Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Én meg szívesen riporterkednék csak nekem meg gépem nincs hozzá meg valaki aki beprotezsálna
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bluetooth hangszórók
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula