Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Integra
titán
nyüstölöm egy ideje már a ph-t, de még soha nem vertem a mellem hogy én akarok nyitni, tulajdonképpen nem is fogom kérni, ha moderátor vagy mások úgy döntenek, ámen, de számomra nem dől össze világ, mert az internet egy kicsiny szegletében nem nyithattam offtopicot... b+, erről még elmélkedni is szánalmas...

egészséges önkritika és kompromisszum készség kell, jó lenni remélni, hogy vannak azért elegen felnőtt emberek. tildy szerintem bőven tett a ph-hoz annyit személyével hogy nyithatott. én ezt ilyen egyszerűnek látom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest