Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz Jim Tonic #3243 üzenetére
Oké, nem mondom hogy nincs igazatok, miért ne volna, de megpróbálok kuturáltan viselkedni, nem szekélok, nem kezdek ki senkivel, nem nyitok hülye topicokat, megpróbálok néha hozzászólni, néha túlzottan is, ...nem tagadom hogy sokat offolok.....
de nem garázdálkodom........senkinek nem cseszem szét a topicját...
Még volna mondanivalom...de inkább nem írok többet mert lehet hogy gond lesz az is.
faster: BÖÖÖFFFF
[Szerkesztve]@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
PH! kedvence
tag
válasz Jim Tonic #3295 üzenetére
Azért mert kérte..., hogy megnyithassa.
Engem nem a topicnyitások miatt banoltak. Csak kezd itt eldurvulni a helyzet. Néhány Mod, pontosabban Viktor77 beállítja magát jófiunak, közben pedig ő csinálja a balhét. Vangelist azért nem szeretik a modok, mert ő az egyetlen olyan PH! kedvence rangú (és nem nevű) emberke aki szembeszáll velük és nem nyal be nekik.http://3dfx.uw.hu --> 3Dfx rajongók oldala | Voodoo 3 PCI-t keresek!
-
Old Death
senior tag
válasz Jim Tonic #3295 üzenetére
Te elgondolkodtál azon, miért lettél 3x bannolva? hogyne: Bővebben: link
de csak idáig jutott el... majd a 4.en talán elgondolkodik jobban...
szerk.: re #3296: Mindenesetre Vangelis nélkül a PH! nem lenne ugyanolyan. már elnézést, de talán az offolását megtatrhatná magának ill. akkor nem kéne annyi off topicot nyitni... bár vannak nagyobb off huszárok is, de ők legalább nem felesleges: elmentem off meg hazajöttem offal nyomják tele....
Egyedül lennék a moderátori elnyomás elleni harcban nem kötelező itt fórumozni.. vannak helyek ahol kevésbé elnyomóak (?) a modok
ja és ma beszólós napom van...oldy
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Dilikutya
félisten
válasz Jim Tonic #3474 üzenetére
Nem törekedtem szakmaiságra. Nekem is van ilyen körökben ismerősöm, ő nem mondta, hogy lenne megint bármiféle sávszél emelés. Mellesleg nem túl sok realitása van ennek szerintem. Magyarország köztudottan rendkívül elmaradott ezen a téren, és nekem eddig nem úgy tűnt, hogy az illetékesek azon lennének, hogy ez változzon. Ez részemről csak egy szkeptikus felhasználói kijelentés volt, az eddig látottak alapján.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest