- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Azért aggódunk a Sigma 30 f1,4-ért, mert egyrészt nagyon sokoldalú, vagyis szinte a speciális eseteket leszámítva, ha csak ez az obid lenne, akkor is szinte minden helyzetben tudod használni (kicsit ilyen az 50/1.8, bár annak azért az ekv. 85 mm már sok).
A 17-50 (bár nem használtam soha) szerintem nem fog olyan képet adni, mint a fixek.
Azt írtad, hogy a 10-20 inkább maradna....Amikor a családdal vagyok, akkor engem is piszkál időnként az asszony, hogy...persze a fénykép kell, de mit kell annyit vacakolni....na erre szerintem a kitobi tökéletes (és én erre az ekv. fix 50-est használom
.Azt gondold át szerintem, hogy mik azok a helyzetek, amikor annyira jó lenne az a fránya kényelem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.