- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ha már a baleseteknél tartunk. Nekem kétszer volt eddig olyan érzésem, hogy most valakinek vége. Egyszer amikor 240-vel jöttem fatherral az autópályán és előttünk egy mikrobusz durrdefektet kapta nekicsapódott a szalagkorlátnak. Akkor szerencsére nem történt semmi (velünk) köszönet a rutinjának, no meg a blokkolásgátló is rájátszott azt hiszem.
A másik pedig amikor bátyámmal elütöttünk egy srácot és azt néztem ahogy 60-70km/h-val közeledünk felé és nem tudunk semerre se menni csak egyenesen, de szerencsére csak a visszapillantó tükörrel csaptuk el. Annyit hozzátennék, hogy be volt rugva + még drogozott is és előttünk majdnem egy busz ütötte el, de éppen hogy kilépett előle.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Synology NAS
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A másik pedig amikor bátyámmal elütöttünk egy srácot és azt néztem ahogy 60-70km/h-val közeledünk felé és nem tudunk semerre se menni csak egyenesen, de szerencsére csak a visszapillantó tükörrel csaptuk el. Annyit hozzátennék, hogy be volt rugva + még drogozott is és előttünk majdnem egy busz ütötte el, de éppen hogy kilépett előle.