- Metalized
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Sziasztok !
Köszi a választ ! És neked is bbkmachine !
Valszeg akkor erre a 18-135STM-re kezdek pislogni.... Esetleg valami javaslat még ezen kivűl... Tamron, Sigma ??? A zoom miatt szimpatikus amugy ez a 18-135 , mert ez éppen kevés amit az alap tud.

Csak azert kerdeztem ra a masikra mert épp arultak egyet és gondoltam jobb az alapnál, de akkor nem jobb.
És még egy olyan kérdeésem lenne, hogy van egy alap 55ös obim (1.8-as) ...Ma hasznaltam másodszor és amikor lekaptam a gépről hogy cseréljem azt vettem észre hogy van az obiban egy pötty belül mintha valami piszok lenne benne. A képeken nem látszik semmi, de ezt ki lehet tisztitani belőle valahogy ? Javaslatokat szivesen fogadom !

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest