Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Alap, hogy távkioldóval, különben nem a tükörcsapódás lenne a kritikus pont
Egyébként ha valami nem a mezőn van napsütésben (és miért lenne, inkább az erdőben, árnyékban) akkor olyan záridőket fogsz kapni hogy a hajad égnek áll. Még ha a gép nem is mozdul be, a téma simán. Ami meg mégis a mezőn van az fut, esélyed sincs csillagásztávcsővel befogni.
kétszerezők: elfelejtettem odaírni, hogy továbbra is erősen árérzékeny vagyok, maradnék az M42-eseknél de abból valami jobb kéne. 2900 Ft-ért vettem egy M42-es Miranda 2x-et, japán meg minden de szar. Nem is kicsit. Rászánnék én 5-ször ennyit is egy jóra de 10-15-ször ennyit már nem szívesen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként ha valami nem a mezőn van napsütésben (és miért lenne, inkább az erdőben, árnyékban) akkor olyan záridőket fogsz kapni hogy a hajad égnek áll. Még ha a gép nem is mozdul be, a téma simán. Ami meg mégis a mezőn van az fut, esélyed sincs csillagásztávcsővel befogni.