Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
tessék:Bővebben: link
-
pweisz
senior tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Ez de durva. Ennél már tényleg nem lehet lejebb menni. De jó csinálja az eladó, még a szarból is pénzt csinál, ez ám az üzlet.
-
pweisz
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát nem tudom nekem olyan félig meddig úgy tünt hogy a csaj se gondolja komolyan. Szöke nőkről nem tudom mért alakult ki negatív vélemény, talán mert kevés az eredendően szöke csaj, bár enyiből lehetne a vörösekről is.fene tudja
Mondjuk lehet egy olyan is hogy a dolog kialakulása után sokan rájátszanak, szóval direkt ilyen butus cica image-t vesznek fel.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
meglátom a wc-t néha-néha, meg hasonló jó mókák, amiket icq-n közben beszélünk.

-
pweisz
senior tag
Asszem lefekekszem aludni.Jó éjjt mindeninek! Úgy érzem ezt itt fontos volt megosztanom mindenkivel

-
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
elég sokat olvasok, de havi/heti lapokat(igaz én nem ebbe a korosztályba tartozom). Ami szerintem szomorú(mármint hogy könyvet nem olvasok), mert azért egy könyv teljesen más élmény. Egyébbként tudom az okát is. Egy számítógépes játék vagy film vagy akármi sokkal gyorsabb szorakozást, rövidebb idő alatt nyújt mint egy könyv, egy könyvet nem lehet egy óra alatt végig olvasni, persze az is igaz hogy le lehet tenni, és folytatni lehet, de valahogy mégis ezt érzem az oknak.
De azt nem értem hogy mértnem hogy újságot mérnem olvasnak a fiatalok, mert az szerintem nem ok, hogy nem olvastatnak velük úlyságot, velem se olvastattak aztán mégis olvasok.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
mértnem egyenrangú, szerintem azért elég komoly külömbség van egy gagyi meg egy márkás gumi között(én csak a Michelin tudom összehasonlítani a Debica-val).Szerintem van olyan fontos mint télen téli gumit feltenni nyári helyet.
De persze nem rajtunk mullik. Sőt lehetne kötelező a téli, ha az állam kifizetni az árát
-
-
-
pweisz
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Várjá a reklám rész kimaradt. ''Harmadszorra mikor téli gumival vettük a kanyart, úúgy, de úúúgy bevette, mint az állom
''
Egyébbként biztos jó dolog a téli gumi, ha lenne rá keret, akkor biztos lenne itthon is az autón, de nincs. Egyébbként szeretek télen vezetni, nyári gumival is szépen elehet menni, csak a jég a parás, akkor eléggé para van, arra kiváncsi lennék hogy tökörjégen mennyire fogja meg az autót a téli gumi, kár hogy nem dolgozok valami autós újságnál akkor lehetne összehasonlító tesztet csinálni. -
pweisz
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Hát pont ezt mondom hogy nem helyes, akár egy ártatlan embert is megölni. Ja egyébbként épp mostanában micsinál amerika Irakban, illetve Afganisztánban?
Szerinted a segélyeket mért adják Észak koreaiaknak?(másrészt elsejut az emberekig, de mindegy) Én ugygondolom hogy nem a jószivüségük miatt adják, hanem azért nem rossz olyan országgal jóban lenni aminek atomrakétái vannak
Egyébbként általánosan nagy gond hogy kevés segélyt add Amerika, illetve a többi ország, illetve tulajdonképp nem is segély kéne hanem a gazdaságot kéne felfutatni a szegény országokban pl Afrika.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Arrogáns külpolitikáért, a mivagyunk az egyedüli jók, stb. De ez inkább a politikisok miatt van. De egyébbként az emberek is így jönnek le a tv-ben, de a tv-nek nem biztos sok köze van a valósághoz, eről te biztos többet tudsz mondani hogy a közemberekben mennyire van benn ez a mindeknél jobbak, igazságosabbak, stb vagyunk dolog.
-
pweisz
senior tag
Na most sikerült telepolitizálnom az offtopicot, elnézést

-
pweisz
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
A fenéket Csurka megvan még
Multkor láttam tv-ben. Egyébbként Csurka nélkül simán elsülyedne a MIÉP a semmibe, kellenek az ilyen bohocok hogy valaki figyeljen rájuk. Ott van a Kisgazda párt kiebrudalták belőle a nagydarab humorzságot, aztán most hol tart? sehol, mert már nem figyel rájuk senki, a negatív reklám is reklám! -
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Coke coke Chery Coke
-
pweisz
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
ezértBővebben: link
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
hát azért mégiscsak ismerősök

-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Egy kis orára járás sose árthat meg
Nem jártál be, és nem is írt senkisem fel? -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ne má hogy egy kis Villamosságtan kifogjon rajtad.Sima űgy.

-
pweisz
senior tag
kék led az nagyon kemény, láttam egy platós ARO-ban egy éve kb, tiszta tuning lett tőle a gép
gondolom a tulaj se gondolta komolyan. Vakuégőt még nem láttam, azt hova teszik? Az is lámpa bura alá megy? Egyébbként Tecsóban vannak most akciósan, kékre szinezett sima halogén, micsóda Xenon hatást lehetne vele elérni
CSak megfelelő autó kell hozzá,mondjuk egy Dinnyés Lada, vagy kirohadt aljú Zöldséges Merdzsó
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Há nem tudom. Annyira nem, de lassan és biztosan
Bárha ph -t olvasgatok közben az lehet picit gátólja a maximális teljesítményem elérését. Kérem kacsója ki
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg most a wc-s poénok annyira nem jönnek be