Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem értek veled egyet. Den a legjobb példa arra, hogy még igencsak komoly vitába is bele lehetett menni vele
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz.