Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, az maga a bug, hogy a rajzolással tudod lifteztetni, mert szerintem nem így akarták eredetileg, szóval szerintem anélkül kellene megoldani, hogy a cerucával feltolod egy oszlopon. Mert néhány pálya úgy túlságosan leegyszerűsödik, amit amúgy nehezebb lenne de nem lehetetlen megoldani. Szóval szerintem lifteztetés nélkül kéne végigcsinálni, de úgy csinálja az akinek két unokatestvére van. Meg anyja 
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem, az maga a bug, hogy a rajzolással tudod lifteztetni, mert szerintem nem így akarták eredetileg, szóval szerintem anélkül kellene megoldani, hogy a cerucával feltolod egy oszlopon. Mert néhány pálya úgy túlságosan leegyszerűsödik, amit amúgy nehezebb lenne de nem lehetetlen megoldani. Szóval szerintem lifteztetés nélkül kéne végigcsinálni, de úgy csinálja az akinek két unokatestvére van. Meg anyja