Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem értek veled egyet. Den a legjobb példa arra, hogy még igencsak komoly vitába is bele lehetett menni vele
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz.