Hirdetés

Aktív témák

• guess.who
    senior tag

ne haragudj, de nincsenek (írott) szabályok...
    egy másik fórumban azért kaptam orrot, mert hiányoltam...
    azért, mert valaki házigazda, nem biztos, hogy igaza van, főleg, ha a jogsértés mibenlétét annak megtörténte után definiálja..
    a tapasztalat sem jelent semmit... az igazság szempontjából ez két külön dolog...
    meg meglehetősen farizeus dolog a házigazdák, őskövületek részéről mindig az egyenlőségre hivatkozni, de konkrét viták során érvként említeni a tapasztalatot... ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek legyen egyenlő joga, hanem az, hogy a nem egyenlő jogok jól legyenek definiálva...

azonkívül persze ez nem jelenti azt, hogy a Hold keltette cirkuszt védeném, illetve lehet arra is szabályt alkotni, hogy erőforrásokat korlátozzuk, de nem mindig utána, szóban és kizárólag a megsértőre vonatkoztatva...

''ez nem jelenti azt, hogy a Hold keltette cirkuszt védeném, illetve lehet arra is szabályt alkotni, hogy erőforrásokat korlátozzuk, de nem mindig utána, szóban és kizárólag a megsértőre vonatkoztatva...''
    Azért kiegészítésként csak annyit: egyáltalán nem arról volt szó, hogy ''utólag'' készültek volna szabályok. Ha jól rémlik, egyrészt Holdat sokan és sokszor figyelmeztették, hogy fogja visszább magát, másrészt szerintem látta Schenker ''vergődését'', ahol szintén ugyanez a játszma ment, amíg elég nem lett belőle... Harmadrészt pedig ezek általános illemszabályok, semmi ''új'' nincs bennük...

Aktív témák