Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricu
tag
Uraim,
zajossá vált processzor hűtő pótlására keresek 90x90x15 (vagy 25) mm-es csendes - 20 dbA-s, 1400-as rpm-es ventit hidro csapággyal lehetőleg.
4 tüskés a csati
mail:rudolff@freemail.huFricu
-
Fricu
tag
Üdv Urak
Asus M2A-VM lap kerestetik.
Ajánlatot mailben.
KösziFricu
-
Fricu
tag
Új, 1200-as Netgear Wifi router gazdát keres
[link]Fricu
-
Fricu
tag
válasz DonThomasino #64936 üzenetére
Borbély autószerviz. Míg volt Renaultom, hozzá vittem.
Kicsit körbe kell udvarolni, mert elég nyűgös az öreg, de jól dolgoznak(tak).
A debreceni úton kifele jobb oldalt, a Tünde utcai kereszteződés után, még a Fiat szalon előtt.Fricu
-
Fricu
tag
Eneloop AAA és esetleg AA-s akksit keresek. 8-8 darabos bliszter is jöhet.
Vettem itt a fórumon pár éve - hátha most is kerül eladó.
Akár még ma, akár a két ünnep közt.
PrivibenFricu
-
Fricu
tag
Szedj le az alaplapról mindent (vinyó, CD, floppy ha van), és úgy próbáld beindítani, belépni a biosba. Kapcsold ki a gyors indítást és a hibajelzés tiltást. Nézd meg a hőmérsékleteket, mert a rossz hűtés-túlmelegedés is okoz ilyet. Ha ez megy, és indul rendesen jöhet a memória teszt usb-s pendrive-ról.
És így tovább, egyenként visszarakva a cuccokat.De ez is egy szakma, nehéz távgyógyítani...
Fricu
-
Fricu
tag
Urak egy videóhibás (integrált) Dell laptop BGA javítására kit ajánlanátok?
Debrecen-Nyíregyháza és vonzáskörzete.
Köszi(sütőm, vasalóm van, de szakemberre, felszerelésre gondolok)
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #64619 üzenetére
Köszi, hegyeket nem akarok megmozgatni.
Kicsit lassúcska volt már - egy Sempron ment benne, és Ram se volt sok - ez szerettem volna kicsit felpofozni. Kapott Ramot-jobb procit - de nem ismerte fel, a proci support írta, hogy csak az 5001-es biostól tudja kezelni - ezért kezdtem neki. Addig napi használatban ment, gond nélkül.
Hasonló lapom van, de nem terveztem a windows-t újratelepíteni.
Valószínűleg nem fog menni - gazdaságosan. Csak sajnálom kidobni (meg lusta is vagyok..)Fricu
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #64615 üzenetére
Nem kondi hiba, mert a régi procival ment, csak cserélni kellett - volna (arra, amit írsz). És nincs is púpos kondi.
A félbemaradt bios-frissítés miatt nem indul. Se kép se hang - bár a ventit felpörgeti.
Innen töltöttem én is le: M2A-VM 5001.BIN
Rendszer-floppy-ról, semmi más nem volt rajta - 1000x csináltam már.
Elkezdte az írást, de valamiért megakadt még a vége előtt - és nem volt mit tenni, le kellet lőni 1,5 óra alatt se végzett..Fricu
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #64613 üzenetére
Hogyne volna!
Már, ha elárulod mi azAsus M2A-VM az alany.
És azért vágtam a Bios frissítésbe, mert újabb procit kellene benne használni, de azt már csak a legújabb (5001-es) bios ismerné fel.
Floppy, dos, flash, bin - de hibajelzés nélkül kifagyott - a régi procijával.
Másfél óra után kikapcs - és se kép se hang.Fricu
-
Fricu
tag
Üdv urak,
Asztali gép bios írásával foglalkozik valaki?
Nem kivehető, SS49LF080AFricu
-
Fricu
tag
Tehát újra:
Legálisat keresek (ha kell számla ehhez, akkor számla is kell).
A lehető legolcsóbban.
Ez alatt azt kell érteni, hogy a net feldob 5000-től 60000-ig számtalan lehetőséget.
Gőzöm nincs mi a különbség ezek között.
Ezért bátorkodtam itt kérdezni - gondolván itt hozzáértők (is) vannak.
Kettő gép lesz egy rendelőben. Windows kell mindkettőre értelemszerűen, és az egyikre Office-is. És lesznek eü-s programok is, ezek is hivatalos, legális szoftverek lesznek. Nem is lehet másként, mert egy ilyen rendelő állandó terepe minden hatóságnak.
Így talán világosabb.
Infókat-linkeket köszönök (bocs, csak ugatom ezt a témát)Fricu
-
Fricu
tag
Keresek 2x4G DDR2-t, vagy 4x2G DDR2-t (800-1066).
2x4G DDR3-t (1333 vagy 1600) és 2x8G DDR3-t (1333-1600)
Priviben, kösziFricu
-
Fricu
tag
Urakok!
Két gépre kell legális Windows (nem röhög!).
Ezt találtam:
https://www.emag.hu/microsoft-windows-10-professional-32-bit-64-bit-tobbnyelvu-online-letolthetos-licens-esd-license-fqc-09131/pd/DVG1WMBBM/?cmpid=87202&gclid=Cj0KCQiAqdP9BRDVARIsAGSZ8AmlcadR5wmAur1sIFs4Lu7D_Sw4iYVWlE3Wke-0AahEq_RMvgx2r04aArRUEALw_wcB
Vélemény ? (én nem értek hozzá, szóval kéretik csak komolyan)Fricu
-
Fricu
tag
Egy honlapkészítés (tokkal-vonóval) - fizetős melóként, de nem kell számlaképesnek lenni - érdekel valakit?
Privit kérek, mailben több infóFricu
-
Fricu
tag
Urak,
lekvárnak (is...) való sárgabarack érdekelne.
Tud valaki eladót (10-20 kg-os tételeben)?Fricu
-
Fricu
tag
-
Fricu
tag
válasz huliganboy #62427 üzenetére
Mit nem értesz?
Hivatalosan is megerősítette Hosszú Toll, hogy kell a maszk, mert valamennyit véd - ezért használja akinek van, tud szerezni - ők, a kormány nem tud adni.
Ami van, az kell az eü-ben dolgozóknak (meg nekik).Fricu
-
Fricu
tag
válasz huliganboy #62360 üzenetére
Orbán: Kérek mindenkit, hogy viseljen maszkot, de nem tudom garantálni, hogy mindenkinek jut
AKKOR TUDOK EGY SZABÁLYT BEVEZETNI, HA MEG TUDOM TEREMTENI A BETARTÁS FÖLTÉTELEIT. MA NEM TUDOM GARANTÁLNI, HOGY LESZ ANNYI MASZK AZ ORSZÁGBAN, AMIT PATIKAI FORGALOMBAN MEG LEHET VÁSÁROLNI.
Ezért kérem őket, hogy viseljenek maszkot, de nem tudom garantálni a föltételeit, ezért elő sem írhatom kötelezettségként. Így állunk – mondta Orbán.Fricu
-
Fricu
tag
válasz Nerazim #62386 üzenetére
Az egy tekercs. De nem ő az ok, ő is csak áldozat. Valamelyik kapcsolgató félvezető halt meg, ettől nem impulzusok mennek rá, hanem túl nagy egyenáram, ezért hevült túl. Rajz, alkatrészlista nélkül esélytelen megtalálni melyik az.
Egy kapcsoló üzemű belső tápnak illett volna kibírnia, ez nem extrém túlterhelés.
A kis adapterek zöme már 110-től 240-ig üzemképes, hogy bárhol használhasd, és nekik se legyen gond arra figyelni hova kerül a cuccuk.Fricu
-
Fricu
tag
Urak,
próbálta valaki már ezt a mesh rendszert?
Én próbáltam egy FB 7490-7462Ls párossal, de semmi előnyt nem tapasztaltam a hagyományos Master-Repeater-es hálózathoz képest.
Itt is két teljes értékű router volt Lan-on összekötve, de manuálisan kellett a jobb jelerősséget figyelni és váltani köztük.
Ez sem változott, nem vált automatikusan a jobbikra. Kellene? Ezt pedig tudnám értékelni, ez lenne az értelme - nekem.
Olvasgattam, de egy kis fellengzős "vedd meg, mert qva jó lesz"-en kívül semmi hihetőt, érthetőt nem írnak.
Mitől lenne gyorsulás, ha kifelé továbbra is a Masteren keresztül tud kijutni?Fricu
-
Fricu
tag
Első kérdés: alu vagy réz?
Ha réz, megfelelő keresztmetszetű rézzel összeforrasztva kipótolni a hiányzó részt (nem zöld/sárgával, mert azzal életveszélyt idézel elő a legközelebbi bontásnál), és zsugorcsővel/szig.szalaggal leszigetelni.
Ezután lehet csak elfalazni. A csoki nem jó, mert kilazulhat -melegedhet - és többé ugye nem férsz hozzá. Kis fólia rá, és mehet a gipsz szintbe.Fricu
-
Fricu
tag
Hali
Nyaraláshoz Kunát, EU-t vennék.
Hol érdemes váltani? (ha valakinél maradt, szóljon priviben)
üdvFricu
-
Fricu
tag
Üdv Urak!
microSD kártya nem kallódik valakinek a fiók mélyén?
Kimondottan kicsi - 2 és 4,8 és 16 G-s kellene pár darab. Némi kp. átadásától nem zárkózom el..
Lehetőleg priviben kérek hírt, azt előbb észreveszem.
kösziFricu
-
Fricu
tag
Félkonfigot valaki?
[link]Fricu
-
Fricu
tag
válasz Sanyi52 #58906 üzenetére
Nem csinálok szrt a számból. Kértem árajánlatot (a csereárat ráírják a szakvéleményre), de 100 felett lett volna, 20-25 ért találok ugyanolyat (FB7390). Szóval nem ígérhettem meg, hogy ott veszek...inkább kifizettem a 4000-et.
Tönkrement a TV-is, a beltériből kettő, plusz a saját és a tréhómos router. Nagy "buli" volt.Fricu
-
Fricu
tag
válasz Madn!ght #54326 üzenetére
Ez így nem pontos, félrevezető.
Amit írsz, az CSAK a mérőhely-átalakításra, -áthelyezésre, - kialakításra vonatkozik. Magyarul ami plomba-bontással jár. Azt csak az E-On-nál erre külön vizsgát tett és regisztrált szerelő teheti - nyilván jól megkérve az árát.
Minden egyéb munkát elvégezhet mezei villanyász is. Tehát akár az óradobozban is ügyködhet. Pl. régi kismegszakító cseréje, új beépítése, stb. A lényeg, hogy a már mért vezetéket piszkálja, a bejövő méretlent ne.A legjobban és legolcsóbban úgy úszod meg, ha az E-on szerelőjével csináltatod meg svarcban. Akkor tuti, hogy átveszik, nincs kötekedés, többszöri helyszínelgetés, stb.
Fricu
-
Fricu
tag
Ingyen elvihetők 17-19"-os CRT-s monitorok.
Kifogástalan állapotúak, csak poros.
Kábel nélkül,de itt kipróbálhatod.
Hajdúdorog
privit kérekFricu
-
Fricu
tag
Monitorjavítót ismertek megbízhatót?
(olyat, aki egy kondicserén kívül is képes javítani, mert olyan itt is van..)Fricu
-
Fricu
tag
Spéci "hardver" eladó:
A csirke-tyúkállomány kihalása (levágása) okán eladó a maradék szemes kukorica. Tavalyi, kézzel morzsolt, 35 kg-os zsákokban. Sajnálnám, ha itt menne tönkre.
Az ára : a terményes ár fele körül.
Szállítás is megoldható.
06/203727264 vagy priviFricu
-
Fricu
tag
Urak, rég jártam Nyíregyházán:
hol van Nyíregyen elektronikai - barkács bolt?
Egy 12 V-os adapteren kellene dugót cserélni.
Hol keressem?
kösziFricu
-
Fricu
tag
válasz Sanyi52 #53427 üzenetére
1 Ft árelőny (5l/100 km fogyasztás, 50 l tankolás, 330 körüli benzinár) = 750 m
Ha ennél messzebb van, már nem éri meg. Ha rosszabb a fogyasztásod, kevesebbet tankolsz - még rosszabb a helyzet.
Szóval, ha úgy is arra jár az ember beugorhat, de a város másik végéből már nem éri meg.
És az időt, kopást, stb. nem is kalkuláltam.Fricu
-
Fricu
tag
Hali Urak, lenne itt a környéken PIC programozásra bevethető és szabadidővel is ellátott ügyes srác (persze hölgy is lehet)?
Privit kérek, fizetős jeligére.Fricu
-
Fricu
tag
Hali urak
spéci hardver kellene:
50x80x10 mm-es alu tömb (lemez)
Ötleteket, ajánlatot várokOlyan kollégát is keresek aki nagynyomású rendszerekben (pl. pneumatika) otthon van
köszi
Fricu
-
Fricu
tag
Urak
CNC gépen kis(ebb) fusit vállalni tudó kollégát keresek.
Nem sör-csoki, kp...
Részletek priviben.
üdvFricu
-
Fricu
tag
Urak
CNC gépen kis(ebb) fusit vállalni tudó kollégát keresek.
Nem sör-csoki, kp...
Részletek priviben.
üdvFricu
-
Fricu
tag
válasz DrojDtroll #47738 üzenetére
SSD:
http://hardverapro.hu/apro/kingston_hyperx_fury_240gb
http://hardverapro.hu/apro/kingston_hyperx_fury_120gb_6Fricu
-
Fricu
tag
Pár napja keresett itt valaki AM2-es hűtőket, de nem találom.
Ha még aktuális, lenne vagy 20 db egyforma, gyári új, ventivel, gépösszerakásból kimaradt.
Aki magára ismer, hívjon 06/203727264.
üdvFricu
-
Fricu
tag
Hali
Nem túl erős asztali gépbe milyen ingyenes vírus-irtót javasoltok?
Az AVG kezd elszabadulni..lassan rosszabb, mint a vírusok.Fricu
-
Fricu
tag
BUÉK
Valakinek van eladó 100/100-as laptop vinyó (SATA)?
Ajánlatokat priviben várok.
üdvFricu
-
Fricu
tag
-
Fricu
tag
-
Fricu
tag
válasz PLaci58 #45691 üzenetére
Köszi, 3 is van a családban + a gázos.
A többivel nincs bajom. Most a szarakodás miatt beüzemeltem a régi tetőantennámat is, hogy legyen a régi bemeneten is jelem a teszthez, de nincs meglepi az enyém ott is jó, HDMI-in is, USB-ről is (a Scart-hoz már nem volt kanalam) anyumé meg egyiken sem, tehát nem forrás függő.Fricu
-
Fricu
tag
válasz kriszpontaz #45687 üzenetére
Pont erről beszélek
A vezető nem érti, vagy nem akarja érteni
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Sz. Vezető #45684 üzenetére
A fórumtárs eddig csak fizetett, fizetett, és fizetett.
A tv-ért, az idejéért, a bevizsgálásért, a benzinért, stb. stb.
Az Aqua csak kapta a pénzt.
És nagyon úgy néz ki, hogy a fórumtárs újra fog fizetni egy másik tv-ért, ha azt akarja, hogy a mamája karácsonykor végre normálisan tévézhessen.
A magam részéről zárom a "topikot", a kedves olvasók majd értékelik, ahogy jónak látják.Fricu
-
Fricu
tag
válasz szasanyi #45667 üzenetére
Én ezt kértem tőletek:
ui: nem ismer valaki valakit a Debreceni (pesti, akárhol) LG márkaszervizben, aki megnézné, hogy mi a franc baja van?
A debreceniben voltam még anno, de onnan elhajtottak azzal, hogy külön szerződésük van az Aqua-val, csak rajtuk keresztül fogadják a cuccot, csak akkor tudnak foglalkozni vele, ha LG-s garanciapapírom van, nem Aqua-s.
Kéne egy papír arról, hogy tényleg szar, hogy léphessek tovább mert nem adom fel (még)."Erre írta az Aqua szerviz vezetője (gondolom, ő) az imént:
"Ui: Nem gondolnám, hogy egy nyilvános fórumon kell felkérni bárkit is arra, hogy a hivatalos LG Magyarország által kiállított szakvéleményt megkérdőjelező "mutyi" papírt szerezzen."
Vagyis ebből ő azt vette le, hogy én "mutyi" papírt akarok, amivel rávehetem őket a cserére.
Nem, nem akarok mutyi papírt, csak azt szeretném, ha valaki tényleg megnézné, és nem csak felületesen, mint tette a pesti LG (bekapcsol, működik, hang is van, lehet növelni-csökkenteni = mi baja az idiótának? Biztos nem tudja kezelni...) és le is írná, hogy a készülék nem jó (nem elég jó).
Az ugyanis nem normális, bármit is mond az LG, ha egy tv-t egy 20m2-es szobában 100%-os hangerőn kell, lehet hallgatni.
Még nekem is kevés időnként, nemhogy a mamámnak (aki 80 éves).De aki kételkedik: nézze meg bárki a saját bármilyen tv-jét.
Aki csak 100-on tudja élvezhetően hallgatni, szóljon, jövök neki egy sörrel.
Ajánlatom még a VEZETŐ-nek is áll.Arról nem beszélve: ha nekik van igazuk (és jó a tv) mi a jó fenéért akarnám kicseréltetni velük egy ugyanolyanra immár két éve? Mennyivel lennék előrébb?
[ Szerkesztve ]
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #45664 üzenetére
üdvNem is értem őket.
Ez garis készülék, a kár a gyártóé, beszállítóé nem az övék.
Mit kezdjek a kamu papírral, amivel vádolt?
Arra mondjuk kicserélnék egy ugyanilyenre. Mennyivel lennék előrébb (már ha jó a cucc szerintük)?
Ez sem ment még két napot sem.
Teljes agyrémFricu
-
Fricu
tag
válasz Sz. Vezető #45660 üzenetére
Ez már színtiszta hazugság!
Semmilyen összehasonlítás nem volt, holott határozottan kértem.
A válasz az volt, hogy ők erre nincsenek berendezkedve.
Egy alkalommal a fiamnak valóban kipróbálták, de nem az analóg bemenetről, és szó sem volt összehasonlításról!
Én most amúgy minden bemenetet végigpróbáltam, (HDMI, SCART, Analóg, Usb) a hang kicsit eltér ugyan, de kevés, nincs mese.Fricu
-
Fricu
tag
válasz Sz. Vezető #45657 üzenetére
A VEZETŐNEK:
A privátban történő fenyegetőzést rosszul tűröm!
Főként egy anonim "vezetőtől". Friss regisztrációval...Ha jól sejtem ahhoz az úrhoz van szerencsém, aki arról akart meggyőzni, hogy biztos a kábel tv szolgáltató a ludas, és egyáltalán ezek a készülékek nem igazán alkalmasak az analóg bemenetről dolgozni.
Arra nem kaptam választ, hogy akkor a régi tv miért jó ugyanarról a kábelről?
És arra sem, hol van állítása leírva a kezelésiben?
Valamint arra sem, hogy milyen paraméterek felelnek is meg milyen követelményeknek?Én nem bujkálok, vállalom a nevem, nem titkos a telefonszámom, címem, stb.
Állok bármiféle eljárás elé!
Mindent amit leírtam, igaz, bizonyítani tudom, akár a bíróság előtt is!
Menjünk sorba:LG szakvéleményt se először, se másodszor, semmikor nem kaptam.
Nem állítottam, hogy nem járt a szervizben, azt írtam, hogy hozzá sem nyúltak (a belsejéhez), ez így van.
Most akkor elfogadtam a 3000-es vizsgálati díjat vagy nem? (kifizette a fiam, mert nem tehettem mást).
A tárolási díjjal való fenyegetőzés mindennapos volt.
Édesanyám Pesten él, én Hajdúdorogon (címet megadom, ha kéri), többnyire hét végén látogatom, ezért aztán valóban macerás az ügyintézés. Ezt minden alkalommal elmagyaráztam kollégáinak!Kitől akartam én kamu papírt szerezni? Én azt kértem, hogy ajánljanak valakit, aki VALÓBAN megnézi a TV-t, és papírt tud adni arról, hogy rossz?
Éppen hogy LG szervizben dolgozó kollégát szeretnék, mert az ért hozzá a legjobban. Így szólt a kérés is!
Honnan veszi (a bátorságot), hogy én hamis papírral akarom az igazamat?
Ki mint él, úgy ítél?Ha a másik fél visszaolvassa, az nekem csak jó, ha már a boltban nem vettek komolyan.
És mellékelve az átvett "szakvélemény"
Ezek után megköszönve a fórum türelmét üdvözlök mindenkit.
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #45624 üzenetére
Nem, de minek is?
Papírjuk van róla, hogy a TV jó, a szerviz ezt leírta.
Az más kérdés, hogy halk. Ha nincs nagy tér (szoba), egy műhelyasztalon tényleg szól, ott még elégnek is tűnhet akár.
Csak egy szobában már nem elég, még 100%-on sem sajna.
Más TV-k ugyanakkora hangerőhöz kb. 20%-on mennek, van bőven tartalék, itt nincs sajna.
De köszFricu
-
Fricu
tag
válasz diablo1984 #45611 üzenetére
Van a családban egy ugyanolyan készülék, úgyhogy pontosan tudom, mit lehet tőle elvárni. Sajnos a másik most 1000 km-re van, nem tudom nekik prezentálni.
Ez nem tudja.
Kértem az Aqua-t, hogy hozzanak a szomszéd üzletből egy másikat (egy épület, csak másik bejárat), és hasonlítsuk össze. Nem voltak hajlandók...
Ez azért beszédes, nem ?Fricu
-
Fricu
tag
válasz Mikulásbá #45594 üzenetére
Igazad van, jelforrásként használható külső erősítővel, de oda a "bája".
A távirányítóval nem lehet ki és bekapcsolni (az erősítőt), zúg, ha már nincs jelforrás, oda kell menni ki és bekapcsolni.
Bonyolítja a használatot (80 éves anyu).
Plusz költség ráadásul.A lányomnál ugyanilyet nézett hetekig, megszokta, tudja kezelni, ezért is vettem ugyanolyat.
Új TV, teljes áron, legyen jó. Pont.
Fricu
-
Fricu
tag
válasz CoolBoy323 #45586 üzenetére
Had legyen egy kis ellenreklám az Aqua-nak:
2 éve karácsonykor vettem anyámnak (Pestre) LG TV-monitort a Dohány utcában.
Eszembe se jutott ott kipróbálni - hiba volt.
Otthon 10-ből kétszer lehet bekapcsolni - vissza Csepelről a belvárosba. 1:0
A boltban is produkálja (szerencsére) azonnali csere: 1:1
Valamiért nem ad új dobozost (belül van a 3 napon), csak a TV-t cseréli ki, talp, távirányító, külső táp marad: 2:1
Na mindegy, az is új, hazavisz, kipróbál, örül.
Egy hét múlva kérdezem jó-e? Nem nézi, visszatette (anyu 80 éves..vagy 20 kiló a régi tv) a régi nagy dög képcsövest, mert halk, nem hallja. Állás 3:1
Gondolom szegénykém nem tudja kezelni. 1 hónap múlva tudok menni, nézem, tényleg halk: 100-as, tehát maximális hangerőn kell nézni, mert másként nem lehet, neki este már az is kevés.
Vissza az Aqua-ba.
Már nem cseréli, küldi gari szervizbe. 1 hónap múlva lesz kész. Hívnak 6 hét után, hogy kész menjek érte.
Péntek délután tudok érte menni. Dobozt ellenőriz, bekapcsol, műsorforrás nincs.
Csepelen szívás, ugyanúgy halk, de közben bezártak, és vasárnap muszáj hazajönnöm.3:1
Újabb szeánsz a Dohány utcában pár héttel később: nem értik mi a bajom (kicsit nyűgös vagyok), elküldik újra a szervizbe.
Mikor kész, nem tudok érte menni, egy ismerős hozza el, mert fenyeget, hogy tárolási díjat kér (450 Ft/nap, visszamenőleg, minden napra), hozzá sem nyúltak:4:1
Újra szervizjárat, hívnak, hogy ellenőrizte a szerviz, és "minden paramétere megfelel az előírásoknak".
Tisztelet nélkül kérdezem, hogy mégis milyen paraméterek felelnek meg milyen előírásoknak?
Ha szíveskednének rögzíteni, mert független szakértővel gondolnám ellenőriztetni, merthogy nem lehet nézni (illetve csak azt lehet).
Erre azt mondja, kegyet gyakorolva a szervizvezető, hogy akkor újra elküldik, és ráírják (most csak?) hogy mi a bajom, részletesen.
Most hívtak, hogy kész (a papír), de vigyek 3000-et, mert annyi volt a "bevizsgálás"), plusz kis fenyegetés a tárolási díjjal.
Elhozatom, fizetnek, hazahozatom (az is felmerült részükről, hogy a DIGI kábel szar - hiába mondom, hogy de a régi tv-30%-on jó), itt is szar, 100-on lehet csak hallgatni.
Állás: kb 100:1Most tehát vetten anyunak két éve egy tv-t, még nem nézte 2 hetet se, áll benne a vételár (50), a sok ügyintézés, a bevizsgálási díj, üzemanyag, stb.
És égek, hogy a mérnök fia még ezt sem tudta elintézni.
Hogy ajánlanám-e őket?
Hát..ui: nem ismer valaki valakit a Debreceni (pesti, akárhol) LG márkaszervizben, aki megnézné, hogy mi a franc baja van?
A debreceniben voltam még anno, de onnan elhajtottak azzal, hogy külön szerződésük van az Aqua-val, csak rajtuk keresztül fogadják a cuccot, csak akkor tudnak foglalkozni vele, ha LG-s garanciapapírom van, nem Aqua-s.
Kéne egy papír arról, hogy tényleg szar, hogy léphessek tovább mert nem adom fel (még).[ Szerkesztve ]
Fricu
-
Fricu
tag
Cisco (Linksys) N-es routert tessék:
[link]topiclakóknak kis kedvezménnyel.
üdvFricu
-
Fricu
tag
Nyíregyen hol vegyek Euro-t? (árfolyam)
kösziFricu
-
Fricu
tag
válasz janati #41603 üzenetére
Fizess gyorsan!
Velem történt:
Whirpool gázlap-villany sütő kombó. Elektroword akciós vásárlás, de még építkezés közben, úgyhogy a (sértetlen, ép) dobozban pihent vagy fél évig. Bolti garancia lepecsételve, a doboz oldalán öntapadós zacsiban volt, nem belül.
Kibontáskor látjuk, hogy a tiszta üveg sütő ajtó morzsára törve. Kétségbeesett telefonálgatás végén:
Az üveglap ára csak kicsit drágább, mint az egész sütő volt, + beszerelés költsége a gyári szervizzel, különben ugrik a 3 év garancia.
Tanács a Whirpool-os telefonos ügyfélszolgálattól: gyári üzembe helyezés (28 ezer+ 4500 kiszállás), és azonnali garancia "megbeszélése" a szakival (+5 ezer zsebbe).
A vételi árengedményt buktuk meg vagy 15 ezret még...Szóval csináltasd meg az üzembe helyezést, de előtte ellenőrizd a gyártónál, elfogadják-e a kiviteleződet?
Vannak listák a gyártónál a szerződött partnerekről. Ezért drágábbak, mint a gázos Pista bácsi a szomszédból.Szerintem...
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Sirandrish #41000 üzenetére
Szia
nekem csak a két antenna kellene, vagyis az se baj ha a router rossz, csak ne legyen fixre beforrasztva belül (mini csatlakozó, vagy 3 mm, de szétszedhető).
Küldenél, vagy tennél fel egy fotót amin látszanak?
Esetleg konkrét típust írnál?
köszi és üdvFricu
-
-
Fricu
tag
Hali
XBOX 360 kellene a családnak. 250G-s, új, garanciás, de okos.
Valakinek eladó, vagy tipp?
köszi[ Szerkesztve ]
Fricu
-
Fricu
tag
válasz DonThomasino #40353 üzenetére
Azért olyan megrendelőt is láttunk már, aki egy két órás meló miatt (ismerve az óradíjat) 50 km-t utaztatja a szakit, hogy aztán másnap lemondja a dolgot mert drágállja..
Fricu
-
Fricu
tag
válasz anonymus89 #40222 üzenetére
A garázsban már nem tudsz csodát tenni (drót nélkül).
Ott már annyi jel van amennyi. Hiába teszel AP-t vagy repeatert, az már csak azt a jelet adja tovább amit ő begyűjt.
Kicsi különbség lehet a vevő érzékenységében a típusok között, de jelentős nem.
Az adó oldalt kell megpiszkálni: vagy jobb antenna (pl. irányított), vagy nagyobb dB értékű, vagy ahogy már írták AP-repeater a garázs felőli ablakban. Én kábelt (Cat5) húznék át a garázsba (ha az ablakig elviszi már kb. mindegy, hogy át is viszi-e), és a végére a legolcsóbb wifis ketyere, bridge, router.
Bármi más csak kínlódás lesz.
sztemFricu
-
Fricu
tag
wwhy
a sértegetés marad, az udvarias komment cenzúrázva?
neked is gratula, míg ki nem írtod1. írtod rövid I, ha már az előzőekben kötekedtél.
2. (#39578) : vélemény --> (#39580) felszólításod ---> (#39581) válasz neked.
Utána folytassátok priviben.
[ Módosította: wwhy ]
Fricu
-
Fricu
tag
válasz Tamás9x #39578 üzenetére
Vagyis nem hogy egy kartonnal nem tudsz mutatni (elvitelre ) de egyet se.
Egyet javítottál, az rossz volt. És?
Ezt is emberek csinálják (sok kicsi kínai, honkongi, stb. bár német márka az avm), tehát elromolhat.
Bár én öt éve foglalkozom a márkával, összesen 2 db. rosszal találkoztam:
Az egyiket el flash-elte a gazdája (szégyen ide-oda, nem sikerült életre kelteni)
A másikat villám csapta agyon. Az ellen meg az isten se véd, ez van.
Mindkettőt meg tudom mutatni.Szóval ne rontsd légyszi más boltját, főleg alaptalanul.
Ezek ráadásul nem lomis cuccok, a szolgáltatóknál visszavett upgrade miatti cserék, tehát működtek a csere pillanatáig.
Amúgy mutass hasonló árkategóriában Voip-os, analóg, DECT és ISDN telót is kezelő routert 450M-s kétnormás Wifivel , NAS-sal, Gigabittel, stb.Fricu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500