Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Ha fényerős és UWA az igényed, túl sok választási lehetőséged nincs. Ha nem szempont az AF, akkor kicsit nagyobb mozgástered van (Samyang 14 mm f/2.8, Rokinon 14 mm f/2.8). Ha kell AF, akkor viszont szinte csak a Tokina 11-16 f/2.8 IF DX II marad. Közelmúltban próbáltam. Robosztus, masszív felépítésű, szinte alig torzít, pontosan, halkan, gyorsan fókuszál. Egyszóval nekem nagyon bejött. Árát kivéve.
Mod: ha "csak" WA a cél, akkor azt a többiek már leírták.
-
zgospel
őstag
a tamron 17-50-ből van stabilizátoros is, de annak állítólag gyenge a képminősége. Tehát ha a képminőség nem számít, akkor vedd azt.
Utána az egyetlen ami eszembe jut (aztán lehet hogy én vagyok műveletlen) és megfelel az elvárásaidnak, az a Canon 17-55 f2.8, na abban van stabi is. De 6 számjegy alatt ilyenekről ne nagyon álmodjál szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest