Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
A ''PH! addikt'' címet lecseréltétek a ''PH! kedvence'' cimre? Vagy ez valami Twollah-dij?:))
-
Fr4G
aktív tag
de mar nagy vagy, tehat nem hasznalsz :) :) :) :) :)
-
Fr4G
aktív tag
Nekem meg eltart egy ideig mire ostag leszek, koszonhetoen, hogy nem sokszor irok feleslegesen (ugy mint most)...
-
Fr4G
aktív tag
<b> vajh mukodik? </b> <i>es ez?</i>
-
Fr4G
aktív tag
Ugy latszik, rosszul irtam... azt kellett volna irnom, hogy ''henrik mlyen ujoncnak lenni?''. Egyebkent, eddig en vegulis a partodon alltam, talan ez epp egy kituntetes, hogy nem szolsz hozzam:) Sokan orulnenek egy ilyen ''kituntetesnek'' szerintem :P
-
Fr4G
aktív tag
na feltettem ezt a setit... de nem latok semmi fele csoportot, pedig volt magyar, meg PROHARDVER! es is
-
Fr4G
aktív tag
huha, ez elsore kicsit magas, en a rakkutatosat probaltam ki de az nalam nagyon instabil volt. ezt hogy lehet (honnan) telepíteni/letölteni?
-
Fr4G
aktív tag
crab, mi az a seti@home? :)
Aktív témák
Hirdetés
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest