- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
És számítsd azt is, hogy a crt mikori technológia, a tfttől nem fárad el a szemed, stb.
Hidd el egy 12-16ms-os tft méltó ellenfele lenne a crtnek.Igaz az nem 80ért van.
Ha meg egy kicsit is vidéki lenél, aki koleszos, rögtön meggondolnád magad, hogy mit hogyan viszel fel mondjuk egy nyíregyi vonaton. De ezek szerinte neked ilyen gondod nincs. (én 6 év alatt kb 6szor jártam emg monitorral ezt az utat, és nagyon tudtam volna értékelni ha nincs akkora súlya...)
Meg mi az hogy rendeltetésnek nem igazán tud megfelelni? Játékra is van már olyan tft ami nem ''utánhúzásos''.
A harmadannyiról meg: én még normális , jó minőségű 17''crt-t nem láttam 30 alatt, inkább közelebb van az a 40hez...Az meg a 80 fele és nem a harmada.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- Lightyear - befektetési app
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest