Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
en is dos navogatort hasznaltam eveken keresztul.. gyakorlatilag amiota volt.. meg 1 ideig netrol is szedegettem oket :DDD asszem f2-re lehetett menuket beallitani, oda csinaltam 50000 fele progit pascalban pl 1 akarmilyen filera nyomtam hogy kitomorites es akkor a megfelelo progit inditotta el, meg rengeteg ilyesmi. maga modjan csucs kis progi volt....
az egy dolog hogy nem ert hozza de szvsz ez igy nem jo. igenis kellene ertenie hozza. amikor az ember jogsihoz tanul ott is elmondjak neki vazlatosan a motor mukodeset, hogy megis tudja mirol van szo. aztan ha szalonbol vesz uj autot, szepen betartja a szervizintervallumokat, aztan lehet egesz eleteben nem lesz ra szuksege. de ha megis akkor azert tudja. ezzel szemben szamgepeknel semmi iyesmi nincs. soxor az embereket nem is erdekli, hogy mi zajlik eppen a gepben amig sorra dobalja ki a megfelelo tablazatokat. aztan meg egy ''winyo betelt'' jellegu ''problemat'' se tudnak elharitani.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Parfüm topik
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest