Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
És számítsd azt is, hogy a crt mikori technológia, a tfttől nem fárad el a szemed, stb.
Hidd el egy 12-16ms-os tft méltó ellenfele lenne a crtnek.Igaz az nem 80ért van.
Ha meg egy kicsit is vidéki lenél, aki koleszos, rögtön meggondolnád magad, hogy mit hogyan viszel fel mondjuk egy nyíregyi vonaton. De ezek szerinte neked ilyen gondod nincs. (én 6 év alatt kb 6szor jártam emg monitorral ezt az utat, és nagyon tudtam volna értékelni ha nincs akkora súlya...)
Meg mi az hogy rendeltetésnek nem igazán tud megfelelni? Játékra is van már olyan tft ami nem ''utánhúzásos''.
A harmadannyiról meg: én még normális , jó minőségű 17''crt-t nem láttam 30 alatt, inkább közelebb van az a 40hez...Az meg a 80 fele és nem a harmada.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest