- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Én meg szívesen riporterkednék csak nekem meg gépem nincs hozzá meg valaki aki beprotezsálna
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula