Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
dhfh
-
Panther
HÁZIGAZDA
Panther
HÁZIGAZDA
Hát hogy ti mekkora felhajtást tudtok csinálni holmi 10000. hozzászólás miatt :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
GSpot ezt írja rá:
''Motion JPEG including Huffman Tables'' -- szóval MJPEG.
Video Path: ''(S) --> AVI Splitter --> MJPEG Decompressor --> (R)''
Azt írja hogy a driverem a ''Quartz.dll'' (A WinSystemben)
Éljetek boldogan az Ace Megakodekkel, úgy tűnik ezt (is) jól elcseszte :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Hozzáteszem: hogy ha úgy kezdtem el lejátszani, hogy a linkre kattintottam, és közvetelnül a mediaplayer próbálta megnyitni, akkor nálam is olyat írt hogy ''Az osztály nincs regisztrálva''. (Win98 SE + MediaPlayer 6.4 alatt ez a ''codec-hiány'' hibaüzenete.) Aztán amikor letöltöttem és a gépről próbáltam játszani, akkor már szerette!
Azt írja a Speciálisnál hogy kodeket nem használ, az egyetlen filter pedig a standard ''Video Renderer''. -
Panther
HÁZIGAZDA
Jah, volt... kettő :)
Az egyiket már akkor tudtam miután beikszeltem a rosszat (azaz félreolvasás miatt)
A másikat viszont gyönyörűen nyugodtan végiggondolva a dolgokat csesztem el :) ), de más hibám nemigen lehetett, mert a többire csuklóból kentem a választ. Szóval azok hibátlanságához kétség nem férhet, azokon el sem bizonytalanodtam. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, jut is eszembe: ma lazán letettem a KRESZ-vizsgát :DD
(Úgy éreztem ennek nem nyitok új topikot ahogy manapság mindennek szokás...) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ezt figy... az USA-ban belecsapott a villám egy zsiráfba! De duuurva!
[L]http://origo.hu/nagyvilag/20030723usavillamcsapas.html[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Jöttetek volna ide. Kiírás szerint ''természetvédő tábor'', de a lényeg hogy már akkor is lehet jönni ha nem csinálsz semmit, csak nem szemetelsz. Szóval rongálni tilos, oszt' jóvan.
Amúgy ez a Három-kő-megmászás a tábor saját készítésű szürke négyzetes útvonalán (térképen nincs rajta) olyan 3-400m szintkülönbség kevesebb mint fél kilométeren. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
CsendPenge
üzenetére
Pff bazz :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Kijavítottam az ÖSSZES régi PHs arcképet, több órai munkával. Megtekinthetőek a [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=18271[/L] topicban, remélhetőleg bekerülnek a régiek helyére :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tessék, megszépítettem Parcit is, hátha így könnyebben kapható a dologra :)
(Meg persze az arcképért cserébe :D)
(a régi:
) -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom te milyen programot használsz, de nálam a NeoPaintben a Picture Info-nál lehet kiválasztani hogy melyik szín jelentse az átlátszót. Én általában egy szép kéket használok e célra, ha letöltöd az előbb belinkelt képek bámelyikét és megnézed képnézegetőben, akkor láthatod is :) (Legalábbis az ACDSee nálam nem átlátszónak mutatja az átlátszót, hanem eredeti színén)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sőt, itt az arcképed is megszépítve, bár tudom nem tudsz vele mit kezdeni :)

-
Panther
HÁZIGAZDA
RI/OS-bot amúgy keopsz, ugye?
-
Panther
HÁZIGAZDA
OFF:
Ja bár itt nincs is off :)
ON:
Ha valaki meg tudná mondani melyik volt az első hozzászólásom, azt továbbra is megköszönném :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ma a helyi rádióban (Radio Junior, Érd, [L]http://www.radiojunior.hu[/L]) hallottam egy ''Addicted to bass'' című számot. Ez csak a PH! addikt-ról jutott eszembe :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mi van a mai hírekkel?
-
Panther
HÁZIGAZDA
OFF: HiperG én kiszállok, ez nem chat, nem akarok bajba kerülni, nem szép dolog amit csinálunk.... csináld magad.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azért ha megnézitek, twollah sincs már messze a 4000-től...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pedig Den sokkal később jött a PH-ra mint én. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy ő a ''hold''-asabb :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
ááá, amúgy csak azért van ez így, mert Den-nek már tavaly nyár óta van korlátlan netje, nekem meg csak február óta :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ne máár most komolyan 8000 fölött van? Ehh, akkor hajrá, bele kell húzni :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jajj bazz de hülye vagyok most jöttem rá hogy miféle addiktről besézltek :))
Aktív témák
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- iPhone 12 128GB
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest