Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A Moszkva téren, ahol mindig jöttünk, mentünk van egy oszlop, a 18-as villamos megállójában a Déli felé - aminek még azt hiszem most is az a gusztustalan alumínium burkolata van -, na azon az oszlopon üzentünk egymásnak ceruzával, hogy merre vagyunk, mikor jövünk, mit csinálunk. (1976-)
Egyszer arra jött egy rendőr, és megkérdezte mi a túróért firkálok az oszlopra? (Nem így kérdezte, csak én jól nevelt vagyok..) Mondtam neki, hogy én nem firkálok, hanem leradírozom, amit ez a sok csöves idepiszkított. Közben meg biztosítótűk lógtak rólam néhány helyen. Nem hitt nekem, és azt mondta, hogy most hozzak egy vödröt, és mossam le az egészet, de ragyogjon. Gyorsan elszaladtam vödörért, lehet, hogy azóta is vár ott rám. Holnap, ha arra megyek megnézem.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- iPad topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest