- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, vannak előre definiált szűrők, szűrőlisták, amik bizonyos paraméter, karakter, vagy egyéb jellemző alapján szűrnek, de természetesen hozzá is tudsz adni saját szűrőt, akár csak egyetlen url-t, vagy tartalmat, bármit. Itt van hogy pl adott oldalon mit szűrt ki és milyen elemek közül, illetve a tájékoztató buborék is nagyjából: [link] illetve hogy hogy hogy vannak előredefiniálva a szűrők: [link]
csapos2: nem kell csinálni a feszkót
, csak egy olyan mailt írtam, hogy csak úgy füstölt. Majd egy óráig gépeltem folyamatosan, de megérte, mert nőnek lesz, de semmi ''olyan'' célom vele, talán helyretesz emberekben ezt-azt, itt-ott.. 
És már qva fáradt vagyok, nem esik jól elővenni a fénygépezőt, kattogni, kisérletezni, áttölteni, méretezni, feltölteni...majd holnap. Addig megálmodom hogy mi a leghosszabb szó. Van rá 15 sec-em.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- iPhone topik
- PayPal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak egy olyan mailt írtam, hogy csak úgy füstölt. Majd egy óráig gépeltem folyamatosan, de megérte, mert nőnek lesz, de semmi ''olyan'' célom vele, talán helyretesz emberekben ezt-azt, itt-ott..