- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Marianna
csendes tag
Átfogó elnevezés
ez tetszik
de igen, olyasmi
Megcsináltam egyet én is, 96% de ezek még elég könnyűek voltak.... meg nem is az írásbelitől félek, hanem inkább a szóbelitől, mi lesz ha leblokkolok vagy akármi. És ha nem sikerül akkor nincs másik esélyem, aug 31 után már semmire sem megyek vele... -
Marianna
csendes tag
Sok helyen lehet rigó utcait csinálni, ha lehet akkor én Szolnokon szeretném, de lehet hogy majd ők mondják meg hova menjek. Nekem végülis teljesen mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy aug. végéig meglegyen, de ha nem akkor meg majd 2 év múlva érettségin... utána meg 2 tantárgyból angolul érettségi és külön vizsga nélkül kapok felsőfokút
az egyik tuti a matek lesz, a másikat még nem tudom, talán fizika.
Köszi a linket, ezt még nem láttam -
Marianna
csendes tag
Jó neked, nem kell korán kelni meg ilyesmi... most is olyan fáradt vagyok, 2:45-ig suli,csak 4 után értem haza.... most meg azt próbálom kitalálni hogy milyen nyelvvizsgát lenne érdemes csinálni... van egy ami elég könnyű, de június elején van és már a jövő héten jelentkezni kellene, a rigó utcai csak július végén van de lehet hogy én ahhoz még kevés vagyok... mármint a tudásom kevés, nem én

-
Marianna
csendes tag
Szia Lorcsi, itt vagy?

Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Unigine Superposition Benchmark
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest