Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
''PR szöveget nyom'' - erről a ma reggeli m1 szereplése jutott eszembe, pont azon gondolkodtam hogy nála mennyire nem látszik a PR szöveg (persze esetek többségében megírt szöveget mond, csak a nyökögéstől úgy tűnik ott találja ki ;] ). Különösen tetszett egy párbeszéd részlet megpróbálom visszaidézni.
Riporter: Ha 8 évig nem javul a világgazdaság akkor...
MP: Akkor 8 évig nem fogunk adót csökkenteni. Mert nem az adott helyzetet kell szem előtt tartani hanem a jövőt. A fejlődést.
Nem kertelt hogy megpróbálunk akkor is javítan. Ez vagy nagyon őszinte vagy nagyon betervezett volt, nem hiszem. Amúgy igen MSZP-re szavaztam, de nem emiatt tetszett a fenti kis jelenet. -
[amne]
senior tag
Ugyanezen gondolkodtam, panel legfelső szintjén, és még csak nem is lapos tetős, 30 fok biztos van, nem bírok aludni, vmi altatóban gondolkodom.
-
[amne]
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ha nekem címezted: tudom, lin alatt én is ezt használom :)
Ha nem nekem akkor....semmi :) -
[amne]
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nem védem az IE-t arra ott egy nagy cég de az első pontot be lehet azon is állítani.
Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest