- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bogarfull27
üzenetére
Mindenképpen olvass utána az emlegetett fogalmaknak, mert azért először nem ártana rutin szintjén megtanulni fotózni, bellítani a gépet, komponálást gyakorolni, ilyesmik.
A Raynoxot nem ismerem, ismerősét próbálgattam, de nem voltam elájulva tőle. Különben telére rakva egész jól nagyít. De hogy mekkora leképezés, 1:1 -nél nagyobbra, az tuti.
Fordított obi : olvasd el a linkeket amiket adtam.
Az egyszerű esete az, hogy veszel egy fordítógyűrűt ebayen, de azzal elég macerás használni, mert nagyon kics az éles tartományod, és az elektronikus vezérlésű obit nem tudod rekeszelni. Tehát vagy manuális obit fordítasz meg, vagy csinálsz olyan átalakítás, amit a másik linken olvashatsz.5:1-re meg a Canon MP-E65 képes, csak az magában ~200-250 ezer, meg nem árt hozzá egy MR-14 vagy MT-24 vaku, az meg megint annyi.
@A Zéé : Amennyire tapasztaltam a közgyűrűt, kb. optikailag belenagyítasz a képbe. Szóval ha nem pengeéles obira teszed, akkor bizony lágyul rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs