- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! i5 6500as procimat ráfizetéssel i7 6700as processzora cserélném.
Egy HP gépben szolgált az i5, ennek okán húzva nem volt, az i7es is ugyanezt a sorsot örökölné meg. -
diablo1984
veterán
válasz Soulfly842 #69216 üzenetére
Oh, akkor ez egy durva leépítés, ami esetleg a süllyedő hajó jele? Mert hiába a nem play kompatibilis telók, de szerintem népszerűek a telefonjaik, nekem, az asszonynak és faternak is huawei van, mindannyian megelégedve használjuk, pár dolog a play hiánya miatt kiesik, de pont nem érdekel anyira, hogy ezért cserélni akarjak..
-
diablo1984
veterán
Sziasztok!
Eladó új állapotú HP Probook 455 G4-es notebookom! ár: 89e ft -
diablo1984
veterán
Eladó cuccaim:
- intel 4 magos számítógép(C2Q6600 proci, 4giga ram, 400Gb vinyó, Geforce GT220, 460W-os táp)- 23e ft
- AMD 4 magos minőségi számítógép(A8 6600k proci, 8Gb ram, 500Gb vinyó, Chieftec 550W-os táp, Gigabyte alaplap, stb) - 48e ft
- MSI Geforce 8600GTS 256 MB videókártya- 5e ft
- Carp Expert Method Feeder 360 és 390as botpáros - 28e ft
- sarokkanapé - 29e ft -
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #65597 üzenetére
A hürdőben van törölköző szárító radiátor elektromos műtőszállal
helyesen:
A fürdőben van törölköző szárító radiátor elektromos fűtőszállal....
vagy reggel volt még, vagy a telefon volt okosabb a kelleténél.... -
diablo1984
veterán
válasz a_tesz #65593 üzenetére
Nekünk is így van, természetesen van központi fűtés is, de max nagy hidegben használjuk, a mostani szezonban kb 10x. A hürdőben van törölköző szárító radiátor elektromos műtőszállal(600w), a 7m2-es fürdőt kellemesen felfűti 2/3-ad állásban. A nappaliban(22m2) van egy 3,5kw-os daikin klímánk, ami fűti azt és a szobákat(3x 11m2) a nappaliból nyílik mind szimmetrikusan és nappaliközpontú a ház és a nappaliban 24 fokra állított klíma a hátsó szobában is 22fokot csinál. A ház 30as poroterm téglából épült, 10cm szigetelés rajta 20cm kőzetgyapot a plafonban, 10cm a padlóban és természetesen műanyag nyílászárók.
Klímás fűtés csak a nagy hidegekben nem hatékony mikor 5 percenként lefagy a kinti hőcserélő és olvassza magát, akkor nem árt más fűtésről gondoskodni, megfagyni akkor sem lehet, de a komfortérzet romlik. -
diablo1984
veterán
Keresek max 82cm-es LCD TV-t(led, vagy régebbi technika is) a gyerek szobájába tv nézés céljából. Full HD, vagy HD ready is érdekel, nem árt ha van márkája(LG, Samsung, Sony, stb és társai), feltétel a hibátlan működés és a jó ár! Ajánlatokat privátban várom!
-
diablo1984
veterán
válasz szabonagyur #65030 üzenetére
azt nem tudom, hogy mi a mostani felállás, mi 2,5éve vettük magánszemélytől, utána mikor magamnak kerestem kombit, az már kemény dió volt a sok tekergetett órás külföldi és fos állapotú között, de belebotlottam a focusba, szintén magyar és magánszemélytől, én nagyon nem bántam meg, 10 éves és hiába 220e km- beltere újszerű, kívül rozsda mentes(alja is az volt), kapott nálam alvázvédelmet, világból kimegy!
-
diablo1984
veterán
ennél a focusnál a kasztniját érdemes megvizslatni(első sárvédők és küszöb bermudája, ajtók alja, sárvédő ívek és az alja), az szokott poshadni. Magyarként érdemes a km-nek utána járni és ott a fotókon is megnézni, hogy kasztni rendben van-e. Motor nem tankcsapda benne.
(#65024) szabonagyur : attól függ mi az igény, utolsó szériás classic 100e km alatt 1millióért persze hogy nem fog, de 8-900e ft-ért már lehet vállalhatót kapni, igaz a korából adódóan fárad el benne 1-2 dolog, de viszonylag filléres hozzá minden és nem törvényszerűen fosódik minden össze. De egy focus jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
focus mk 2,5 kombi 1,4 benzinem van(nem eladó), a feleségemnek astra h 1,4 benzin 5 ajtós, mindkettő teljesen vállalható közlekedésre alkalmas autó, a h astránál már a korából adódóan(16év, 276e km) el-el romlik valami, de üzembiztos, a fordnál egyenlőre semmi(10és, 220e km).
Ezeket tudom ajánlani, J astrát ennyiért még sz@rt sem kapsz, h-ból a jobbakat már igen, fosucból az utolsó szériás mk 2,5eseket is kis szerencsével ki lehet fogni. Ami lényeges -nem tudom, hogy milyen használatra kellene- a dízeleket ilyen idős autókba kerülni kell, bár a fordnak jó az 1,6 tdci-je, de ha nem akartok kockázatot, akkor a benzines mind opel és fordnál is jobb választás, opelnél az 1,4 90 lovas, vagy az 1,6 116lovas(ez már okoskerekes), fordnál 1,4, 1,6(mindkét variáns, az erősebb okoskerekes szintén) ajánlható. -
diablo1984
veterán
Eladó:
- 2+4Gb DDR3 Samsung memória - 6500ft
- 4x1Gb ddr2 800 kingmax ram - 4500ft
SSD csere érdekel![ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Nem elég az, hogy a facebookon ezt a fos "feladványokat" kell látni, most már ez a csoport is tele van szemetelve vele? Értelme semmi, mert nem logikai, akkor inkább sodokuzzon aki unatkozik, vagy keresztrejtvényt fejtsen....
-
diablo1984
veterán
Eladásra kínálom nagy becsben tartott Samsung NP300E5X laptopom alkatrészeit, alaplap hibás, minden része eladó.
alketrészek, áraik:
- Gyári töltő(19V, 3,16A) - 5,5e ft
- Gyári akku(11,1V/4400mAh,kb 2 órás, 90%-os)- 7e ft
- Gyári kijelző(pixelhiba mentes, B156XTN02.1 típusszámú) -8e ft
- Intel Pentium B970-es proci(2x2,3Ghz, 2Mb cache,35W, Sandy Bridge)- 3,5e ft
- gyári Samsung DVD író(típuszám:SN-208BB/SCFFZ)- 3,5e ft
- wifi kártya, csendes hűtőventi, heatpipe-os hűtő, hibás alaplap, webkamera, zsanérok - megbeszélés szerint
- Komplett ház - elkelt -
diablo1984
veterán
Monitort keresek 20-22"között, hibátlan működés és jó ár feltétel. FHD felbontás, dvi vagy hdmi nem fontos, de a jó ár igen!
-
diablo1984
veterán
válasz CoolBoy323 #60729 üzenetére
Az a piros keret a tetején lévő reklám maradéka, mert bár ott nincs infó, de a reklám elvesz egy keretnyi helyet....
-
diablo1984
veterán
válasz taklasz #60143 üzenetére
Persze, megoldás egy időre, majd a só visszahozza. Ha a lemezben benne van a rozsda, akkor az ezzel a módszerrel tüneti kezelès csak, bár egy b4-es valszeg nem èri meg költeni rá 2kilót kategória, úgyis várhatóan jön mindenfelè majd a rozsda bármikor, azok mèg szerettek rohadni.
-
diablo1984
veterán
válasz betyarr #58817 üzenetére
igen, olyannyira műanyag, hogy minden érintésre a sírógörcs vesz elő tőle, úgy áll minden ülésen, hogy univerzális, univerzálisan semmire sem jó! Egyszer vettem, megpróbáltam felrakni és az egyik első ülés után már toltam is vissza a csomagba és vittem vissza, mint ipari hulladék. Egy trikó üléshuzat esztétikusabb, jobb anyagú, olcsóbb és minden szinten jobb!
-
diablo1984
veterán
válasz konci79 #58616 üzenetére
merre mentetek onnan? Mert a Mikepércsi végén a körforgótól a pályára tudsz csak rámenni, ami Berettyó és másik irányba is fizetős!
vagy a másik stop shop a Balmazújvárosi úton? Mert ott ha a pályára nem mentél fel, akkor a pálya mellett az elkerülőn mentél, az ingyenes!
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz huliganboy #57807 üzenetére
Ez csak kiegèszítès, nincs 50% vagy nagyobb kedvezmèny cikkcsoportonkènt eltèrő, de a maximum az 46-48%. Unixnál èn is ismerős kedvezmènyèt használtam, bárdinál a saját cègesünkèt!
-
diablo1984
veterán
válasz huliganboy #57805 üzenetére
Maxi az 46-48%!
-
diablo1984
veterán
Vegyeket autót!
Skoda Octavia 2 facelift kombi 1,6 cr tdi Elegance, 2011.12. havi, vonóhorgos(új), újszerű téli-nyári gumikkal(acélfelni+gyári dísztárcsa, gyái alufelni),digitklíma, tempomat, 4x elektromos ablak, stb-stb az egész autó újszerű állapotú, törés mentes, 174e km-nél komplett vezérlés csere, 15e km-rel ezelőtt komplett első-hátsó fék csere volt, teljesen költségmentes állapotú autó: hirdetés- 2,46m Ft
Eladó megkímélt(90%-ban csak netre használt) Sapphire R7 260X 2GB OC videókártya, dobozában, tartozékaival(6 pines tápátalakító, DVI-d-sub átalakító, papírjai). Húzva egyáltalán nem volt, a hűtése csendes és pormentes. Ha nem full HD-ben akarsz vele játszani, akkor a mai játékokkal is kompromisszumokkal, de megbirkózik(FarCry5 is simán játszható vele).ár: 22e ft[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Vegyeket autót!
Skoda Octavia 2 facelift kombi 1,6 cr tdi Elegance, 2011.12. havi, vonóhorgos(új), újszerű téli-nyári gumikkal(acélfelni+gyári dísztárcsa, gyái alufelni),digitklíma, tempomat, 4x elektromos ablak, stb-stb az egész autó újszerű állapotú, törés mentes, 174e km-nél komplett vezérlés csere, 15e km-rel ezelőtt komplett első-hátsó fék csere volt, teljesen költségmentes állapotú autó: hirdetés- 2,46m Ft -
diablo1984
veterán
Vegyeket autókat!
Eladóak a saját 2db megkímélt második autónak használt járgányaink(egy 3. és majd egyszer egy 4. autó vásárlása miatt):
Toyota Yaris,2001.10 havi, friss műszakis, jéghideg klímás, kis fogyasztású benzines téli-nyári gumikkal(külön acélfelniken): hirdetés- 560e Ft
Skoda Octavia 2 facelift kombi 1,6 cr tdi Elegance, 2001.12. havi, vonóhorgos(új), újszerű téli-nyári gumikkal(acélfelni+gyári dísztárcsa, gyái alufelni),digitklíma, tempomat, 4x elektromos ablak, stb-stb az egész autó újszerű állapotú, törés mentes: hirdetés- 2,46m Ft -
diablo1984
veterán
Nyíregyen hol lehet venni 10"-os babakocsi kerèkhez belsőt? Annyi az extra benne, hogy 90 fokban hajtott a szelepe, semmi egyèb.
-
diablo1984
veterán
válasz szabonagyur #55851 üzenetére
olyan ami a navigációkhoz kell!
-
diablo1984
veterán
Eladó HP Compaq DC7800CMT gyári, 4 magos gép!
Tulajdonságai:
- Intel core2quad Q8200-as proci(4 magos, 4x2.33 GHz,4M cache, 1333 MHz FSB)
- 2x2Gb DDR2 ram
- HP alaplap(PCI-e vga bővíthetőség, integrált intel vga, stb)
- HP 340W-os táp+HP ház(előlapi USB és hang)
- 250Gb-os WD 7200as, sata2-es HDD
- HP dvd olvasó, satás
- beépített kártyaolvasó
- beépített hangszóró
Hibátlan és gyors működés, tetszőleges videókártya beszerzésével az új játékokkal is elboldogul, nagyon halk és kis fogyasztású működés, ajánlott bármilyen célra!
Ára: 25e Ft
Ugyanez a gép kérhető Core2Duo E8300(2x2,83Ghz, 6MB cache, 1333 FSB)-as 2 magos procival, ebben az esetben 20,5e Ft az ára!
Van hozzá 19"-os HP 1902-es monitorom(kép a hozzászólások között, 4:3-as képarány, 1280x1024-es felbontás) is +5e Ft-ért(képén van egy ujjbegynyi folt, de szinte fotózhatatlan)+billentyűzet és optikai egerem, így már komplett gép! -
diablo1984
veterán
Nekünk egy kb 10 èves kondenzációs bosch van, hibátlanul dolgozik mèg most is, nèha a szösztől a hőcserèlőjèt ki kell tisztítani, valamint egyszer egy fèm flitter a fűtőszálhoz bekerült ès leverte a kismegszakítót. Vicc, hogy ugyanez a technika modernebb köntösben 100 ezer körül van ès 10 èv múlva már sehol sem lesz már....
-
diablo1984
veterán
Eladó a gyári HP 4 magos konfigom:
HP DC7800CMT:
- Intel Core2Quad Q8200(4 magos proci)
- 4x2Gb DDR2 800
- integrált intel vga(PCI-e csatlakozó van, vga-val bővíthető)
- 250Gb sata HDD
- DVD író
- Gyári HP ház+alaplap+táp
- előlapi kártyaolvasó
- beépített hangszóróHibátlan, gyors és halk működésű, kipróbálható, tesztelhető nálam(vételi szándék esetén házhoz is tudom vinni, megegyezés szerint),de 3 nap garit vállalok a hibátlan működésre!
Ár: 26,5e Ft, 2 magos Core2Duo E8300-as procival és 2x2gb rammal 20,5e ft!
Van hozzá 19"-os HP 1902-es monitorom(kép a hozzászólások között, 4:3-as képarány, 1280x1024-es felbontás) is +5e Ft-ért(képén van egy ujjbegynyi folt, de szinte fotózhatatlan), így már komplett gép!Valamint eladó Samsung NP300E5A laptopom:
Eladó Samsung NP300E5A-A04HU, tulajdonságai:
PROCESSZOR: Intel B800(2 magos, 2x1,5 GHz)
MEMÓRIA MÉRET: 6GB DDR3(2+4GB dual channel)
KIJELZŐ ÁTMÉRŐ: 15,6" LED
FELBONTÁS: 1366×768
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel HD Graphics
MEREVLEMEZ (HDD): 320 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7 Home Premium
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100/1000MBps /Gigabit/
BLUETOOTH: Igen
USB PORT: 3 db
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
LOKALIZÁCIÓ: Magyar
Eredeti gyári Windows 7-el(telepítő lemez+driver lemez megvan hozzá), laptop táskával, 2,5-3 órás akkuval(internet illetve film, 20%-os elhasználódás). Szép, de használt állapotban van a laptop(1-2 karc előfordul), a kijelző keretén van 2 javítás(képek a linken), bontva 3 ezer hozzá egy hibátlan keret, de engem nem zavart, feketén nem látszik! Ára: 40e ftEladó továbbá Intel® Pentium® Processor P6200 mobile processzor, hibátlan állapotú, integrált Intel HD grafikus maggal! - 1200 Ft
-
diablo1984
veterán
HP DC7800CMT:
- 4x2Gb DDR2 800
- 250Gb sata HDD
- DVD író
- előlapi kártyaolvasó
- beépített hangszóróHibátlan, gyors és halk működésű, kipróbálható, tesztelhető nálam(vételi szándék esetén házhoz is tudom vinni, megegyezés szerint),de 3 nap garit vállalok a hibátlan működésre!
Ár: 26,5e Ft, 2 magos Core2Duo E8300-as procival és 2x2gb rammal 20,5e ft!
Van hozzá 19"-os HP 1902-es monitorom(kép a hozzászólások között, 4:3-as képarány, 1280x1024-es felbontás) is +5e Ft-ért(képén van egy ujjbegynyi folt, de szinte fotózhatatlan), így már komplett gép!Valamint eladó Samsung NP300E5A laptopom:
Eladó Samsung NP300E5A-A04HU, tulajdonságai:
PROCESSZOR: Intel B800(2 magos, 2x1,5 GHz)
MEMÓRIA MÉRET: 6GB DDR3(2+4GB dual channel)
KIJELZŐ ÁTMÉRŐ: 15,6" LED
FELBONTÁS: 1366×768
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel HD Graphics
MEREVLEMEZ (HDD): 320 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7 Home Premium
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100/1000MBps /Gigabit/
BLUETOOTH: Igen
USB PORT: 3 db
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
LOKALIZÁCIÓ: Magyar
Eredeti gyári Windows 7-el(telepítő lemez+driver lemez megvan hozzá), laptop táskával, 2,5-3 órás akkuval(internet illetve film, 20%-os elhasználódás). Szép, de használt állapotban van a laptop(1-2 karc előfordul), a kijelző keretén van 2 javítás(képek a linken), bontva 3 ezer hozzá egy hibátlan keret, de engem nem zavart, feketén nem látszik! Ára: 40e ftEladó továbbá Intel® Pentium® Processor P6200 mobile processzor, hibátlan állapotú, integrált Intel HD grafikus maggal! - 1200 Ft
-
diablo1984
veterán
HP DC7800CMT:
- 4x2Gb DDR2 800
- 250Gb sata HDD
- DVD író
- előlapi kártyaolvasó
Ár: 27e Ft, 2 magos Core2Duo E8300-as procival és 2x2gb rammal 20e ft!
Van hozzá 19"-os HP 1902-es monitorom(kép a hozzászólások között, 4:3-as képarány, 1280x1024-es felbontás) is +5e Ft-ért(képén van egy ujjbegynyi folt, de szinte fotózhatatlan), így már komplett gép!Eladó továbbá Intel® Pentium® Processor P6200 mobile processzor, hibátlan állapotú, integrált Intel HD grafikus maggal! - 1200 Ft
-
diablo1984
veterán
HP DC7800CMT:
- 4x2Gb DDR2 800
- 250Gb sata HDD
- DVD író
- előlapi kártyaolvasóHibátlan, gyors és halk működésű, csak azért cserélem le egy újabb HP-re, mert az asszonynak nem volt ajándékötlete karácsonyra és nem akartam boxert, zoknit, pulcsit megint!
Kipróbálható, tesztelhető nálam(vételi szándék esetén házhoz is tudom vinni, megegyezés szerint),de 3 nap garit vállalok a hibátlan működésre!
Ár: 27e Ft, 2 magos E8300-as procival és 2x2gb rammal 20e ft! -
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Nálam ami van redőny, azt bizony le kell venni a cseréhez, mert a tok takarja a szerkezetet! Nekem is már ronggyá van szálalódva a gurtni, már tavasz óta itt az új, csak még nem értem rá, mert pár órás anyázással jár, mire az ablaknyílásból kiszedem és visszaküzdöm a redőnyt(szinezés előtt lett a redőny csináltatva, a színezés után meg keservesen fér be....)
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- 14"-os seat acélfelni(ET38, 6J, 4x100-as lyukosztás, 57-es agyátmérő csak felni) - 3500ft csak 1 db
- 14"-os VW acélfelni kopott gumival(ET38, 6J,4x100-as lyukosztás, 57-es agyátmérő) -4000ft csak 1 db
- 15"-os VW acélfelni(ET45, 6J, 5x112-es lyukosztás, 57es agyátmérő)- 3000ft/db ,1db van
- 14"-os gyári VW dísztárcsa, a rögzítő lemezfülei többnyire hiányoznak, kábelkötegelőt tudok hozzá adni - 2000ft/3db(csak 3db van belőle)
- 14"-os Renault laguna 1 gyári dísztárcsa, fülei épek- 2000ft/3db (csak 3 db van belőle)
képeket kérésre tudok küldeni!Van pár bluetooth headsetem eladó:
- Új állapotú(csak kipróbálva volt) Samsung EO-MG920, dobozában, mindenével- 3,3k
- Icon7 VOX headset, csak maga a cucc, doboz nélkül, ez sem volt sokat használva, csak a fiókban pihent - 1,8k
- teljesen új kl0320b típusszámú kínai csoda, dobozában, kábelével - 1,2k
- Jabra BT2046 típusú új headset(szintén csak kipróbálva volt), dobozában, töltőjével(szabványos, de töltőt is adnak hozzá), kismillió nyelven használati utasításával - 3,8kEladás oka: teherautó elég hangos műfaj én meg kerestem a megfelelőt.
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz huliganboy #53183 üzenetére
Márkaszervízben, ha csinálnak eredet vizsgát, akkor kell hogy legyen nekik is!Kérd, hogy mérjék a jelenlétedben körbe alaposan, ne oldalanként 2-3 pontot, hanem elemenként!
-
diablo1984
veterán
válasz huliganboy #53181 üzenetére
Tippet adnék, hogy a kiszemelt autót vidd el egy kereskedésbe, adj egy ezrest a kereskedőnek és oda fogja neked adni a rétegvastagság mérőt! Ha meg kereskedésben nézel, akkor meg ingyen adni fogja, ha nem akar átcseszni....
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #52954 üzenetére
elkelt!
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Samsung NP300E5A laptop (I5 2310m, 4gb, intel vga, 320gb hdd 2 órás akksi) 43k
Ebben a proci csak i3-as, de amúgy jó cuccos, nekem is van 2 ilyen laptopom, az egyiket asztaliként használom néha, a másik az utilapos, jó gépek, az akkujuk is még mindig bírja több mint 3 órát filmezéssel!
-
diablo1984
veterán
válasz DonThomasino #52828 üzenetére
Hát kb, felesègem 2 ève 3. próbálkozásra ment át, meg az is fura volt, hogy mèg egy centit sem vezetett, közölte az oktató, hogy minimum +20 órára számíthat....
Engem múlt nyáron E forgalmin húztak el, mondták is, hogy van egy kvóta, amit meg kell buktatni, nem adhatnak mindenkinek elsőre jogsit..... -
diablo1984
veterán
Vegyetek egy jó Renault Laguna1 1,9 Dti kocsit, topiclakóknak kedvezmény!
-
diablo1984
veterán
Eladó P4es gép:
- Epox ATX-es alaplap 478-as foglalattal+DDR1-es memória támogatással
- intel celeron 2,4-es 478-as foglalatú processzor
- 512mb DDR1 memória
- 40Gb-os HDD(+egy 10 vagy 20gigás)
- geforce 2 64mb-os AGP-s vga
- Fehér(sárgás) ház+atx-es DTK táp
- DVD+CD olvasó
- hálókártya
jól működik, internetre, szövegszerkesztésre, filmnézésre(nem HD, meg mkv formátumra) még így is jó.
ár: 3,5k
Eladó cuccaim:
- XFX Geforce Fx5200 128Mb AGP vga - 1,5k
- Asus HD7770 1Gb GDDR5 PCI-e vga - 15,5k
- intel core2duo E8300 - 4,1k
-Asus radeon X1950 Pro 256mb-os vga - 4k -
diablo1984
veterán
válasz DrojDtroll #52238 üzenetére
Akkor lehet nem, passz èn nem használom mióta nem üldözöm az fps-eket!
-
diablo1984
veterán
válasz DrojDtroll #52236 üzenetére
én is régen használtam, nagyon régen, de láttam már olyan tesztet, ahol egy rakat adat volt a sarokban a fraps-os pixeles karakterekkel, így szerintem már az is tud ilyet(ha a többi nem vette át ezt a retro szögletes formát)
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #52181 üzenetére
Ha valakinek kell valami a cuccaim közül, ma délelőtt Nyíregyen házhoz is tudom vinni neki!
-
diablo1984
veterán
Renault gyári alufelni, 4x100-as lyukosztású, 60-as agyátmérővel, gyönyörű állapotban, alufelni csavarokkal, kerékőr kulcsával eladó. Egy szezont futott(kb 5000km) Goodyear Efficent Grip 205/55 R16 91V(DOT 1915) gumival(bordamélység 6,2-6,7mm) szerelve, jó lágy gumi, nincs megkeményedve(hisz 1éves, hova lenne még?), nem volt javítva, nem szálszakadt(mindez személyes megtekintéskor is látható), nincs félre kopva sem! Autótípus(és méret) váltás miatt eladó, ezt csak fel kell rakni az autóra és menni vele, nem üt, nem ráz!
Gyári Renault alufelni a következő típusokra jó: Renault Megane2, Scenic 2, de jó még Cliokra, Laguna1-esre(nekem is azon volt), daciára, minden ami renault és 4x100-as osztókörű!
Ár: - Alufelni gumival, csavarokkal, kerékőrrel(tehát mindennel): 98e Ft
- Csak a felni csavarokkal, kerékőrrel: 55e Ft
- Csak a gumik: 55e Ft
Csere nem érdekel, csak kp!
Több képet privátban tudok kérésre küldeni! -
diablo1984
veterán
Eladó P4es gép:
- 512mb DDR1 memória
- DVD+CD olvasó
- hálókártya
jól működik, internetre, szövegszerkesztésre, filmnézésre(nem HD, meg mkv formátumra) még így is jó.
ár: 3,5k
Eladó cuccaim:
- XFX Geforce Fx5200 128Mb AGP vga - 1,5k
- Asus HD7770 1Gb GDDR5 PCI-e vga - 16k
- intel core2duo E8300 - 4,1k
-Asus radeon X1950 Pro 256mb-os vga - 4k -
diablo1984
veterán
válasz Noctuafan #51390 üzenetére
Bármilyet berakathatsz, de arra számíts, hogy a profil el fog ütni dizájnra a többitől. Abban nem gondolkoztál, hogy a többi ablak profiljába de csak 2 rètegű üveget tetess? Ha már konyha....de akkor legalább egyforma lenne szemre ès szerintem jóval olcsóbb is lenne!
-
diablo1984
veterán
válasz ficere #51051 üzenetére
én mindent úgy szoktam venni, ma is faternak rendeltem az aliról üvegfóliát a kijelzőre és sziló topot a telefonra, magamnak meg az ebayről paypallal(csak hogy legyen egy kis verseny a dologban)! az aliról eddig még minden megérkezett, az ebayről azért volt cucc ami nem talált ide...
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
Dell optiplex 210L
összetevői:
-Dell BTX-es alaplap(sata, ddr2 támogatás, intel 945-ös chipszet)
- Intel pentium 4 630 HT processzor(fizikai 1 mag, 2 szálon dolgozik a HT-nek köszönhetően, 3ghz-es órajel, 2mb l2 cache)
- 2x1gb DDR2-es kingston low profilos ram
- 80gb-os HDD
- Dell gyári ház(előlapi usb+hang)+gyári Dell táp
- LG dvd olvasó
ár: 7kRetro AMD 2800+(barton magos) gép eladó!
összetevői:
- MSI K7N2 Delta IL alaplap(Socket A-s,DDR1, 5.1-es hang, AGP 8x, USB 2.0)
- AMD Athlon XP 2800+(2083Mhz órajel, 333FSB, 512kb L2 cache)+ Artic Cooling hűtő
- 2x512Mb DDR1 400-as ramok
- Codegen 350W-os táp
- Geforce Fx 5200 128 Mb-os vga(tv-outos, D-sub)
- Maxtor 80Gb-os vinyó
- fekete ATX-es ház(lásd képen)
- DVD olvasó(vagy író?)
ár:5,5kP4es gép a régi időkből:
- 512mb DDR1 memória
jól működik, furcsa mód internetre, szövegszerkesztésre, filmnézésre(nem HD, meg mkv formátumra) még így is jó.
ár: 3,5kEladó egyéb cuccaim:
- 2 db bontatlan nem használt crossfire kábel plasztik dobozában - 600ft/db
- TP-LINK TL-WR542G wifi router- 4k
- intel core2duo E8300 processzor - 4,3k
- ASUS x1950pro 256mb - 4k
- Leadtek Winfast PX 9600GT 512Mb - 5,5k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla