Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Hold
őstag
most mi a baj ? :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
-
Edem
senior tag
Mint a villám! :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
-
Hold
őstag
soha nem értettem azt a dolgot hogy ha Magyarok vagyunk és Magyarországon élünk miért nem használunk Magyar kifejezéseket..
-
Hold
őstag
rognak valami új titulusa van :) godlike :)
-
Edem
senior tag
Mióta ''godlike!'' rog? És mitől lett godlike? (Nem irigylem tőle, nagyon jó figura, csak kíváncsi vagyok.)
-
Edem
senior tag
GeorgeTerror,
Azt mondtad, hogy ültessem az asszonyt a viccrovat elé, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez olyan jó ötlet. :)
(Ezzel arra próbáltam célozni, hogy ''picit'' kezd komolyodni az beszélg... az anyázás.) -
Edem
senior tag
Nem tudja valaki, hogy milyen kriksz-kraksz-ot kell írnom ahhoz, hogy a palm-on k legyen belőle? Sajnos még csak ma látok ilyet először és tesztelnem kellene vele pár folyamatot. :(
-
Edem
senior tag
Sikerült alulmúlnia eddigi negatív rekordját a Philipsnek, amely 3,2 milliárd eurós veszteséggel fejezte be a múlt évet.
-
Edem
senior tag
Hold,
Megkaptad már a SuperShop kártyádat? Nekem még nem küldték el. :( -
Edem
senior tag
Opera 7.0.1! Töltsétek le, szerintem nagyon jó! :)
Közületek egyébként ki használ Operát? Ált-ban IE-t használtok? -
Hold
őstag
nektek is lassú ma a ProH ?
-
Edem
senior tag
Hold, már megint 10 baaz! :(((
-
Bagoly
senior tag
Tóthjózsef: Ha idetalálsz jelezd.
-
Tompo
aktív tag
Látom twollah ismét a régi :DD
-
LukE
veterán
Jano: próbáld meg leszedni vinyóra, ártani nem árt:) csak van valami mentés másként, vagy hasonló gomb IE-ben is. Mert lehet, hogy a media playernek is csak a .html oldalt adja oda az extra, és egy html oldalt tényleg nem tud lejátszani:)
-
jojojo
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Na mi??
Hold és Edem hozzászólásainak a külömbsége:)
Érted?:) -
thord
tag
tudja itt vki, hogy mijaza tulelok foldje? :)
-
GeorgeTerror
senior tag
Nade mi volt rövid ideig 9 majd ismét tíz???!!! :O
Azt nagyon rühellem ha valamit nem tudok meg!!!
pl.: a Roninban a táska tartalma ... grrr -
Hold
őstag
Na a híres Fix.tv be betelefonál egy srác.. mitől van az hogy fagy a Windows 98SE ? Válasz: nem tudják ... windows reinstall :)
-
Hold
őstag
még mindig nem értem..
-
Edem
senior tag
Hold! Már csak 10! :(((
-
KovacsUr
addikt
Úgy látszik, ma bal lábbal keltem fel... már az ötödik hozzászólásomat írom meg, aztán törlöm, mert túl negatív :(
-
Edem
senior tag
Mi bajotok van a fiksztévével??? Ne kritizáljátok a kedvenc csatornámat, értettétek?!
:DDD -
KovacsUr
addikt
Ja igen, még a másodikként említett műsorban volt még egy jó rész, bemutatták a MAME-t, és a srác bemondta a tévében, hogy neki lehet írni, ha kell valami játék hozzá... arról egy szó sem esett, hogy ez illegális (hacsak nincs meg neki a kérdéses játékautomata, ami legalábbis valószínűtlen)... Jó kis adó ez, de attól tartok, hogy csak kis dózisokban bírom :)
-
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Az a szerencséd hogy nem láttad amikor egy fickó, az lcd monitorokról beszélt. Azt hittem megőrülök. A fickó olyanokat mondott hogy pusztultak tőle az agysejtjeim. De nem részinfókat vagy ilyesmi, hanem olyanokat amiket nem olvashatot sehol, ezeket ő találta ki.
napokig a hatása alatt voltam... :) -
KovacsUr
addikt
Értem.
Más: na, most már jön kábelen a fix.tv... Eddig két műsort láttam, az egyikben két gyerek játszott valami konzolon, a másikban pedig különféle webről letöltött trailereket próbáltak lejátszani, közben rosszabbnál rosszabb tanácsokat adtak betelefonáló nézőknek... Ez szokott menni ott általában?
Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest