- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tozso
tag
Na sikerült megcsinálnom ma elsőre, ugyhogy lassan folytatom is.
Egyébként a futószallagra kell csalogatni és az utolsó kapcsolót bekapcsolva egy doboz teljesen neki nyomja a kék áttetsző ajtónak. -
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
Hát igen a grafika nem nagy szám, de a feeling isten király.
Egy bizonyos küldetésszám után jedivé válsz és a fénykardodat megváltoztathatod dupla pengéjüvé vagy két karddal is továbbmehetsz.
Sokkal több féle sith lovag ellenfél van és több erőt praktikát lehet alkalmazni.
Én sajna elakdtam egy pályán ahol egy hatalmas szörny üldöz (néhol vasverettel kiegészítve és hasánál valami zöld cső lóg) és nem tudom hogy ölhetném meg. Elvileg egy ajtót kéne ráengedni de nem tudom hol. Tudja valaki? -
tozso
tag
Játszik valaki a Jedi Academy-vel?
Isten király ez a játék. -
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
Emlékeim szerint alig említették meg a nevét és csak az eredményhirdetéskor volt vele interjú.
-
tozso
tag
Talán nem látnak benne akkora lehetőséget és pénzt, mivel sajna itthon és még sok helyen csak az mozgatja a támogatókat.
Egyébként a média is sokmindenben felelős. Politikával és értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, de a sport hírek nyulfarknyiak és nem foglakoznak velük, pedig állítom több embert érdekelne. -
tozso
tag
Ó igen és gondolom kolbászból fonják a kerítést. Mért hiszi mindenki hogy külföld az jobb, ott gazdagok,....
Itthon kéne másképp gondolkodni és tevékenykedni. -
tozso
tag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE!Ez a ''magyar betegség'' sajnos nagyon igaz és nagyon terjed. Kár érte, talán emiatt nem tudunk sokmindenből kikászálódni országos szinten sem. :(
-
tozso
tag
Ok lehet hogy vannak jobb pilóták. Én elhiszem neked hogy ismersz jobbakat is, de azért kevésbé érzem úgy hogy hasonlóan elszállt volna mint Koko és nem olyan beképzelt.
Mázlija van hogy ennyi szponzor, támogató áll mögötte, de ez talán az élettapasztalatának is köszönhető. A média és a kis magyar helyzet sem kedvez a sok tehetségnek.
Az hogy kitalálja a pályát az még nem előny szerintem, mivel ugyan annyit edzhetet rajta mint más és ha nézted az összefoglalot, akkor láthattad hogy csupán fél másodpercel volt gyorsabb. -
tozso
tag
Ugyse találjátok ki mi történt velem tegnap....
Sétálok haza a sörkertből 1-2 sörtől kellemesem ellazulva, szokásos, ''megyek 1000-rel'' gyaloglási stylusomba, oszt leszólított 2 kellemetes külsejű leány. (16-18 közt) Má ez igy magába se semmi, de amit előadott az 1ik... na az má valami, ilyen nem történi minden emberrel...
Szerintem már tudjátok: IGEN 3 mondat után már ajánlatot is tett. Aszongyahogy: rég szexelt mán 1 jót, (2 napja, és ilyenkor mán nagyon be van gőzölve) azé gonoszkodva megkérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára rosszat, hehe...
2 sarkot sétáltunk 1 irányba (elkisértek úgyhogy télleg akarhattak valamit) de ezalatt még jutott idő bemutatkozásra, a franciaszex kérdéskörére, arra, hogy méltassuk 1más seggét, a Big Brotherre, és hogy megjegyezze, hogy jobban nézek ki, mint a szembejövő 1-2 fószer (mondjuk ez nem volt nehéz mer, volt pár évtized előnyöm).
Summa summárum, azt valamijé mégse mentem bele a dologba, de nem azér mer Vanessa (saját állítása szerint) kissebbségi volt, hanem mer az ilyen nő több mint gázos...
Vélemények?Jól tetted hogy nem.
Általában még egy sarok és két nagyra termett verőlegény elfranciázgatott volna veled.
Egyszer a haveromat vártam a nyugatiba és mint mindig késett a vonata. Erre odajön egy bűn ronda kisebbségi hölgy és megkérdi:
Cigid van.
Nincs.
Szex kő.
Nem.
Há de mé. És kivillant mind az öt foga.
A vizuális szépérzéki fejlődésemet jocskán visszavetette. -
tozso
tag
Na szerbusz! Hivatalos oldalon próbáltad már?
[L]http://www.lucasarts.com/products/jediacademy/features.htm[/L] -
tozso
tag
Na szerbusz! Hivatalos oldalon próbáltad már?
Aha, csak 2003 ősz van megjelölve, de semmi pontos nincs fennt.
-
tozso
tag
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg hivatalosan a Jedi Academy?
-
tozso
tag
Szerintem valamiért alapból nem csípi őt, pedig tényleg sok sikert tudhat a háta mögött és remek sportember.
-
tozso
tag
Östintén szólva látva Besenyei teljesítményét és a többi versenyzőét szerintem megérdemli mert tényleg nagyon jó pilóta. Főleg úgy hogy elég kevés repült órája van a többiekhez képest.
Azért elég közeli időt ment az első három és nem hiszem hogy szándékosan hagyták gyerni. -
tozso
tag
Egész pontosan ezt írja ki:
Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.
Lehet hogy valami jobb codeck kéne hozzá. -
tozso
tag
-
tozso
tag
Vaskereskedésekben biztos találsz ilyet és még méretre is szabják.
Van ilyen a Csepel Művek területén Atta vagy Unix kft. -
tozso
tag
A szervezés tényleg lehetett volna jobb is, de ugye először volt ilyen. Remélem tényleg lesz hagyománya.
Bemondók: Szujó Zoli kritikán alul teljesített. Pedig én tényleg kedvelem. De most olyan feje volt (közelről láttam:)
Nekem a Matadorok bemutatója tetszett.
Azért valjuk be őszintén, ennek a műfajnak Besenyei a nagy tudója. (Nem véletlenül Ő az egyik kitalálója:) ) Földközelben, éles fordulókkal, hajszál pontosan. Ha nézted a belső kamerás képeket,látszott, hogy egyáltalán nem rángatja a gépet. Szinte eggyé vált vele.
Remélem lesz folytatása. Én biztos ott leszek. Most meg készülök Kecskemétre, a repnapra. Remélem sikerül lejutnom.A Kecskeméti repnap mikor lesz?
Szujó el is tünt a végére hál isten. Kár hogy csak a végén egy rövid szerepre hozták csak be Farkas Bertalant, pedig lehetet volna szakkomentátor hisz ő legalább ért hozzá. -
tozso
tag
A verseny király volt, de a szervezés már nem annyira.
Kicsit értelmesebb bemondók kellettek volna, jobb büfék és hogy tényleg közelebb lehessen menni a gépekhez megcsodálni őket.
Látszott hogy még nagyon új verseny, szinte minenki más taktikával próbálkozott. Aztán rájöttek hogy mint Besenyei mutatta a föld közeli gyors fordulás a leghatásosabb. Jó volt a legvégén izgulni az időeredménye miatt.
Fantasztikusan jók voltak azok a régi amcsi gépek, gyorsak kecses mozgásúak.
Szerintem nagy hagyománya lehet majd és jó lenne, ha évről évre itt rendeznék meg és színvonalasabb lenne mindig. -
tozso
tag
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú de nehéz és maratoni volt ez a vizilabda vb Döntő.
Vb arany bezsebelve. :C :C :C :C -
tozso
tag
-
tozso
tag
Most értem haza a Red Bull Air Race-ről. Hát skacok nagyon jó volt és győzőtt az igen kiválló Besenyei Péter. :C :C :C
Volt még kinnt valaki? -
tozso
tag
Nem kéne azért ezt csinálni, mert valaki szóvá tette, hogy több ször is válaszolsz valakinek. Van az úgy hogy nem jut az eszébe az embernek rögtön valami.
Egyébként a megnevezések nem rangsorok szerintem ez nem valami katonaság vagy munkahely ahol előléptetések vannak, csupán csak azt mutatja hogy ki milyen régóta van itt, vagy milyen sűrűn válaszol.
:) :) :) -
tozso
tag
-
tozso
tag
Zwack úr osztja az észt a király tévén. Szegény pali olyan röhejes a pepijével, sose néz tükörbe.
-
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
-
tozso
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
- Záporoznak a Galaxy S27 Pro pletykái, csak legyen belőlük telefon
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Erős Gamer PC R5 5500 RX 5700 XT Nitro SE 16GB 512GB NVMe
- Apple watch Ultra óceán/ alpesi szíj több szín!!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5296, 100% AKKSI
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest