Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem természetes dolog, hogy egy netes közösség beköszön a barátjainak,mégha nem is látta még őket sohasem. Segítünk egymásnak, jókat nevetünk, néha együtt szomorkodunk. Azért mert nem vagyunk közvetlen fizikai kapcsolatban, még lehetünk baráti viszonyban nem? Persze, hogy sokaknak érthetetlen, hogy valaki egy monitoron keresztül barátkozik, de ha egyszer egy barátom több záz km-re lakik, nem utazhatok minden reggel kezet fogni vele. Erre való ezen Fórum közösségi része is...
-
TexT-BoY
addikt
Mellesleg suliro annyit tennék hozá a 2000, 4000, 5000 témához hogy megint nem figyelsz!
azért volt először 2000 mert a szerver nem birta de a 2000res topciok nem maiak aztán lett egy ujabb szerver ekkkor volt 4000 majd valamit még heggesztettek rajta letesztelték és birta a 10k hszt is a szerver ekkor áltunk be arra hogy MINDEN folytatás 5000Hszel nyitodik.
Te ezt felboritottad ha tetszik hanem.
Cathfaern : Akkor én kivétel vagyok? merthogy rossz elő életem volt de nem lettem bannolva és a mai napig itt nyomulok...
Mod: én a topic nyitást nem adnám moddnak!... pl jeges, Esmein, Sianis ''nagymester'' ,Vangelis, Erdaya, Integra, faster (felsorolás a teljesség igénye nélkül) nek adnám a jogot hiszen ők a ''valódi ''OFFOLOK'' Suliro csak vendég munjkás ebben a bojban de a felsorolt emberek itt köszönnek el itt kivánnak joreggelt szinte itt élnek! Valojában ez az OFF topicos társaság szerintem a PH! eggyik családja...
Mert azért van még 1-2''család'' de ez is az hát a családokba ne kontárkodjunk be szerintem...
Lehet hülye a fogalmazás szry
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Engem állandóan baszogattok,tessék,megkaptátok
Ezentúl megtanultok értékelni 
-
tildy
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Nem gondolom neked esésnek azt, hogy szóltam, hogy 5000nél lehet újat nyitni.
Úgylátszik kicsit kevered a fogalmakat. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Tulajdonképpen igazad van. De erre csak azt tudom mondani, hogy a múltat nem lehet eltörölni...ha megnézed szinte mindenki aki ''rossz'' múlttal rendelkezik a PH!-n, de sikeresen újrakezdte az mind úgy tudta ezt megtenni hogy teljesen új nick-el jött, és nem mondta hogy ő xy akit már bannoltak (ellenpélda rgb, ő hirdeti magáról hogy ő az, az eredmény meg is látszik).
Szóval ha tényleg újra akarod kezdeni és el akarod kerülni az előítéleteket, akkor ezt a nick-et is hagyod, csinálsz egy újat ami egyikre sem emlékeztet. Persze ez csak az én tanácsom, hogy megfogadod-e az csak rajtad áll.
Amúgy mindettől függetlenül én is támogatom azt hogy témafolytatásokat csak moderátor nyithasson meg. Nem nagy munka, moderátort keresek topciban lehet jelezni, de biztos nem lesz belőle vita (mert ugyebár volt már sokszor). -
I_Am
veterán
válasz
PH!anthomas
üzenetére
A Te esetedben biztosan elutasítottam volna. Előbb tegyél le valamit az asztalra azután beszélhetünk róla.
Gondolkozz el azon, hogy a többiek mióta vannak itt, mennyire sikerült beilleszkedniük és mit tettek mindezért. Aztán ha végre észreveszed Te is akkor fogj hozzá. 2 év múlva visszatérhetünk a beszélgetéshez. -
Integra
titán
válasz
PH!anthomas
üzenetére
hogy te egy mekkora PH!ütykös vagy.....
ha törlik a mostani nicked javaslom ezt add magadnak, találó és még vicces is... -
Sianis
addikt
válasz
PH!anthomas
üzenetére
De ha elutasítják, akkor érzésed szerint nincs igazuk? Vagy ők csak azért vannak, mert vannak?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Nem egyszer volt már hasonló helyzet hogy vki feleslegesen nyitotta meg egy topic folytatását. Szóltunk neki, hogy még nem kellett volna, zártuk / töröltük a topicot és ennyi volt, nem hőbörgött és nem f*szozott.
Szóval a helyedben elgondolkoznék hogy nem benned van-e a hiba -
Sianis
addikt
válasz
PH!anthomas
üzenetére
de ha előtte megkérdeznéd, és egy mod meg is erősítené az milyen jó lenne, és normális
-
Sianis
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
embeeer miért vagy ilyen aggreszív?
-
V.ki
aktív tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
+- egy IP Ban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
a_tesz
Korrektor
elnézést kisasszony, nem óhajtottam a lelkivilágába taposni

szóval csak leírtam, hogy szerintem mi lenne természetes, azonkívül pl. a te topicnyitásodban nem találtam semmi kivetnivalót (azon kívül hogy minek? de ezt úgyse fogom megérteni, a hiba az én készülékemben van), hiszen moderátori ''engedéllyel'' hajtottad végre azt.
#4474 Integra: szerintem nem is rád gondolt
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nyüstölöm egy ideje már a ph-t, de még soha nem vertem a mellem hogy én akarok nyitni, tulajdonképpen nem is fogom kérni, ha moderátor vagy mások úgy döntenek, ámen, de számomra nem dől össze világ, mert az internet egy kicsiny szegletében nem nyithattam offtopicot... b+, erről még elmélkedni is szánalmas...

egészséges önkritika és kompromisszum készség kell, jó lenni remélni, hogy vannak azért elegen felnőtt emberek. tildy szerintem bőven tett a ph-hoz annyit személyével hogy nyithatott. én ezt ilyen egyszerűnek látom. -
Integra
titán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
figyelj ide, engem még anyámba is elküldhetsz, különösebben nem fog érdekelni, maradjunk ennyiben.
-
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Na most lett elegem.
-
faster
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
már jó ideje nyüstölik és törzstagok azokat megillet egy-egy nyitás
Pont ebből van az állandó veszekedés, hogy ki gondolja úgy, hogy ''megérdemli'', ez nem egy egzakt dolog. És ahogy egyre többen vannak a fórumon, egyre rosszabb lesz. Sajnos ez az egyszerű technikai dolog (topikparticionálás) mára egy ''ki nyithatja meg a következő xyz topikot'' kontesztté vált. Meg egyébként is az új topikot is sokszor nagybetűsíteni kell, az előzőt bezárni, szóval szinte mindig van vele moderátori munka.
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
én nem látok abban gondot, hogy nem moderátor nyit. azt gondolom, hogy akik már jó ideje nyüstölik és törzstagok azokat megillet egy-egy nyitás. vannak már annyira felnőttek, hogy egymás között megbeszélik.
a gond a suliro és társai féle de királycsávóvagyokénnyitottamofftopicotapéhánajeeeee mentalitás, meg amit utána sértődöttségükben folytatnak.
tényleg mint az ovis gyerekek -
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Na ezt a hozzáállást fejezd be kérlek, nem vezet jóra.

-
bebean
aktív tag
amugy mi a jo a topiknyitasban? mert ugy tünik függőséget okoz. meg nem probaltam. varok a megfelelő pillanatra. majd, ha a modik alszanak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4464 S.u.l.i.r.o: de ennek a forumnak nem az a lenyege szerintem, hogy allandoan vivjal vkivel, hanem hogy tapasztalatot cserelj stb. nem?
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Én a további viták elkerülése végett ajánlottam, hogy topikfolytatást csak moderátor nyithasson, általában úgysem gond, ha nem pont 5000-nél történik a váltás, és egyébként is mindig van a régi topikkal utómunka...így viszont (talán) meg lehetne előzni a vitákat.
Persze ez csak egy ötlet.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Már megint kiáll a rudad

-
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
És akkor azt törlöm és repülsz, utolsó figyelmeztetés.
-
tildy
nagyúr
Egy offtopic meg reges regen be lett igerve nekem, 18at ezert en nyitottam.
De a 17es volt az utso 4000es. + en megerdeklodtem illetve kertem a tisztelt moderator urakat, hogy hagy en...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Elég lesz. Az, hogy mit hogyan azt majd mi tudjuk. Érdekes a többiek akik rendszeres látogatói az OFF-nak miért nem szenvednek totyiknyitási kényszerben?
-
Sianis
addikt
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
De téged megfékeznek attól, hogy rákérdezés nélkül odatedd a következő OFF TOPIC-ot
-
Integra
titán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
te se fogsz már offtopicot nyitni soha, tisztára mint az oviban...
-
I_Am
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Belehalok?
Komolyan olyanról, hogy szabályok hallottál már? Vagy Te azt hiszed ez játszótér és aki hangosabban sír az kapja a homokozólapátot? Gyerekességed nem ismer határokat. -
bebean
aktív tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
S.u.l.i.r.o, mikor javulsz mar meg vegre? József Attilaval hogy allsz? ismered azt, hogy ''... ne légy komisz magadhoz, ne hódolj és ne hódits, ne csatlakozz a hadhoz. Maradj fölöslegesnek, a titkokat ne lesd meg. S ezt az emberiséget, hisz ember vagy, ne vesd meg....'' ezt ajanlom figyelmedbe.
-
Integra
titán
HAHAHA, suliro is megbukott, átlett sorolva a feltünési viszketegségben és mániákus topicnyitó haljalban szenvedők halmazába

mekkora LOL
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem gyerekes kissé, ami mostanában Offtopik címen zajlik?
Valahogy fél-egy évvel ezelőtt mintha még témája is lett volna, most meg tisztára mint egy chatszoba, nem is beszélve erről az állandó topikzárás-nyitás cirkuszról...
-
Gh0sT
addikt
Itt most nem az volt a lényeg, hogy elmegy-e 5000-ig. Ő be akart vonulni az OFF TOPIC-ok történelmébe azzal, hogy megnyitotta.
Le van szarva, hogy a moderátorok már nemtom mióta szajkózzák, hogy 5000-től lehet nyitni... 
Kiváncsi vagyok milyen érzés lehet... Asszem én meg megnyitom az OFF TOPIC 21-et, mert a 20-ba meg kevesen írnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: amíg itt írogattam, eltűnt a 20-as...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Suliro ne játsz, mert ezt a nickedet is bukod.

Komolyan vedd már észre magad! -
tildy
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Nem.Az off 18 volt az utso 4000es, ha kicsit valaki vissyzaolvas ebbena topicban latja mit irtak a modok...
-
Gh0sT
addikt
De jó, hogy van két OFF TOPIC!
Most legalább párhuzamosan lehet beszélgetni mindegyikben... 
Szerk.: csak nekem szúrja a szemem, hogy egy lelkes újonc nyitotta, akit már banoltak is és ráadásul 5000 hsz alatt?
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Off topic 20

-
Gh0sT
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Kereső!!!

Bővebben: link -
TexT-BoY
addikt
hol van gozso vs feribátya totyik? kéne xpresz
-
Szőrös
veterán
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
hmm nem 5000 hsztől kéne váltani ?
-
S.u.l.i.r.o
tag
Itt folytassuk pls:
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Valaki segítsen már valami jó kis billentyűzetet keresni!

-
TexT-BoY
addikt
Pentium 1 233mmx 128mb SD biztosan de lehet 256mb (szerver mobo rulz
) és egy Diamond Viper de lehet hogy ha sokáig szüttyögsz akkor egy K62 400as lesz 
mondom ha kell felcsapom a honomalá és oda adom aztán majd a light pc modra visszahozod
ja és egy hyper fasza 5gigásos vinyo is van ám
Jah most heggesztem a kerti tavat leszakad a derekam olyan 15mélységnél vagyok
már csak szépiteni kell meg a szinteket rendbe rakni aztán jöhet a Geotextil és az 1,2mm-es pvc folia.. meg muter a kancsoval 
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
természetesen nem. az arcát beverném ha egyszer véletlenül kiderülne, hogy ki volt. vagy ha nagyobb nálam, akkor a szélvédőjét.
Esmein: ilyen világban élünk.
egyébként iszonyatosan fitt vagyok! ma 1 órát aludtam! így az elmúlt 4 nap mérlege a következő: átlag 1,7 óra alvás/nap.
-
bebean
aktív tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
de gonosz. egy hölgynek nem mondjuk, hogy ''töltsed le a netről''

-
MarKoo
addikt
Szvsz félreértetted. Majd MSN-en vázolom a dolgot, ha gondolod.

Nah leírom, mert ez lesz a délutáni téma. Túl sok mindent csinálok meg rögtön és az már régen túl van az alapon. Nem magamat fényezem, mert nem lenne muszáj segíteni ilyenekben. Egész egyszerűen erre a megállapításra jutottam. S.u.l.i.r.o., egy lánynak nem illik ilyet mondani.
Esmein!
Akkor majd megbeszéljük valamikor, de addigra te is meg én is elfelejtjük.
-
Esmein
nagyúr
Szvsz nem jószívűség. Alap.
-
tildy
nagyúr
Bizony bizony én dícsértem.
800dpi felbontású.
Bővebben: link
Itt is van.Mostmár mindkét gép előtt ilyen van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gugánál kb 2800
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
köszi mindkettőtöknek, leszedtem, nem fut a gepemen rendesen
szetesik a kep... eh -
MarKoo
addikt
Egy lány mutatott a telóján egy számot, hogy milyen király. Rákérdeztem, hogy kell-e neki és mondta hogy jaja. Én meg ugrok mindenre mindenkinek. Bárkinek bármi kell, majd én viszem... Mondjuk ennek a lánynak bármit.
(ezt gyorsan törlöm, nehogy lássa
) Tényleg el kellene felejtenem.... -
bebean
aktív tag
nem tudjatok mi annak a jateknak a neve, amiben labirintusban elhelyezett bombakkal kell felrobbantani az ellent? egy ilyen kerek emberrel kell menekülni, minel több gonoszt megölsz, annal több bombat rakhatsz le. kb. 96-ban volt menő. vmi ötlet?
-
MarKoo
addikt
Szépjónapot!
Kezdek rájönni, hogy mekkora marha vagyok. Vagy csak jószívű?

-
Szőrös
veterán
itten van egy szép lista : Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Döntöttem...
Intellimouse feketében, ha lehet rendelni webáruházban is. (3080,-)
ha nem, akkor wheelmouse 2790,-
dannnnn: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)