Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
en is dos navogatort hasznaltam eveken keresztul.. gyakorlatilag amiota volt.. meg 1 ideig netrol is szedegettem oket :DDD asszem f2-re lehetett menuket beallitani, oda csinaltam 50000 fele progit pascalban pl 1 akarmilyen filera nyomtam hogy kitomorites es akkor a megfelelo progit inditotta el, meg rengeteg ilyesmi. maga modjan csucs kis progi volt....
az egy dolog hogy nem ert hozza de szvsz ez igy nem jo. igenis kellene ertenie hozza. amikor az ember jogsihoz tanul ott is elmondjak neki vazlatosan a motor mukodeset, hogy megis tudja mirol van szo. aztan ha szalonbol vesz uj autot, szepen betartja a szervizintervallumokat, aztan lehet egesz eleteben nem lesz ra szuksege. de ha megis akkor azert tudja. ezzel szemben szamgepeknel semmi iyesmi nincs. soxor az embereket nem is erdekli, hogy mi zajlik eppen a gepben amig sorra dobalja ki a megfelelo tablazatokat. aztan meg egy ''winyo betelt'' jellegu ''problemat'' se tudnak elharitani.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest