Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
A ''klasszikus biztonsági'' alatt mit értesz? Cilinderbetétes, vagyis hengerzár bevésőzárral kilinccsel egybeépítve?
A mágneszár meg változóan jó, az egyszerűbbek nem túl hatásosak, de a kicsit bonyolultabbak már megfelelőek, ha van kiegészítő zár.
Szerintem ez a három kombó már megfelelő, ha a mágneses a hevederben jobbik fajta, és legalább az egyik kiegészítő, tehát a kilincses bevéső, vagy a fölső rátét egy jobb hengerbetéttel van ellátva.
Hogy most konkrétan hol lehet ilyeneket kapni Pesten azt nem tudom, minthogy már jó ideje nem vagyok ott, de amit linkeltem cég, ott van többféle is. Vagy böngészd át itt a cégeket: [link]
mod: pl ez is jónak tűnik: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest