Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz PazsitZ #2669 üzenetére

Egy darabig ie6-ot használtam. Aztán vlami kapcsán gondoltam kipróbálom a FF-ot, és nem éreztem hirtelen jobbnak, de mikor megjött a 2.0 akkor sokat dobott a megitélésén. Az ie7-et meg addig nem akartam kipróbálni, míg nem magyarul meg, nem mintha nem tudnék angolul, de mivel mostanában ie-t főleg anyámék használták, ők azért nem annyira vágják a dolgokat még magyarul sem. Mondjuk elég hendikeppesen indult, kezdve azzal hogy 2x nem települt fel, mert mindent letiltottam addig, kivéve a SpySweepert, amivel simán összetűzésbe keveredett. Meg vicces volt hogy egy 14,5 megás telepítő 15 percen keresztül települ, de egye fene, csak jó legyen.
    Na most annyi, hogy szokni kell, de nagyon, merthogy olyan mintha egy harmadik féle brózer lenne. Nem hasonlít se a 6-ra, se a FF-re, de mindkettőből felfedezhetők elemek. Kicsit fura, hogy máshova esnek a gombok, ikonok, és nem tudom egyelőre máshova húzogatni, nekem jobban bejött a régebbi elrendezés, de amúgy elsőre nem rossz. Még hiányzik az AdBlock, meg a linkification, meg effélék, de majd meglátom hogyan tovább.

A picsbe, ez nem is az a totyik :B :D

Aktív témák

Hirdetés