- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
tudjátok, milyen idegesítő (már-már frusztráló) bír lenni, ha kiderül, hogy nem is ért az ember annyira valamihez, amiről azt gondolta?
a mai napig azt hittem, hogy úgy-ahogy be tudok lőni egy linuxot. aztán most kiderült, hogy igen, ha az a linux deb alapú. ha a legelső disztibúció (aka. slackware) származéka, akkor meg vagyok lőve.
ráadásul elég érdekes problémákkal terhelt disztribet sikerült feltenni (egymást kizáró hiányosságok), és a végén 3 óra szenvedés után kénytelen voltam feladni. a win legalább nagyjából egységes.
ez nem jelenti azt, hogy itthonról is repül a linux, csak egyszerűen sikerült (sajnos) még egy helyet találni, ahol a leírás ellenére nem használható (egyszerűen és kényelmesen). kegyetlen az élet.
(hogy ezt miért nem blogba írtam...)
Aktív témák
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest