- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Amikor kihúztam az íróasztalom és nekifogtam a kábeleket kötelgelővel összefogni, el akrtam venni onnan a hangfalat a mélynyomó mellől. Egy kis Genius hangfal és néha rárakom a lábam, majd a szőnyegen csúsztatom ide-oda. (pár mm-t) Azonban amikor megfogtam a hangfalat, akkor az nem akarta elengedni a szőnyeget. Húztam, húztam, de nem akart jönni. Végülis úgy döntöttem, hogy nekiesek szikével és így nem lesz baja a szőnyegnek se és a hangfal se sérül. Miútán leoperáltam, sikerült megfejtenem a dolog mivoltát. Ezt szeretném most veletek megosztani.
A mozgatások során annyira felmelegedett a műanyag, hogy a szó szoros értelmében ráégett a szőnyegre. 
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mozgatások során annyira felmelegedett a műanyag, hogy a szó szoros értelmében ráégett a szőnyegre.