Hirdetés

Aktív témák

• Sick Boy

őstag

Az ember néha elképed, mi minden megtörténhet vele az interneten...

Tegnap este megtámadtam _az kollégát egy sms-sel, hogy, ha lenne kedve, csetelhetnénk!
    Fel is toltam a seggemet a chat.hu populáris csetoldalra.
    Várakozó állásba helyezkedtem. Bevallom őszintén, útálok csetelni, ritkán is szoktam, nem szoktam beszélgetni nagyon senkivel, _az kollégával szoktunk esetenként....
    A szerver, ugye, X megmozdulás nélküli idő elteltével kidob. Meg is kaptam az üzenetet, hogy eme retorzió vár rám is, ha sürgősen nem cselekszem valamit. Odafigyelés nélkül rábüktem a userlist első pár sorából valakire és ütüttem egy ''a'' karaktert.
    Egy automata üzenet válaszolt, mely a következőképpen hangzott (szó szerint idézem)

''Szia! Érdekel a punciszagú, masztis, pisis, menszeszes tangám, harisnyám...? 1-2 napig viselt punciszagú 5000 Ft., masztis 7000 Ft., pisis 8000 Ft., menszeszes 10000 Ft., ha igen tudok képet küldeni''

Elképedve és ledöbbenve ültem a monitor előtt...
    1 perc elteltével írt a csaj ''na, érdekel az ajánlatom? Küldjek képet?'' mondom: ''küggyé bazzeg'' - pillanatok leforgása alatt csináltam egy fake mailcímet és küldött is a picsa 7-8 képet.
    Ha érdekel valakit, felteszem valahová, de nem szeretnék bant, úgyhogy asszem ezt kihagyom...
    Gondoltam, hogy elküldöm a csajt a jó büdös...nyába, de mi értelme lenne?
    Végülis hagytam a francba és nem szóltam be, mert minek...?

Aktív témák