Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Ennél egyszerűbben nem megy... talán ha angolul próbálkoznék

Szóval mondjuk én 50 éves vagyok. De olyan sármos fajta. Kiszúrok a helyi plázában egy csajszit, aki jó 18-19 évesnek tűnik, fejlett idomokkal, ámde mindösszesen csak 15 éves. 3 évet simán csalhat a ruházat, a fejlett test, vagy a smink. Tehát teszem a szépet, eglátja a fasza kocsimat és eljön egy körre. A Fenyves autósmozinál félreállunk és kilövök egy kis magot. Pedofil vagyok?
Hiszen 50 éves létemre 15 éves csajszival kufircoltam...
Mert ugye ha valóban 18 éves lenne, akkor már nem beszélhetünk pedofilságról. Rengeteg példa van kishazánkban is a fiatal kontra vénember kapcsolatokra.
Igaz kedves Faludy Gyuri bácsi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest