Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem törekedtem szakmaiságra. Nekem is van ilyen körökben ismerősöm, ő nem mondta, hogy lenne megint bármiféle sávszél emelés. Mellesleg nem túl sok realitása van ennek szerintem. Magyarország köztudottan rendkívül elmaradott ezen a téren, és nekem eddig nem úgy tűnt, hogy az illetékesek azon lennének, hogy ez változzon. Ez részemről csak egy szkeptikus felhasználói kijelentés volt, az eddig látottak alapján.
-
Old Death
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Te elgondolkodtál azon, miért lettél 3x bannolva? hogyne: Bővebben: link
de csak idáig jutott el... majd a 4.en talán elgondolkodik jobban...
szerk.: re #3296: Mindenesetre Vangelis nélkül a PH! nem lenne ugyanolyan. már elnézést, de talán az offolását megtatrhatná magának ill. akkor nem kéne annyi off topicot nyitni... bár vannak nagyobb off huszárok is, de ők legalább nem felesleges: elmentem off meg hazajöttem offal nyomják tele....
Egyedül lennék a moderátori elnyomás elleni harcban nem kötelező itt fórumozni.. vannak helyek ahol kevésbé elnyomóak (?) a modok
ja és ma beszólós napom van...oldy
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Azért mert kérte..., hogy megnyithassa.
Engem nem a topicnyitások miatt banoltak. Csak kezd itt eldurvulni a helyzet. Néhány Mod, pontosabban Viktor77 beállítja magát jófiunak, közben pedig ő csinálja a balhét. Vangelist azért nem szeretik a modok, mert ő az egyetlen olyan PH! kedvence rangú (és nem nevű) emberke aki szembeszáll velük és nem nyal be nekik. -
Vangelis
félisten
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Oké, nem mondom hogy nincs igazatok, miért ne volna, de megpróbálok kuturáltan viselkedni, nem szekélok, nem kezdek ki senkivel, nem nyitok hülye topicokat, megpróbálok néha hozzászólni, néha túlzottan is, ...nem tagadom hogy sokat offolok.....
de nem garázdálkodom........senkinek nem cseszem szét a topicját...
Még volna mondanivalom...de inkább nem írok többet mert lehet hogy gond lesz az is.
faster: BÖÖÖFFFF
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internetes kereső létrehozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest