- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Köszi. Egyébként ethernet csatlakozót ráműteni az utp kábelre az egyszerűnek számít? Fali konnektor többek között azért nem lett, mert el kellett volna vágni és nem próbálkoztunk az összeszereléssel. Ha az érsorrendet nem is feltétlenül, de az összeszerelést félő, hogy el lehet rontani. Merre lelhető fel a létező legjobb tutorial?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
szabonagyur
félisten
Hátha valakit érdekelne
Instax Mini plasztik képtartó 4 db bontatlan -
szasanyi
félisten
válasz Per Me #68093 üzenetére
Ott csak sokkal hosszabb van mint amire nekem szükségem lenne. MasterMind-ban meg már nincs, nem tudnak csinálni (korábban pedig volt, és pikkpakk meg is csinálták olcsón). Edigital rosszabb lett igen, nagyon sok idő mire megérkezik egy rendelés - de szerencsére még normális garanciaidőket adnak, nem úgy mint az eMAG (1 éveket, meg 0 napot ).
-
Per Me
tag
válasz szabonagyur #68094 üzenetére
Erre gondoltam a "házasságnál". Bazárszerű lett, és a megbízhatóság is romlott. Ráadásul nincs a városban egy normális műszaki üzlet és a számtechek sem tartanak k3szletet.
-
szasanyi
félisten
Nem tudja valaki hol tudok 4db 1m-es CAT6 és mind2 végés RJ45 csatlakozókkal szerelt kábelt venni / csináltatni?
-
őstag
válasz zhali1 #68084 üzenetére
Csak azért érdekel, mert túlvagyok egy felújításon, és szintén nem tudtam mire való ez a közösítő/elosztó.
Mondjuk szoba1-ben van a router és szoba2-ben két számítógép. Akkor a routerből 2 vezeték indul, azokból a közösítővel/elosztóval 1 lesz, ami a falban megy. Majd a másik szobában az újabb elosztóval visszaáll 2 vezetékre, onnan be a két célgépbe és tehát ez így működik és a lényeg egy kábel megspórolása volt?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
albert8
veterán
válasz zhali1 #68084 üzenetére
Igen pontosan erre gondoltam, de ahogy írtad is sok temékinfo elolvasása után láttam, hogy csak 100-at tud, így inkább húztam még egy kábelt a falba.
FRENK: köszi
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
szasanyi
félisten
Bővítés miatt feleslegesé vált, ezért eladó egy TP-Link TL-SG1005D 5 portos, gigabites asztali switch. Nagyon szép állapotban van és a működése is hibátlan. Doboza nincs meg, de abban úgysem volt más csak az eszköz és a hozzá tartozó adapter.
Próbagaranciával 3,5e Ft. ellenében vihető.
-
zhali1
csendes tag
Az UTP Y elosztó arra való, hogy a falban lévő 1 db vezetéken 2 gépnek adjál netet, hogy ne kelljen falat vésni. Párban kell használni. Vagyis a drót mindkét végére kell 1 - 1 y elosztó. Tipikusan cégeknél használták, ahol volt rack szekrényben kifejtés. Hátránya, hogy csak 100 Mbitet tud.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sanyi52
tag
A hub az más, az valóban alkalmas az elosztásra, de az albert8 által keresett UTP elosztó (1-ről 2-re) létezik, én is próbáltam használni valamikor, de a kettőből csak az egyik irányba viszi át a jelet, úgy kell a kimenetből a dugókat váltogatni. Nekem az UTP elosztására nem vált be.
https://www.pcx.hu/lanberg-ad-rj45-2rj45-ou-rj45-utp-y-eloszto-00055656?gclid=Cj0KCQiAraSPBhDuARIsAM3Js4pn-Nkrz4nzjLqG0kwxsCMfLOWewhgHxfGBnjKmSNua3LhdNwsnkTYaAk1mEALw_wcB
-
albert8
veterán
Sziasztok!
UTP Y elosztója nincs esetleg valakinek a fiókba vagy tudtok esetleg egy helyet, ahol a héten kapnék a városba?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz FRENK1988 #68074 üzenetére
Ha valaki esetleg látott valamelyik shellen fehéret akkor mondja már el melyiken van esetleg, mert sehol nem kaptam eddig.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
FRENK1988
veterán
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok!
Pár felesleges Shell-es pontja van valakinek? Kisfiam beleszerelmesedettNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
szasanyi
félisten
Van egy karácsonyi ajándéknak vásárolt, de végül megmaradt Logitech K400 Plus HU - új, bontatlan gyári csomagolásban 2 év garanciával fix 11.000 HUF-s áron elvihető.
-
GTA5
csendes tag
Sziasztok, eladósorba került egy RTX 3090 Gainward Phoenix GS 24GB videókártya.
Doboza költözéskor eltűnt, garancia már nincs.
Eladás oka: kihasználatlanság.
Kérdések elkerülése végett: bányászat csak kipróbálva volt vele, utána csak gamer gépben tette a dolgát.Fórumtársaknak -50.000Ft-os akció a mai napra.
-
szabonagyur
félisten
Van itt olyan aki valamelyik Suzuki márkakerben dolgozik
-
Drughi
addikt
Keresek helyi átvétellel ps3 kontrollert, kábelt (mininusb), játékokat (gyereknek valót, vér nélkülit )
-
RAVEN59
tag
Már vettem...
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,Nyiregyházán hol lehet kapni pcie nvme adaptert?
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #68056 üzenetére
Köszönöm, ez jó ötlet és nekem új dolog.
Ui.: Oda járok, a Kert utcai easybox-hoz és a Pick-Pack-os rendelésért is, utóbbi néhány év kihagyás után már ismét működik.
-
albert8
veterán
Az alábbi használt bútorok eladók.
Gyerekbútorok egyben 15k.
Üveges + lehajthatós + könyves + ruhás szekrény.
Használt nappali bútorok. Egyben 50k.
Nagy tükrös szekrény +polc + tv állvány + dohányzó asztal + könyvtartó szekrény
Alig használt egy éve vásárolt jó állapotú ruhás szekrények.
Tükrös 50k.
Két ajtós 20k.
Verdás szőnyeg , fa kis autó 1000ft/db
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #68054 üzenetére
OK. Tehát átveszem, hazaviszem és a kicsomagolást video-ra veszem. Ez az eljárás?
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #68050 üzenetére
Te is az unboxing video-ra gondolsz? Mi a csoda ez?
-
szabonagyur
félisten
válasz Sanyi52 #68051 üzenetére
Felveszed miközben kicsomagolod.
A Te eseted akkor érdekes ha mondjuk emag szerint külön lett kézbesítve a 6. cucc, tehát hiába videózod le ahogy kibontod az elsőt, a 6. külön érkezett, melyet lehet más vett át.
ui.: én is a kert utcaiba járok (gondolom Te is), és eddig nem volt vele gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #68047 üzenetére
Igen, az elsőnél így volt, részteljesítés volt, írták is és pótolták. Rendben is volt. A másodiknál a 6-ból csak 5 érkezett, gondoltam, hogy pótolják, mint az elsőnél, de nem ezt tették. Persze a csomagban volt egy kísérőlevél is, benne a hiányzó tétel jelölésével, gondolom a kiszállításnál tették bele, de mellékelem is.
-
Drughi
addikt
válasz Sanyi52 #68046 üzenetére
Unboxing video. Én egy ideje mar csak így veszem at a csomagot az automatából. Heti szinten rendelek az emagról az ingyenes szállítás miatt, gyakran még élelmiszert/vegyiarut is, mert olcsóbb, összeszedik nekem és kényelmes, nem vagyok senkihez sem kötve. Múltkor hajnalba mentem a box felé, mert épp így adta ki .
Szerintem nem kell leírni őket
-
szabonagyur
félisten
válasz Sanyi52 #68046 üzenetére
Szia
Kb 30 rendelésem volt már easyboxba és nem volt vele gondom.
Az easybox szállítója a sameday ami az emag sajátja.
Amikor 6 db tételt rendeltél akkor a kiszállítós emailben mi volt? 6 db terméket szállítottak ki vagy 5 db-t? Ha 5 db-t akkor egyet még ki fognak, ha 6 db volt benne de 5-t vettél át akkor a reklamáció az egyetlen megoldást.
Egy ideje ha több terméket rendelsz akkor csinálnak rész teljesítést szállítási díj felszámolása nélkül is, hogy pörögjenek ki a cuccok, ne ragadjon be semmi. -
Sanyi52
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata:
Az edigital-tól, azután az emag-tól is én már nagyon sokszor rendeltem, főleg házhozszállítással. Soha nem volt probléma.
Viszont a kettő cég egyesülésekor a rendelésemben már áttértem az easybox-szállítási módhoz, ebből kettő rendelésem volt:
Az első december elején, ekkor a három db-ból kettő érkezett meg, de a reklamációmra a hiányzó darabot gyorsan küldték, vagyis pótolták.
A második rendelésem december közepén volt, ekkor a 6 tételből 5 db érkezett meg. Reklamáltam a hiányzó tétel miatt, de erősködnek, hogy azt is átvettem. Az easybox-nál az ellenkezőjét nem tudom bizonyítani. Talán az az easybox-szállító így használja ki az ügyfelek jóhiszeműségét?
Gondolom, legjobb, ha elfelejtem e kettő webáruházat. Csak megerősítést kérnék és köszönöm előre! -
lakisoft
veterán
Nikon 1 S1 + Nikkor 11-27.5 obi + táska + 16Gb MicroSD kártya + 2 aksi töltővel eladó 30k vagy Nikon D5200/D5300-ra cserélném ráfizetéssel
- Árad -
-
greenface
aktív tag
válasz szabonagyur #68043 üzenetére
OK, köszönöm, akkor telefonálok.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
szabonagyur
félisten
válasz szabonagyur #68041 üzenetére
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Kapcsolatfelvételi űrlap
Telefonos ügyfélszolgálat: +36-1-885-5500
Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap: 9:00 – 17:00
December 24.: 08:00 – 14:00
December 27-30.: 08:00 – 20:00
December 31.: 08:00 – 14:00
Január 2.: 09:00 – 17:00
Zárva: december 25-26., január 1. -
greenface
aktív tag
sziasztok, EMAG-os visszaküldéssel van vkinek tapasztalata? Még novemberben küldtem nekik vissza egy fülhallgatót, azóta síri csend. 2x írtam már nekik, semmi... Hová lehet fordulni...? Úgy látom, telefonon nem lehet őket felhívni.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
szabonagyur
félisten
válasz DonThomasino #68038 üzenetére
Köszi mindenkinek, beszélek velük sorban
-
DonThomasino
veterán
-
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #68035 üzenetére
Örökösföld végén a garázssoron Csernyik kozmetika, csak jót hallottam róla.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
jlaci74
aktív tag
válasz szabonagyur #68033 üzenetére
Ha ózonos fertőtlenítésre gondolsz akkor pl. a Moszkva utca végén, Car tech tuning Tomi, vagy a Pacsirta elején az Akku - klímás srác Janek...
-
szabonagyur
félisten
Hasznalt autot elvinnek valami atfertotlenitesre, hoga erdemes Nyiregyen?
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #68026 üzenetére
Van egy olyan vicces dolog hogy még a városon belül is bizonyos főbb utakat nem a nyír vv kezel.
Ebből fakad hogy nem láthatod őket.Janaboy
-
konci79
őstag
válasz szabonagyur #68030 üzenetére
Szórtak több helyen is, jól oldalba b.szta a kocsit vagy 1m magasan mikor elmentem mellette
-
betyarr
veterán
ezt már hofi is poénba foglalta:
felkészültünk a télre csak hóra nem számítottunk.
-
Tamás9x
őstag
Tiszavasvári felüljárón találkoztam 2 géppel is a városban utána 1-el nem kotort, csak szórt.
-
szabonagyur
félisten
Tudom ez kemény kérdés télen, de a hókotrók hol vannak? Se M3, se a városban sehol.
Plusz máskor sóval van behintve minden, most úgy aláfagyott minden.
-
XmoD
senior tag
válasz Tamás9x #68024 üzenetére
Abból főzünk ami van. A proci hiányzott egy házi "nas"-hez. Low budget, előszobai szekrényben heverő gép lesz 7/24-re(megy ameddig megy alapon). 4000 forintnál többet pedig nem akartam szánni a projektre (fél hulla lap) és már találtam helyben, boltban T-s 4160-at. Ha találtam volna 1220L-t (ami ritka mint a fehér holló) akkor azt raktam volna bele. Ha meg nagyon melegedni fog és terhelés alatt (stresszteszt közben) nem lesz meg a feszültség ami kell akkor beáldozom a Nano160-at [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz Ivy.4.Ever #68019 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. Csak ehhez, nem fórum szinten kell érteni a gépekhez.
120W-os panel táp 9-10K és máris szabadabb az emebr proci választás esetén, ha nincs benne kellőképp elektonikailag a tuningban.
160W !!
200W !!![ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Keresek inditás rásegitő power bankot ( zsebbika ) Nyiregyhàza környékén .Ha van valakinek eladó vagy tud , egy privátot irjon mert nem mindig követem a topikot
-
szasanyi
félisten
ELADÓ mindenféle.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Ivy.4.Ever #68019 üzenetére
Részben igaz, viszont nem minden esetben. Van olyan (akár) 90-95W-os nem K jelzésű CPU amit akárhogy alulfeszelsz, akkor sem jön ki a T-s procik 35W-os fogyasztása. Bár itt ugrik be a Xeon, mivel kicsivel több fogyasztásért jóval több kakaót ad(hat).
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz Tamás9x #68006 üzenetére
Intel cpukat nemigen van hova alulfeszelni.
#68005 XmoD
Igen, nincs semmi fancy technológia mögötte, minthogy a turbó meg az alap sebesség meg van nyesve gyárilag, mert azok a szilícium lapkák nem bírnak nagyobb terhelést stabilan, ezért eladják azokat mint feature-t drágábban. A TDP-nél általában alacsonyabban mennek amúgy a procik, szóval lehet nincs is vele tennivalód.[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
válasz Tothgera30 #68009 üzenetére
Csak a proci hiányzott eddig, minden más volt már itthon.
-
Pietrosz
addikt
Procit tessék
Ryzen 3100 eladó
[link] -
Drughi
addikt
válasz Freiherr #68014 üzenetére
Engem is ültettek már le, de jó idő volt sétálgattam, a műhely meg nyitva volt. Nem mentem be, de kívülről végignéztem. Persze ez vagy 2 éve volt, azóta nem tudom változott e valamit a dolog.
Azóta találtam egy korrekt szerelőt pazonyba, csak ő hozzá is be kell jelentkezni -
Freiherr
őstag
Valaki ismer olyan szerelőt, aki sos megcsinálna egy olajcserét ma személyautón?
[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
Tamás9x
őstag
Elég sokat esik, ha alul tudod feszelni, de remélem azt tudod, hogy havi 500ft-on kattogsz kb q-ra semmi értelme. Nem bányászni fog, hogy mindig TDP csúcson pörögjön.
-
XmoD
senior tag
válasz Ivy.4.Ever #68004 üzenetére
fogyasztás is sokat csökken? Mert órajelben csak 15% a különbség, de fogyasztásban pedig 35 %
-
Plero
aktív tag
válasz Tothgera30 #67992 üzenetére
a sofőr mellett is van.
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
XmoD
senior tag
válasz szabonagyur #68000 üzenetére
Valami ilyesmi lenne a végkifejlet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook