Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Mivel m42es teléid vannak, és azt akarod kétszerezni, szerintem legjobban azzal jársz, ha veszel egy jobb minőségű m42es kétszerezőt. Csak találni kell. Én használtam Carl Zeiss Sonnart, egész tűrhető volt, szinte csak a fényerőcsökkenés volt zavaró (fókuszálásnál), de az meik 2xezőnél nem...A minőségen nem rontott sokat, minimálisan lett lágyabb a kép. Szerintem a nevesebb m42es gyártók 2x-ezői tökéletesek a számodra. A Mirandát én a neve alapján otthagytam volna a boltban. Szerintem keresgess. Ha találtál 300/4-et szerintem fogsz valami jobb 2x-ezőt is. Ha gondolod megnézem van-e az itteni boltban. Olyanokkal meg ne állj le vitatkozni, akiknek csak a milliós Canon csúcskategória az egyetlen alternatíva. Nem gond az, csak ha teljesen más szemszögből nézi két ember a dolgokat, hiába vitatkoztok, az eredmény olyan lesz mint az oviban. Nekünk nem telik rá, másnak igen. Nekem jó lesz a Sigma 70-200 is, meg a 24-70, azért is egy évet fogok gürizni, hát e van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Formula-1
- Call of Duty: Warzone
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest