- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
csak halkan jegyem meg, hogy nem az a gond, hogy segitseget kell kernem egy-egy project elkeszitesehez (ha nem lenne hulye teljesen, lathatnad, hogy a ph-s keresom bevezetojeben annak elkeszulte ota szerepel par nev, akiknek megkoszontem a segitseget - de nem, te valoban ennyire sotet vagy , beloled ragyog), sot, nem is az, hogy ezt tudni lehet - az zavart ismet, hogy ezt ugy adtad elo, mintha valami aljas, eltitkolt bun lenne, hogy en, valami gagyi kis programozo segitseget mertem kerni az nagy hatalmas felistentol, majd mikor ez ellen szot emelek, hogy imho nem egy szep mozzanat (mitobb, gorenyseg - es uriember modjara nem szanom magam hasonlo lepesre), akkor meg josz, hogy na? faj az igazsag?
nem, kerlek, nekem az faj, hogy ilyen aljas modszerrel probalsz besarozni (es itt nem a besarozas faj, hanem ezt meg most sem vartam volna toled, mint ahogy en sem vagok dolgokat a fejedhez, hiaba tehetnem meg, mert egyreszt en nem tunnek fel tole jobb fenyben, masreszt te sem tunnel ettol feltetlen kevesebbnek)
a valasztasom pediglen azert a php-ra esett, mert mikor a temakorrel kezdtem foglalkozni, ez jott szembe eloszor - ennyire egyszeru
meg egy kerdes: volkovy-t hogy a halalba keverted ebbe bele?
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Subaru topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest