Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Én meg szívesen riporterkednék csak nekem meg gépem nincs hozzá meg valaki aki beprotezsálna
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula