Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm akkor körülnézek ott, annyira nem sürgős majd figyelgetem!

Igazából a portré amúgy sem szempont annyira. Tehát akkor talán ha makrózni is szeretnék de esetleg úgy alakul, hogy nem tudom Tamron 90-et venni akkor ha fix obit szeretnék jobban járok egy Nikon AF-S 40mm f/2.8G DX Micro-val mint a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-vel? Igaz, hogy kompromisszumot kell majd kötnöm, hiszen nem lesz akkora fényereje mint egy másik fix objektívnek (pl. a fent említett) illetve nem lesz akkora gyutávom sem mint az említett Tamronnál de talán lesz egy kicsi ebből is meg abból is, ha máshogy nem tudom megoldani. Talán még mindig jobban járok így mintha vennék egy előtétlencsét makrózáshoz a kit objektívre hiszen az is 25 ezer körül mozog és ahogy hallottam az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest