Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz Tamás9x #45698 üzenetére
Hááát, ha ennyi pénzt szánnék konfigra én valami hasonlót vennék 600k / 1M ft-ból.
Lap: Asus Maximus VIII Ranger (50k) / Asus Z170 pro gaming (70k)
Proci: Intel i5 6600k (90k) / Intel 6700k (130k)
Memó: 16 Gb DDR4 50k / 70k (órajel, tuning függvénye)
VGA: MSI Gaming / Giga G1 GTX 980Ti (200k) / 980Ti SLi (400k)
Táp: Corsair AX860i (70k) / Corsair AX1200i (140k)
Hűtés: Corsair H110i (50k)
Ház: ízlés szerint max 50k (pl: cm: NZXT 440,corsair 750d, Cm Storm Trooper) / 100k (max 100k Cm cosmos II, corsair 900d)
Optikai meghajtó (BD, DVD, író) (16k)
SSD: Samsung 850 EVO 250GB (30k) / 500 GB (50k)
HDD: 2 TB WD Black (35k)600k-s konfig: olyan ~650-re jön ki, de lehet még faragni olcsóbb lap, stb.
1M-s konfig: ~ 1,06M itt is lehet opcionálisan még bőven faragni. (lap, memó, ház)Ez saját elképzelés, új kiskeráras konfig. A phórumtársak még úgyis ajánlanak majd bőven alternatívát.
Használtban pedig ilyen konfignál többtízezreket is megspórolhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Na ez nem vicc: lenne 600.000ft-1.000.000ft ig egy asztali pc ami játékra kellene van valakinek ötlete mit pakolhatnék bele?
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
nagyúr
Üdv!
Nincs valakinek egy fölösleges PCX kedvezmény kuponja?A többit privátban. -
PLaci58
addikt
Nekem csak analóg kábelen, egyes csatornákon volt ilyen gond.
Azt tudom javasolni, hogy vidd be egy LG szervizbe és kérd a javítását, de pontosan add meg, hogy mi a baja (pl vigyél USB forrást). Nem kell garanciát emlegetni.
Ha megcsinálják, akkor kifizeted és méssz a bolthoz behajtani a javítási költséget.
Ha változatlanul adják vissza, hogy jó a TV, akkor hallókészüléket tudok javasolni[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Fricu
tag
válasz PLaci58 #45691 üzenetére
Köszi, 3 is van a családban + a gázos.
A többivel nincs bajom. Most a szarakodás miatt beüzemeltem a régi tetőantennámat is, hogy legyen a régi bemeneten is jelem a teszthez, de nincs meglepi az enyém ott is jó, HDMI-in is, USB-ről is (a Scart-hoz már nem volt kanalam) anyumé meg egyiken sem, tehát nem forrás függő.Fricu
-
PLaci58
addikt
Szerintem LG-t ne vegyél, mert nekem 3 van és analóg bemeneten nem mindegyik hangnormát tudja kezelni!
Ez nem készülék függő, mert mindegyik ugyanazt csinálta. Ez "LG függő". Valamit elcsesztek a hang dekódolásnál és folyamatosan ugyanazt a rendszert szerelik a TV-ikbe már évek óta.
Valamelyik sztereó hangnormánál csak az egyik hangszórója szólt, halkan. A régi TV simán kezelte mindegyiket, ezért nem gondolom, hogy szolgáltatói hiba lett volna.
Szerencsére már digitális csatornákat nézünk, így nincs probléma.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Fricu
tag
válasz kriszpontaz #45687 üzenetére
Pont erről beszélek
A vezető nem érti, vagy nem akarja érteni
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Sz. Vezető #45684 üzenetére
A fórumtárs eddig csak fizetett, fizetett, és fizetett.
A tv-ért, az idejéért, a bevizsgálásért, a benzinért, stb. stb.
Az Aqua csak kapta a pénzt.
És nagyon úgy néz ki, hogy a fórumtárs újra fog fizetni egy másik tv-ért, ha azt akarja, hogy a mamája karácsonykor végre normálisan tévézhessen.
A magam részéről zárom a "topikot", a kedves olvasók majd értékelik, ahogy jónak látják.Fricu
-
betyarr
veterán
nekünk sincs semmi különösebb gondunk az lg tévénkkel.bár az való igaz,hogy anno a vidi meg orion tévéknek olyan hangszórói voltak,hogy manapság a kültéri rendezvények hangosításán se használnak nagyobb hangerőt
-
kriszpontaz
veterán
Hát én nem tudom, de az LG 42LM620S TV-nket 10% hangerőn hallgatjuk, mert nagyobb hangerőn beszakad a fülünk .
-
PindurAnna
Közösségépítő
Na kb hasonló okok miatt volt kb egy hónapig LG tv-nk...aztán eladtuk használtan. Majd vettünk Samsungot, ami azóta is tökéletes
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Nirvanus
aktív tag
Régi szép idők, mikor még kibszta a fülünket meg az ablakot a Videoton hangfalpárja, most meg fekete péntekes LG hangprojektort kell venni a TV-hez 15ezerért a tacskóban, hogy egyáltalán hallani lehessen.
[iTX-or-GtfO!]
-
Sz. Vezető
csendes tag
Akkor az én verzióm:
Fricu megkapta az LG Magyarország szervizében kiállított szakvéleményt.
Ezt a szakvéleményt az LG Magyarország állította ki. Nem egy sufni LG szerviz hanem a központi márkaszerviz.
El lett küldve a készülék bevizsgálásra és ha kell akkor javításra.
A készüléket az LG Magyarország központi szervize bevizsgálta és adott róla egy hivatalos szakvéleményt.
A kedves fórumtárs most erre a papírra mondja azt hogy ez egy összedobott semmi.
Ennél fentebb már nem lehet menni szakvéleményt kérni.
Ráadásul fizetett is érte az Aqua hogy kiállítsanak egy szakvéleményt, mert hivatalos szakvéleményt abban az esetben ha jó a készülék csak pénzért állít ki az LG. Ennek mindenki utána járhat.
A készülék egy 20m2 helyiségben egy mezei Digitális földi antennával 40-es hangerőn olyan szinten üvöltött hogy nem lehetett mellette beszélgetni, ennek ellenére el lett küldve a központi márkaszervizbe javításra amennyiben rossz.
Nem volt rossz emiatt pénzért adtak egy szakvéleményt róla.
Lehet fogadni független szakértőt 35000Ft-os óránkénti díjért.
Ezt nem fizeti ki a kedves fórumtárs.
ebben az esetben egy lehetőség volt mégpedig a független hivatalos központi márkaszerviz.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Előre szólok, h privit nem teszünk közzé, semmilyen formában.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Fricu
tag
válasz szasanyi #45667 üzenetére
Én ezt kértem tőletek:
ui: nem ismer valaki valakit a Debreceni (pesti, akárhol) LG márkaszervizben, aki megnézné, hogy mi a franc baja van?
A debreceniben voltam még anno, de onnan elhajtottak azzal, hogy külön szerződésük van az Aqua-val, csak rajtuk keresztül fogadják a cuccot, csak akkor tudnak foglalkozni vele, ha LG-s garanciapapírom van, nem Aqua-s.
Kéne egy papír arról, hogy tényleg szar, hogy léphessek tovább mert nem adom fel (még)."Erre írta az Aqua szerviz vezetője (gondolom, ő) az imént:
"Ui: Nem gondolnám, hogy egy nyilvános fórumon kell felkérni bárkit is arra, hogy a hivatalos LG Magyarország által kiállított szakvéleményt megkérdőjelező "mutyi" papírt szerezzen."
Vagyis ebből ő azt vette le, hogy én "mutyi" papírt akarok, amivel rávehetem őket a cserére.
Nem, nem akarok mutyi papírt, csak azt szeretném, ha valaki tényleg megnézné, és nem csak felületesen, mint tette a pesti LG (bekapcsol, működik, hang is van, lehet növelni-csökkenteni = mi baja az idiótának? Biztos nem tudja kezelni...) és le is írná, hogy a készülék nem jó (nem elég jó).
Az ugyanis nem normális, bármit is mond az LG, ha egy tv-t egy 20m2-es szobában 100%-os hangerőn kell, lehet hallgatni.
Még nekem is kevés időnként, nemhogy a mamámnak (aki 80 éves).De aki kételkedik: nézze meg bárki a saját bármilyen tv-jét.
Aki csak 100-on tudja élvezhetően hallgatni, szóljon, jövök neki egy sörrel.
Ajánlatom még a VEZETŐ-nek is áll.Arról nem beszélve: ha nekik van igazuk (és jó a tv) mi a jó fenéért akarnám kicseréltetni velük egy ugyanolyanra immár két éve? Mennyivel lennék előrébb?
[ Szerkesztve ]
Fricu
-
Sz. Vezető
csendes tag
válasz Tamás9x #45664 üzenetére
Azt gondolom hogy akinek nem inge ne vegye magára.
És igen csak azért regisztráltam hogy reagáljak a hamis vádakra.
És igen a regisztrációm nincs 1 napos sem, de amit leírt a kedves fórumtárs az nem volt igaz.
Egyoldalúan és kihegyezve lett a dolog bemutatva.
Aki utána akar járni a dolognak nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre. -
RAVEN59
tag
Bocsi telefonról irtam és marhaságokat,már gépközelben vagyok......
-
Brain75
senior tag
válasz Tamás9x #45676 üzenetére
Én is olvasom a különböző fórumokat és én is látom hogy vannak problémák, de nem akarok olyanban nyilatkozni amiben nincs tapasztalatom.
Majd lehet egyszer vásárolok náluk és akkor a saját tapasztalatom alapján tudok nyilatkozni, de addig nem.
Sok cégnél vásároltam már és sok cégről tudnék véleményt írni, de azt gondolom hogy én idáig mindenhol tudtam érvényesíteni az akaratomat, ha pedig nekik volt igazuk akkor elfogadtam./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Tamás9x
őstag
válasz Brain75 #45666 üzenetére
Kicsit félreértettél, én csak akkor fogom negatív kritikával illetni ha ebből az illemkódexünket megszegve cirkusz lesz, érdeklem hogy az eddigi és jövendőbeli ügyfeleim is a legjobb szolgáltatást kapják, mert ebből élünk. És sajnálattal azt tapasztalom, hogy a szóban forgó üzlettel több ízben is vannak problémák, a visszajelzések alapján.
-
SG3rg0
őstag
Samsung SyncMaster EX2220 Ledes monitor ELADÓ.
Érdeklődni privátban! -
RAVEN59
tag
Nos nekifutok megegyszer van valakinek videokartyaja elado
-
embe
nagyúr
Na akkor hogy én is hozzászóljak a témához:
keresek 4 magos 775-ös procit, egy MSI P965 NEO-F V2 lapba. Lenne egy pár csere dolog....[ Szerkesztve ]
-
RAVEN59
tag
Szászok Nyíregyháza vagyok van valakinek eladó PCI expressz videokártyával gyorsan érte mennek halcsontos
-
Brain75
senior tag
Azért szerintem ne nyilatkozz mindenki nevében.
Én nem gondolom hogy az a PH szellemi szintje, hogy az egyik oldal állít valamit amire a másik oldal reagál és akkor a másik oldallal szemben üldözési hadjáratot indítunk.Elég rég óta vagyok tag de én nem ezt a filozófiát vallom a PH-val kapcsolatban.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Fricu
tag
üdvNem is értem őket.
Ez garis készülék, a kár a gyártóé, beszállítóé nem az övék.
Mit kezdjek a kamu papírral, amivel vádolt?
Arra mondjuk kicserélnék egy ugyanilyenre. Mennyivel lennék előrébb (már ha jó a cucc szerintük)?
Ez sem ment még két napot sem.
Teljes agyrémFricu
-
Tamás9x
őstag
válasz Sz. Vezető #45660 üzenetére
Én nem vagyok idegen majdnem mindenki ismeri a másikat személyesen így illene bemutatkozni
A másik dolog, hogy mélyen forgunk az infóban vagyis én tuti, ha valami kis balhé lesz ebből és nem lehet megoldani szépen az piszok nagy negatív reklám, felőlem tuti, mert nemhogy nem fogom ajánlani, még le is beszélem az embereket arról a boltról.
Ez nem fenyegetés isten ments csak a fórum szellemi szintjét próbálom visszasugározni, hogy legyen egy miheztartás a későbbiekben[ Szerkesztve ]
-
Fricu
tag
válasz Sz. Vezető #45660 üzenetére
Ez már színtiszta hazugság!
Semmilyen összehasonlítás nem volt, holott határozottan kértem.
A válasz az volt, hogy ők erre nincsenek berendezkedve.
Egy alkalommal a fiamnak valóban kipróbálták, de nem az analóg bemenetről, és szó sem volt összehasonlításról!
Én most amúgy minden bemenetet végigpróbáltam, (HDMI, SCART, Analóg, Usb) a hang kicsit eltér ugyan, de kevés, nincs mese.Fricu
-
Nirvanus
aktív tag
"Regisztrált 2015-11-26 14:45, azaz 0 napja - újonc"
nincs több kérdésem Aki pedig például Tamást "leidegenezi", az szerény véleményem szerint nem ide való.[iTX-or-GtfO!]
-
Fricu
tag
válasz Sz. Vezető #45657 üzenetére
A VEZETŐNEK:
A privátban történő fenyegetőzést rosszul tűröm!
Főként egy anonim "vezetőtől". Friss regisztrációval...Ha jól sejtem ahhoz az úrhoz van szerencsém, aki arról akart meggyőzni, hogy biztos a kábel tv szolgáltató a ludas, és egyáltalán ezek a készülékek nem igazán alkalmasak az analóg bemenetről dolgozni.
Arra nem kaptam választ, hogy akkor a régi tv miért jó ugyanarról a kábelről?
És arra sem, hol van állítása leírva a kezelésiben?
Valamint arra sem, hogy milyen paraméterek felelnek is meg milyen követelményeknek?Én nem bujkálok, vállalom a nevem, nem titkos a telefonszámom, címem, stb.
Állok bármiféle eljárás elé!
Mindent amit leírtam, igaz, bizonyítani tudom, akár a bíróság előtt is!
Menjünk sorba:LG szakvéleményt se először, se másodszor, semmikor nem kaptam.
Nem állítottam, hogy nem járt a szervizben, azt írtam, hogy hozzá sem nyúltak (a belsejéhez), ez így van.
Most akkor elfogadtam a 3000-es vizsgálati díjat vagy nem? (kifizette a fiam, mert nem tehettem mást).
A tárolási díjjal való fenyegetőzés mindennapos volt.
Édesanyám Pesten él, én Hajdúdorogon (címet megadom, ha kéri), többnyire hét végén látogatom, ezért aztán valóban macerás az ügyintézés. Ezt minden alkalommal elmagyaráztam kollégáinak!Kitől akartam én kamu papírt szerezni? Én azt kértem, hogy ajánljanak valakit, aki VALÓBAN megnézi a TV-t, és papírt tud adni arról, hogy rossz?
Éppen hogy LG szervizben dolgozó kollégát szeretnék, mert az ért hozzá a legjobban. Így szólt a kérés is!
Honnan veszi (a bátorságot), hogy én hamis papírral akarom az igazamat?
Ki mint él, úgy ítél?Ha a másik fél visszaolvassa, az nekem csak jó, ha már a boltban nem vettek komolyan.
És mellékelve az átvett "szakvélemény"
Ezek után megköszönve a fórum türelmét üdvözlök mindenkit.
Fricu
-
Sz. Vezető
csendes tag
válasz Tamás9x #45659 üzenetére
Kedves másik idegen !
Miért számít az hogy ki vagyok. Az számít, hogy kedves Fricu fórumtárs valótlan dolgokat állít és olyan dolgokat oszt meg egy nyilvános fórumon amivel elferdíti a valóságot.
Igen a szervizvezető eleget tett annak hogy összehasonlítsa egy original termékkel, sőt a szervizvezető bevizsgáltatta az LG Magyarország hivatalos márkaszervizével a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz Sz. Vezető #45657 üzenetére
Kedves idegen ki is ön?
Fricu kollégának szíve joga egy fórumon taglalni a valós vagy valótlan véleményét, szólásszabadság van.
A szervízvezető eleget tett a kérésnek hogy összehasonlítsa egy original termékkel a jelenlegi terméket? (nem mérvadó csak érdekelne, már ha egyáltalán történt hasonló felkérés)Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
dui
aktív tag
Eladó PC!
- Cooler Master Elite 335 ház
- Gigabyte Superb 550p (Gigabyte GEP450P-C2) táp
- GIGABYTE GA-H55M-UD2H alaplap
- Creative SB Audigy SE 7.1 hangkártya
- GIGABYTE GF GTX460 OC 1GB 256bit DDR5 videokártya
- Intel® Core™ i5-760 (8M Cache, 2.80 GHz, Turbo Speed: 3.3 GHz) processzor
- Scythe Mugen 2 processzor hűtő
- Corsair Dominator 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz (CMP4GX3M2A1600C90) memória
- KINGSTON 120GB SSDNow V300 SATA3 2,5" (2 év garancia) SSDCsak egyben eladó, részletekért privát üzenet!
-
Sz. Vezető
csendes tag
Kedves Fricu!
Had legyen nekem is némi hozzászólásom a dologhoz, mert a fórumtárs kicsit elferdítve közölte a tényeket.
A készülékhez a második alkalommal kapott a kedves tulajdonos egy LG Magyarország által kiállított hivatalos szakvéleményt, ami alátámasztja azt a tényt, hogy a készülék mindenben megfelel annak a követelménynek amit a gyártó vállalt.
A készülék több alkalommal is le lett tesztelve kábeles és légi antennával is.
Minden alkalommal a készülék hibátlannak minősült.
Az Aqua tájékoztatta az ügyfelet, hogy nyugodtan viheti független szakértőhöz a készüléket, de a szakértői díj az ő pénztárcáját terheli.
Kedves fórumtársunk erre azt mondta hogy ő nem hajlandó kifizetni a szakértői díjat.
A szervizvezető nem kegyet gyakorolt azzal, hogy azt mondta, hogy elküldi a szakszervizbe a készüléket.
Az sem igaz, hogy az első alkalommal nem járt szakszervizben a készülék.
A készülék első alkalommal is szakszervizben kötött ki és jó hosszú tesztelés után a szakszerviz teszt OK-val adta vissza.
A tárolási díj, amit a kedves fórumtárs emleget való igaz, hogy így van, de azt elfelejtette leírni, hogy ezt az Aqua csak a termék javítását követő első értesítést követő 30. nap után kezdi el számolni.
Barátok közt is ez az idő 1 hónap. Ennyi ideje van az ügyfélnek arra, hogy az értesítést követően elvigye a javított, cserélt, vagy éppen teszt OK-s készülékét.A 3000 Ft-os bevizsgálási díjat pedig elfogadta a kedves tulajdonos amikor a szervizben leadta a készüléket.
Lehet valótlan állításokat közölni nyilvános fórumon, egy probléma van a dologgal, hogy a másik oldal is olvassa/olvashatja.
Ui: Nem gondolnám, hogy egy nyilvános fórumon kell felkérni bárkit is arra, hogy a hivatalos LG Magyarország által kiállított szakvéleményt megkérdőjelező "mutyi" papírt szerezzen.
-
betyarr
veterán
válasz kriszpontaz #45654 üzenetére
valamelyik akciós topikban vettek,vagy akartak venni az edigitálból BF keretén belül és ott ajánlgatták a spárost,hogy az is olyan és jó is.de gyakorlati tapasztalatom nincsen vele.szóval a fene tuggya.
-
Traxx
őstag
A Mastermindos_SSD-s kérdésem után egy újabb: volna valakinek autós telefontartója, ami egy 5"-os Alcatel Idol 2S-t stabilan megtart? Az lenne a legjobb, ha a kijelzőjét is látnám a telónak, ha néha (bejövő híváskor) kell. Mivel kihangosítva jó hangminősége van mindkét irányba, így olcsóbban jönnék ki, mint egy napellenzőre csíptethető BT-s cuccal
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
FRENK1988
veterán
Nem nagy szam a mastermindes black friday 😕
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Golyo69
senior tag
válasz Garold #45646 üzenetére
Csőri Miklós
Nyíregyháza, Rákóczi u. 66.
Telefon: 42/312-793, 20/9436-496
Automata mosógépek, hűtőgépek szerelése.Nálunk ő jön ha van vmi! Korrekt!
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Garold
senior tag
válasz betyarr #45647 üzenetére
A kifolyó szűrőt néztem, nincs benne semmi.
Próbaképpen beleöntöttem 2 a dobba kancsó vizet, azt rendesen kinyomta magából.
Akkor áll meg amikor a vizet kellene magába engednie. A tömlőt itt is leszedtem van a csőben víz, a mosógépnél van egy fix szűrő benne, szennyeződés nem látszik.Az a sejtésem, hogy a feltöltésnél lehet benne egy szelep ami nem nyit ki. De ezt csak józan paraszt ésszel logikázom, sajnos nem értek hozzá.
Próbáltam szándékosan víz rákötése nélkül indítani, de akkor is a hibajelző csavarkulcs világít, nem az a led hogy nyisd ki paraszt a vizet.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
Megbízható mosógép szerelőt tudtok ajánlani, vagy van itt valaki aki foglalkozik ilyennel?
A hibajelenség: Indításkor fordul párat a dob (ahogy kell), beindul a szivattyú ami a gépben lévő esetleges vizet szivattyúzná ki (eddig ez is ok, de talán egy kicsit morgósabb a hangja), a szivattyú megy, forog benne a lapát, majd megjelenik a hibajelző villáskulcs a kezelő panelen.
Szerk.: víz is van, a mosógépbe menő csőben is!
[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
E1even
senior tag
válasz DonThomasino #45640 üzenetére
Ott kettő van, mert a László úton (körút) is van egy. Egymás mellett vannak, hogy 'asszák meg.
Van még egy az Orosi úton is."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
XmoD
senior tag
válasz DonThomasino #45640 üzenetére
-
Tamás9x
őstag
Egy alkalmi ajánlat, GP-P3110 Samsung tab eladó 13000FT-ért (táskát akarok venni, ennyi hiányzik hozzá) a burkolat bontva volt, ami nem szép de működőképes javítást nem láttam benne, használtam egy darabig, de engem idegesít a billentyű hiánya, így a notit részesítem előnyben a polcon porosodik jelenleg, vigye el valaki
-
DonThomasino
veterán
Hol lesznek a telepített tarffi paxok ?
Egyet már láttam a pazonyi úton az Agip kút mellett." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #45637 üzenetére
Jogos. Egy MSI P965 NEO-F V2. Tehát ebbe kellene egy 4 magos proci.
-
SG3rg0
őstag
Samsung EX2220 Led monitor ELADÓ
-
wwhy
veterán
Hosszúpályiba megy/jön valaki (ismerőse) esetleg?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
Egy kollégám megkért, hogy egy X3-as AMD és egy 775-ös INTEL gépből hozzak össze egy "gamer" gépet.
A 775-ös platform lesz a befutó. Ehhez kellene egy 775-ös 4 magos proci.. Csere lenne a legjobb. Ha lesz ajánlat, akkor mondanám, hogy mi lenne a csere alap. -
Tamás9x
őstag
Nem megfelelő tájékoztatás, a hibásnak vélt termék összehasonlításának megakadályozása egy origináltéval. Stb stb, nem megfelelő kommunikáció, oylan faszságokat ellnézést igazságokat kellene írni mint amiket mi azaz ők szoktak a hibafeltáró lapra..
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #45624 üzenetére
Nem, de minek is?
Papírjuk van róla, hogy a TV jó, a szerviz ezt leírta.
Az más kérdés, hogy halk. Ha nincs nagy tér (szoba), egy műhelyasztalon tényleg szól, ott még elégnek is tűnhet akár.
Csak egy szobában már nem elég, még 100%-on sem sajna.
Más TV-k ugyanakkora hangerőhöz kb. 20%-on mennek, van bőven tartalék, itt nincs sajna.
De köszFricu
-
Golyo69
senior tag
Xbox One Kinectet és Kontrollert vennék Ha van vkinek ne tartsa magában
Köszi!
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
embe
nagyúr
válasz Irmscher 353 #45627 üzenetére
Mondjuk ez a pár perces várakozás kimaradt.
Most nem vagyok még otthon, de majd meglesem úgy is. A folyamat amit csináltam egyébként ugyanaz volt. De folyamatosan azt dobja, hogy rossz felhasználó név vagy jelszó. Ezért gondolom hogy a FR nem sikerül.Tamás néztem http-s és a Winboxos beállítást is.
[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
-
embe
nagyúr
Mikrotik router resetelésére van valakinek valami ötlete? A szokásos süllyesztett gomb nyomáson túl vagyok.
-
RAVEN59
tag
Van valakinek 775-ös eladó müködő alaplapja ? Ddr1 ram és agp foglalat-os kellene.
-
Fricu
tag
válasz diablo1984 #45611 üzenetére
Van a családban egy ugyanolyan készülék, úgyhogy pontosan tudom, mit lehet tőle elvárni. Sajnos a másik most 1000 km-re van, nem tudom nekik prezentálni.
Ez nem tudja.
Kértem az Aqua-t, hogy hozzanak a szomszéd üzletből egy másikat (egy épület, csak másik bejárat), és hasonlítsuk össze. Nem voltak hajlandók...
Ez azért beszédes, nem ?Fricu
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #45619 üzenetére
Hiába próbálsz korrekt maradni az ár beszél, aztán ha beüt a galiba.. jön a ráfizetés. Én is az olcsóbbat venném, mint mindenki más csak számolnom kell vele, hogy el is romolhat. Nem generáltál vitát, csak picit érzékeny pontom ez a webes dolog, sok ismerősöm kb heti 2-3 millió értékben vásárol, és amikor baj van elővesznek hogy segítsek, ilyenkor nálam is megáll a tudomány, e heti okosság BestBuy4.Ltd. aki valójában Gigadeal... support egy 5000ft os callcenter és 4 nap alatt nem vették fel a telefont, emailra nem válaszoltak, az ár nagyon jó volt, de garanciális időn belül meghibásodott, és csak azért nem fogja a tudni garanciáztatni az ügyfél mert nincs kontakt vagy ha van is akkor vagy nem válaszolnak vagy elhúzzák az időt míg le nem jár a hivatalos gar. Ugyanez volt a Caterpillarnal, ahol inkább fizettem volna + 20.000ft-ot megveszem a hivatalos forgalmazótól, és nem kell ExtremeDigitalnál vacakolnom 2x 45 napot (2x hibásodott meg) + 4x2000Ft uzatás Nyh-Deb.
Traxx: Sajna a weben nem nagyon tevékenykedünk, DE írd meg mit láttál mennyiért és megnézem le tudom e neked hozni olcsóbban. Kingston Bolti 3 év Gyártói 5 (ez a gyártói a gyártástól számított 5 év, de mivel nagyon kellendő, tuti nem pihen 2 évig a polcon mire eladják, és nem csak a fennmaradó 3 év lesz a tied, amit a bolt garantál(nagyker)
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #45615 üzenetére
Igen, azt én is látom, hogy drágák - viszont a pénteki BF-es áraikkal már versenyképesek lennének ~17500-ra jönne ki egy 120-as Samsung SSD 5 év garral, ez már elég jó lenne.
Tamás9x: erről az Office-Proról tudsz mondani valami bővebbet? A gugli nem volt túl jó barát...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #45617 üzenetére
Hű na ezzel tudnék vitatkozni mert benne dolgozom a webshop 99%-a szlovák vagy kínai cég, akik a gyártól rendelik és nem nagykertől, a nagykerrel lehet egyezkedni a gyárral nem.(a nagyker ha nem tudja rátunkolni a gyártóra akkor leírja szállításkor megsérült terméknek és kész, a sztori letudva,így is megvan rajta a nyeresége akkora tételben rendel.) Ez szimpla tapasztalat. Ha nem tudjuk megoldani a hivatalos cserét akkor a saját kárunkra is de cseréljük, mivel hozzánk szól a gar ezt a webshop-ok elhárítják, mivel a garancia a hivatalos szervizbe szól. Ebbe ha lehet ne ássunk bele, én is úgy gondolkodtam mint te aztán belecsöppentem, ami a felszínen van az csak mese habbal.
Mall.hu majdnem hogy beszerzési áron adja nemlétező raktárkészletből, ez nekünk külső raktárként van feltüntetve, ami 7-8 nap szállítási idő, garancia esetén 2-3 hónap.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Tamás9x #45616 üzenetére
Ez a vásárló / felhasználó szempontjából irreleváns körülmény. A lényeg az, hogy ugyanazt, ugyanolyan feltételekkel (értsd: számla és egyenértékű garancia) hol kapom meg olcsóbban! Persze lehetnek csúsztatások vagy olyan eltérések webshopok között ami nem nyilvánvaló és amiket nem mindenki ismeri vagy érti ezért érdemes körültekintően választani.
MOD - egyrészt ez sem feltétlenül igaz, másrészt az üzletek sem csak hivatalos forrásból szerzik be árukészletüket így az ottani gariztatás sem mindig egyszerűbb és gyorsabb. Illetve azt se felejtsük el, hogy az üzletek egy része egyszerűen megszűnik jogutód nélkül (ami gyakoribb mint webshopok befuccsolása) és olyankor mi van a garival? Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #45615 üzenetére
Webes áruházzal nem lehet versenyezni. Bárki bármit mond lehetetlenség. De cserébe ha baj van az áruval megszívtad többet költesz a postázásra és telefonálgatásra, mintha helyben megvennéd drágábban a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Igen, én is úgy tudom. Nagyon rendes arcok csak az áraikkal van gond, mert a legtöbb webshop olcsóbb mint ők. Én ~1,5 milliót kötöttem ~2 év alatt hw-re (nem saját részre nyilván) de mindent máshonnan kellett rendelnem mert nem tudtak versenyképes árat adni semmire amit megkérdeztem.
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #45612 üzenetére
Épp ezért gondoltam a Mastermind-ra, ahonnan a router is van, amit megvettem tőled Róluk eddig jókat hallottam.
-
szasanyi
félisten
Az eMag román tulajdonú cég, ő viszi-hozza a hibás készülékeket (garanciafutárral) és nem Mo-n belüli szervizhez / céghez. Az, hogy mennyi idő alatt, vagy mennyire korrekten intézik ezt nem tudom. Ha jó áron volt a cucc és nincs gond minden szép és jó, ha meg van akkor... Gondolom mint az edigital.
[ Szerkesztve ]
-
Plero
aktív tag
-
PindurAnna
Közösségépítő
Jövőhét pénteken délután 14-18-ig, szombaton délelőtt 8-13-ig Debrecenből indulva Nyíregyházán leszek a belvárosban. Hozni-vinni tudok csomagot, akinek kell
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Traxx
őstag
válasz szabonagyur #45604 üzenetére
Na keresgélgettem, gyorsban gyártóit nem leltem, még a Samsung 850 SSD-kre sem (az más kérdés, hogy 5 évet adnak rá, amennyit kellene is, de nem tüntetik fel, hogy az gyári-e vagy sem ) És leltem egy ilyet: "Az eMAG által forgalmazott termékeknél a vásárlást követően garancia-tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a megvásárolt termékek esetében az eMAG által vállalt, garanciával összefüggő fontosabb tudnivalókat és annak időtartamát.
Az eMAG által forgalmazott termékek esetében “Pick-up & Return” szolgáltatást kínálunk, amellyel garantáljuk, hogy a megvásárolt terméket meghibásodás esetén elszállítjuk, majd a javítást vagy cserét követően azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek. Jelentse a hibát az itt található űrlapon és mi 72 órán belül futárt küldünk a hibás termékért, a garanciális folyamat végén pedig visszaszállítjuk Önnek."Viszont
"Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek garanciális javítása az adott partner feladata.
A garanciális javításra vonatkozó feltételeket megtalálja minden partner saját adatlapján. Itt megtalálja az eMAG Marketplace összes partnerét.Minden jótállással rendelkező termék szállításakor csatolva megkapja annak garancialevelét, amely tartalmazza a javítást végző szakszerviz adatait is.
Szakszerviz által biztosított garancia esetén, a jótállási idő alatt javasoljuk, hogy a felmerülő panasszal forduljon közvetlenül a legközelebbi szakszervizhez."Vagyis ha jól értem: "nem Emagos" terméknél forgalmazóval kapcsolat felvesz, és úgy lehet lefutni a szervizes kört...
-
Traxx
őstag
válasz szabonagyur #45602 üzenetére
Ugyanezt találtam én is...és ha nem gyártóit kapok, akkor nem érzem azt, hogy jó vásárt csapnék.
A termékeknél (pl. most SSD-t nézek, mert leginkább arra lenne szükségem) csak az van feltüntetve, hogy termékgarancia. De hogy azt ki adja, az kérdés. Főleg úgy, hogy termékenként változó, ki forgalmazza: Emag, Ebolt, stb. Kivel kerülök akkor jogviszonyba? Az Emaggal, hiszen náluk, az ő felületükön vásároltam? Vagy a forgalmazóval? Illetve így a garit ki adja?
-
szabonagyur
félisten
válasz CoolBoy323 #45586 üzenetére
Dehogy ad magyar garit. Saját oldalukon is fent van, hogy van amihez gyártói jár, van amihez az ő garijuk. Utóbbi esetében magyar szerviz elhajt kapásból, ilyenkor még gyártói gari jegyet sem kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500