- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PH!anthomas
üzenetére
Tulajdonképpen igazad van. De erre csak azt tudom mondani, hogy a múltat nem lehet eltörölni...ha megnézed szinte mindenki aki ''rossz'' múlttal rendelkezik a PH!-n, de sikeresen újrakezdte az mind úgy tudta ezt megtenni hogy teljesen új nick-el jött, és nem mondta hogy ő xy akit már bannoltak (ellenpélda rgb, ő hirdeti magáról hogy ő az, az eredmény meg is látszik).
Szóval ha tényleg újra akarod kezdeni és el akarod kerülni az előítéleteket, akkor ezt a nick-et is hagyod, csinálsz egy újat ami egyikre sem emlékeztet. Persze ez csak az én tanácsom, hogy megfogadod-e az csak rajtad áll.
Amúgy mindettől függetlenül én is támogatom azt hogy témafolytatásokat csak moderátor nyithasson meg. Nem nagy munka, moderátort keresek topciban lehet jelezni, de biztos nem lesz belőle vita (mert ugyebár volt már sokszor).
Aktív témák
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest