Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
Schuby
üzenetére
[link] Stabilizátor használata akkor is ajánlott. Nem mindegy hogy 300mm-es gyútávon neked 1/450-es vagy 1/160-as záridő kell. Míg utóbbihoz kisebb iso kell addig előbbihez bőven nagyobb, és nem tudsz mit kezdeni vele. A fényerő nem rosszabb de a stabilizátor hiánya és az építési minőség miatt nem igazán ajánlja senki sem ezt az objektívet. Csak végső esetben. Felőlem nyugodtan vegyél egyet, majd eljön a tél és tépjed a hajadat hogy milyen objektívet vettem, képes voltam kiadni ennyi pénzt rá? Én használok stabis telét, ahol szükséges a jó idő és napsütés és még akkor is kell iso bőven. De belegondolva ekv 600mm-en 1/600-as záridő kellene, mellette nem beszélve a minél szűkebb rekeszről és az isot is alacsonyan akarom tartani. Mivel van stabilizátor az objektívembe mely 3-4Fé körül fog, ezért tudom használni kompromisszumok mellett 1/160-1/200-as záridővel az objektívet. Amely ha 1/160 és iso800, akkor 1/600-nál már iso3200-at jelentene (azonos rekeszen). Utóbbi esetben a kép a D90 iso szintjéből kiindulva értékelhetetlen lenne számomra. Továbbra is azt mondom: Ha neked jólesik és szeretnél megizzadni a dolgokkal akkor hajrá, csak nehogy hajtépés legyen belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest