- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
bbkmachine
üzenetére
A C. 17-55 az összeszerelése miatt hajlamos "ellazulni" és elállítódni (valóban kissé "plasztik fantasztik" feeling az árához képest). Az első amim volt, 3 kalibrálás után sem tudott pontos lenni azon a vázamon amin használni akartam, ezért eladtam (az új tulaj vázán pontos volt). A másodikat egy barátomtól vettem, így ismertem az előéletét: előzőleg már volt benne szalagkábel és IS modul csere, emiatt újrakalibrálták, így tű pontos volt. 190-ért adtam el amikor 170 volt a teteje az árának, mert papíron végigkövethető volt az életútja és a fotóriporter srác aki megvette azt mondta, hogy inkább vesz egy ilyen, garantáltan jó állapotút (a belseje gyakorlatilag új volt), mint 20-szal olcsóbban egy ki tudja milyen állapotban lévőt.

"Az L obik éles képeket lőnek a legnagyobb rekeszen is."
Ugye nem találkoztál még a régi C. 24-70/2.8L-el? Az még F8-on is homály néha (akkora a gyártási szórás, hogy nyugodtan gyári hibának lehet nevezni): a LensRentals.com-on volt egy teszt pár éve az általuk bérbeadott tizenvalahány példányról: ha 1-10 skálán (1 a legrosszabb, 10 a legjobb) kell osztályozni a képminőségüket, akkor azoknak az objektívek a 80%-a 3 és 5 között van. Egyébként is lötyög a belső tubusa, mert a tubust vezető görgők idővel elmorzsolódnak és széttörnek, így a tubus nem az optikai tengellyel párhuzamosan jön ki, emiatt decenteres a képe...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Intel Core i3 10105F processzor
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest