Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Trükkös leszek, mert beleoffolok a mekegve teleszemetelt eleve teljesen eszetlen offtopic topicba... :)
Szóval: akartam regisztrálni magam a Zindex fórumába ugyanezzel a névvel és emilcímmel, amit itt is használok. Persze a szoftver visszadobott, hogy ''már van ilyen felhasználó, vagy ilyen e-mail cím''... Nosza, rajta: rákerestem a névre, hogy lássam, ki bitorolja -de egyetlen hozzászólást sem találtam az illetőtől. A címemet pedig csak én használom, úgyhogy nem regisztrálhatott más ilyennel...
Utána lehet ennek valahogy nézni? Vagy érdemes egyáltalán? Nem szeretnék új személyiséget magamnak, ez a nick már annyira hozzámnőtt az évek folyamán, mint a bőröm... Segítsen valami jómunkásember, ha tud! Előre is köszönöm az egyházközség nevében is! :)
Aktív témák
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux Mint
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest