- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Nikon D7500-as gépemre a meglévő 18-105-ös kitobi mellé szeretnék valami fényerősebb darabot tájkép, épület, esetleges astrofotózáshoz.
Emiatt fontos lenne a fényerő és az élesség a teljes képen. 2-t néztem ki, ha esetleg van még amit ajánlani tudtok, azt is megköszönném. Eredetileg valami szélesebb átfogásút néztem (Tamron 17-50 2.8), de azok a kép szélei felé eléggé romlanak minőségben.Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art: erről azt olvastam, hogy sok felhasználónál előfordul fókuszhiba, de a posztok viszonylag régiek. Esetleg még portréhoz is használhatnám.
Tokina AT-X 14-20mm f/2 PRO DX: ennek kisebb az átfogása, viszont a mostani obimnál szélesebb. Talán jobban kiegészíti azt.Az összefoglalóban és pár helyen még a Tokina 11-16/2.8-at is ajánlották, de az már nem nagyon kapható újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs