- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A Moszkva téren, ahol mindig jöttünk, mentünk van egy oszlop, a 18-as villamos megállójában a Déli felé - aminek még azt hiszem most is az a gusztustalan alumínium burkolata van -, na azon az oszlopon üzentünk egymásnak ceruzával, hogy merre vagyunk, mikor jövünk, mit csinálunk. (1976-)
Egyszer arra jött egy rendőr, és megkérdezte mi a túróért firkálok az oszlopra? (Nem így kérdezte, csak én jól nevelt vagyok..) Mondtam neki, hogy én nem firkálok, hanem leradírozom, amit ez a sok csöves idepiszkított. Közben meg biztosítótűk lógtak rólam néhány helyen. Nem hitt nekem, és azt mondta, hogy most hozzak egy vödröt, és mossam le az egészet, de ragyogjon. Gyorsan elszaladtam vödörért, lehet, hogy azóta is vár ott rám. Holnap, ha arra megyek megnézem.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Pixel 6a
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest