Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
''PR szöveget nyom'' - erről a ma reggeli m1 szereplése jutott eszembe, pont azon gondolkodtam hogy nála mennyire nem látszik a PR szöveg (persze esetek többségében megírt szöveget mond, csak a nyökögéstől úgy tűnik ott találja ki ;] ). Különösen tetszett egy párbeszéd részlet megpróbálom visszaidézni.
Riporter: Ha 8 évig nem javul a világgazdaság akkor...
MP: Akkor 8 évig nem fogunk adót csökkenteni. Mert nem az adott helyzetet kell szem előtt tartani hanem a jövőt. A fejlődést.
Nem kertelt hogy megpróbálunk akkor is javítan. Ez vagy nagyon őszinte vagy nagyon betervezett volt, nem hiszem. Amúgy igen MSZP-re szavaztam, de nem emiatt tetszett a fenti kis jelenet. -
[amne]
senior tag
Ugyanezen gondolkodtam, panel legfelső szintjén, és még csak nem is lapos tetős, 30 fok biztos van, nem bírok aludni, vmi altatóban gondolkodom.
-
[amne]
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ha nekem címezted: tudom, lin alatt én is ezt használom :)
Ha nem nekem akkor....semmi :) -
[amne]
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nem védem az IE-t arra ott egy nagy cég de az első pontot be lehet azon is állítani.
Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest