Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Üdv.
Nem. Tökéletesen jól emlékszel, de utolag beláttam, hogy túlreagáltam, és valóban balfasz voltam.
Hogy mi az alapvető szabály, abba nem akarok belemenni. Összvissz 11 éves korom óta buszozok, mostani lakhelyemen 2 éve. El nem hiszem, hogy nem lettek voltna képesek figyelmeztetni. Amikor a nő adta a lapot rákérdeztem: ha tudja, hogy ennyi diák ingázik, akkor miért nem szól néha, hogy van-e ilyen igazolásuk? Erre azt mondta, hogy mindenkinek nem szolhat. Rendben, de akkor kinyomtatni miért nem lehet? Nem férne el, a műanyag bérlettartók árlistája mellett?
Igen, nekem áll feljebb, máshogy is hozzállhatott volna a sofőr a helyzethez. A dolog viszont ebben nem merül ki. Azzal, hogy, elvette a bérletem, nem tudtam hazautazni, ott álltam pénz nélkül -jobban mondva készpénz nélkül, kártyám volt - öltönyben a 31°C-ban. El kellett mennem automatához, ami önmagában nem baj. A baj az volt, hogy az legközelebbi automatánál 50m-es sor állt. El a következőhöz, a gép csak 10 000-est adott volna. Vissza be a sorba. Ezután nyomoztam vagy 30 percet, mire kiderült hol kaphatom vissza. Összvissz legalább 1 órámat csesztem el szaladgálással, végén patakzott rólam a víz. Öszintén: nem lett volna egyszerűbb, ha azt mondja, amit elöbb felvázoltam, miszerint elmondja mit és hol, és a következő busszal hazajöhettem volna?
Eldurrant az agyam. Ez van.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- RAM topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest