Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A Moszkva téren, ahol mindig jöttünk, mentünk van egy oszlop, a 18-as villamos megállójában a Déli felé - aminek még azt hiszem most is az a gusztustalan alumínium burkolata van -, na azon az oszlopon üzentünk egymásnak ceruzával, hogy merre vagyunk, mikor jövünk, mit csinálunk. (1976-)
Egyszer arra jött egy rendőr, és megkérdezte mi a túróért firkálok az oszlopra? (Nem így kérdezte, csak én jól nevelt vagyok..) Mondtam neki, hogy én nem firkálok, hanem leradírozom, amit ez a sok csöves idepiszkított. Közben meg biztosítótűk lógtak rólam néhány helyen. Nem hitt nekem, és azt mondta, hogy most hozzak egy vödröt, és mossam le az egészet, de ragyogjon. Gyorsan elszaladtam vödörért, lehet, hogy azóta is vár ott rám. Holnap, ha arra megyek megnézem.
Aktív témák
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest