Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Tulajdonképpen igazad van. De erre csak azt tudom mondani, hogy a múltat nem lehet eltörölni...ha megnézed szinte mindenki aki ''rossz'' múlttal rendelkezik a PH!-n, de sikeresen újrakezdte az mind úgy tudta ezt megtenni hogy teljesen új nick-el jött, és nem mondta hogy ő xy akit már bannoltak (ellenpélda rgb, ő hirdeti magáról hogy ő az, az eredmény meg is látszik).
Szóval ha tényleg újra akarod kezdeni és el akarod kerülni az előítéleteket, akkor ezt a nick-et is hagyod, csinálsz egy újat ami egyikre sem emlékeztet. Persze ez csak az én tanácsom, hogy megfogadod-e az csak rajtad áll.
Amúgy mindettől függetlenül én is támogatom azt hogy témafolytatásokat csak moderátor nyithasson meg. Nem nagy munka, moderátort keresek topciban lehet jelezni, de biztos nem lesz belőle vita (mert ugyebár volt már sokszor).
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest