Hirdetés
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem értek veled egyet. Den a legjobb példa arra, hogy még igencsak komoly vitába is bele lehetett menni vele
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Assetto Corsa EVO
- potyautas: A teljesség igénye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- További aktív témák...
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz.