Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Én meg szívesen riporterkednék csak nekem meg gépem nincs hozzá meg valaki aki beprotezsálna
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula