Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Kissebbre cserelnem 2*16GB Crucial DDR3 1866 Sodim memoriaimat 1600-as modulokra 2*16 vagy 4*8.
Azi7 szerette de a friss Xeon proci nem indul el veleInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #72892 üzenetére
Hőkamera nem lenne jobb?
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
-
Tamás9x
őstag
Most mivel egy kis ficsur versenyezni szeretne velem Ujfehertorol, ezert 20db
10k/db-ert viheto Rotary encoderrel, 32 bites Dac atalakitoval.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Kozhirre tetetik Van meg egy par radio. Topiklakoknak kedvezmeny szemelyes atvetellel is.
Jovoheten talan taviranyito is lesz hozzaInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
En eddig vagy6-7-et probaltam, az tuti, hogy a Sony illetve az Apple az fullos, Anker Life P3 van nekem a Voyager 2 illerte egy 4NC En inkabb sipolast hallol, de amugy is egy hulladek a fulem 5khz-nel illetve 0.8Khz-nel serult a hallasom. Van akinek hanyingere van tolle en fangositaskor a LifeP3-at imadom, csak neha kiesik.
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
válasz betyarr #72818 üzenetére
Szorozd meg kettovel szerintem. Nekem Voyager Focus 2 van, 9K volt Tuti nem lopott. Amiota ANC-t hasznalok jatek es film melle, azota a nelkul en soha tobbe nem vennek fulest.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz greenface #72782 üzenetére
Sokak szerint én is az vagyok, bár én tudok is róla, egy idő után az embernek kivan a micsodája a sok idiótával, és nem azokon tölti le akin kellene, de most csacsogni szeretnél vele, vagy a munkája a lényeg?
Én is meg tudom csinálni majd Február végefelé, akkor már van szabad időpontom
Vissza kell kérdezni, hülye vagy ? Szervízes létedre nem tellik 4 féle feltöltős sim kártyára? tesztelni?
A "mi" körünk is ugyanúgy sznobul mint az "elit" csak a valóságban közünk nincs hozzájuk
jlaci74: Köszi hasonló van nekem is alami pici 3 lábú kellene, már rendeltem Aliról csak mire megjön...
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek eladó pici tripodja? emelhető magasságú, 20-és 30cm-t kellene lézereznem vele
-
Tamás9x
őstag
Esztergal valaki a kornyeken?
Kormanyvegsulyra lenne szuksegem. 2db-raInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Gazcso valakinek epiteni valamit?
-
Tamás9x
őstag
Ha érdekel valakit a leírásomban van hozzá ár is
Tudok csinálni egy pár egyedit is belőle, míg van kedvem aztán bezár a bazár, ha megunom
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek otthon 10 meter cat7 kabele?
-
Tamás9x
őstag
válasz Soulfly842 #72721 üzenetére
Nem tudom, most en azt varom, hogy pepet csinaljon nekem belole, mert igy darabosan sose fogy el hutobol jol lehetne adagolni. Kalmanhazi a srac ha jol emlekszem. Kerek telefonszamkt es akkor.meg tudjatok beszelni Van vagy 100kg csokija most.
-
Tamás9x
őstag
Szereti valaki a chilit? Tudok ra kontaktot 70ft/db-ra jon ki iszonyat finom Cocholate Habanero
-
Tamás9x
őstag
válasz Tothgera30 #72717 üzenetére
Kovetkezo buliig nem tart ki? Mert januartol csak.lesni fogsz mi emnnyibe kerul
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #72687 üzenetére
Toldi 87 lépcsőház elől.
12 éves volt kb a bringa, már mindenki ismerte, Főleg a toldin parkolt sokat.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Ez még a nyaralás. De nyugi nincs roller, úgy néz ki motor hibás...
Olyan jól állunk jogilag, hogy meg kellett fenegetnem a forgalmazót perrel, és lejárató kampánnyal, hogy tegyen eleget a garanciális feltételeknek.
Nagyon jó úton haladunk....Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek otthon elfekvobe 6 meter 24mm-es gegecsove? Sajna 25M a legkevesebb amit tudok. 20-as van dogivel, minde hol.
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek otthon 10 méter 20mm-es gégecsöve?,nem rendelnék a netről 50-100 métert kossuth utcán nincs. A többit nem érem el gyalog munka után.
-
Tamás9x
őstag
Ingyen 160*65-os ontott vas kad erint valakit? ailletve piros-feher beton mozaikos jarolap ami joo 2cm vastag 20*20cm.
-
Tamás9x
őstag
Jar valaki Miskolcra? Egy 30Kg-os ups-t kellene elhozni onnan.
-
Tamás9x
őstag
válasz Freiherr #72599 üzenetére
Ha hasznalhato akkor akar.meg johet is.
Keresek Ingyen elviheto FCPGA988,PGA988 processzorokat, kezdek kifogyni belole, illetve Sata SSD-t. Barmilyen meretben es allapotban jo. Illetve asztali vagy laptop ramokat, amik amugy is kidobasra kerulnenek vagy olyan pici meretek, hogy alapbol kuka.
Eleg sok laptopot es gepet javitok ingyen, raszorulobb csaladoknak, de mar nekem is kezd megcsappanni az alkatreszallomanyom.
-
Tamás9x
őstag
Ingyen elvihető pici hűtője, illetve mikrója nincs valakinek?
Ugyanitt, ingyen elvihető az asszony, csak az a baj, hogy hazatalálInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Elado lesz egy Insta 360 x3, amin mindkettő kamera lencsét cserélni kell ez kb 25K, így piaci ár- minusz 40K Ha nem kell helybens enkinek akkor megy fel hírdetésbe
-
Tamás9x
őstag
válasz Freiherr #72542 üzenetére
Legjobbat nem.tudom, de az orosi uton ha az idosebbik holgy van, az kelloen finom. Mar egy se olyan mint regen a KGST piacon
Mas:
Mosogep es szaritogep osszespanizasa utan milyen tavolsagot kell elhagynoma faltol? Illetve a wc csesze 2 oldalan mi az ami mar kenyelmes tavolsag? Hely van dogivelInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz andyTM #72534 üzenetére
Jelenleg B25, de B32+H B20 lesz, de az idő, mire megkapom. Elég lassú folyamat.
A kismegszakítókkal lehet játszani, azt tudom, a lényeg a hosszabbítómentesség, illetve a bútorok úgy is eltakarják majd több mint a felét, átrendezéskor meg majd... megint
Mindenhova B16 2,5 mmcu megy csak a világításnak B6 1,5 mmcu. klímának c10 1,5mbcu
Konyhába megy C20 a sok vacak miatt.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Szuper koszi pont ezek erdekelnek mindenhova 2 megy minimum, vizszintesen, kiveve a kapcsolo ala ahova 1, mert porszivozni ugye kell, mas meg nem kerul bele, 100-110- re tervezem a kapcsolokat a konnektorok 30cm. A konyhaba vegtelen sokat szobaba ahany fal annyiszor legalabb 1,-2 ahova rakom vegul ott nem lesz jo, igy mindenhova kerul ahol nem lesz jo a furdobe, 2-4 db hajszarito, hajsutovas, fogkefe, szajzuhany... csak eleg lesz Plusz.mosogep, szaritogep, es meg egy extra, az ajto fele ha kellene kulon hosugarzo....
-
Tamás9x
őstag
Segitsetek nekem
Milyen magasan vannak a kapcsolok es a konnektorkk nalatok a lakasban, illetve hogy lenne kenyelmesebb? Ha mar szetverek mindent akkor ugyan mindegy ha at is rakom
-
Tamás9x
őstag
Betonhoz keresek horonymarost, Klima csobeket es futest kellene bemarni, illetve 3 csikot plafontol a konnektorig.
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Szeretnek egy porszivot venni 100K ig bezarolag felujitashoz por, viz, es valami jo erdekelne, amit kesobb tudok a haztartasban is hasz ositani, esetleg tud valaki egy jol bevalt tipust? WD3-at neztem az van keresztapamnak de engem a szuroje nem gyozott meg, inkabb legyen dragabb, de ne pusztoljon ki vakolat porszivozaa kozben ha ontisztotos vagy razos az nagyon nem.lenne gond. 18Kpa felett ha.lehet.
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Tuti van aki mar jobban korbejarta ezt a temat
Sima fu helyett mit erdemes vetni ami jol birja a szarassagot? Lohere? Koverke?Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Mennyi kell?
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek ismerőse, aki klímázik, és tudna kintről olcsón Daikint? Beépítési gar érdekelne csak, a többit meg tudom oldani én is Illetve embert keresnék egy majdnem 60 éves parketta felméréséhez, hogy érdemes e vele foglalkozni, vagy bontani kell a picsába
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek megmaradt MMCU vagy MBCU falkábele? Vagy ha olcsón tud 2,5-ös méretben akkor egy doboz érdekelne
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
13-14"-os sima pici lcd monitorja nincs valakinek elado? Nem.kell semmit tudnia csak VGA
-
Tamás9x
őstag
Aliról érdemes megvenni kb 200-250ft/db-ja nekünk ugyan azt a gagyi üveget akarták felrakni a Spárban 7000FT-ért.. ugyan abból a dobozból, amit én megvettem Aliról
El nem tudom mondani miylen szinten haragszom erre a lehúzásra
Ugyanúgy 300FT környékén van Polár fólia amit Privacy néven reklámoznak s majdnem 20.000FT-ért vágnak a telefonra, Alin ez előre már ki van vágvaTudom ezen majd menni fog a köpködés, de ha az első nem is szép 2-3 fólia felrakás egy avatatlan kéznek is már szinte tökéletes
-
Tamás9x
őstag
válasz kovacs65 #72430 üzenetére
Van omrom illetve más mikrokapsolóm is, de az átfutási ideje most kicsit több lesz, mert többszöri gerinctörésem van így nem futkározok annyit.
konci79: Jósa kórház után Y-nál jobra a munkaruhás után van egy kulcsmásoló korrekt nekem is ő csinálta a motorba, IMO másolással, drága de gyári minőség , már ha a kínait lehet annak mondani
-
Tamás9x
őstag
Tud valaki Nyiregyhazan olyan helyet ahol lehet kamerat es mikrofont kolcsonozni? Road kellene, vagy DJI, illetve valami esti felvetelhez nagyobb CCD-s kamera 2K minimum. 5 napra.
-
Tamás9x
őstag
Nagyon koszi megnezem oket
-
Tamás9x
őstag
Haztartasi szilikonzsirt nem tudjatok hol lehet kapni a varosban ? Kapcsolokba kavegephez stb stb
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Velencei tó mellett, Sukorón Van valaki vagy a kozeleben? egy pici szunyogsatrat.kellene atvenni es elpostazni nekem kg 0.5 literes sorosdoboz meretu.
-
Tamás9x
őstag
Rendelek a heten Slime-ot akar valaki? Akkor nincs postakoltseg.
-
Tamás9x
őstag
Nincs esetleg valakinek usb-s cipőmelegítője? esetleg cipőszárítója? Kicsi ocso kinai gagyi érdekelne ami egy nap alatt ki tudna szárítani egy cipőt ha jólelázom, nem kell gyorsnak lennie viszek váltás lábbelit
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok.
Pet kemcso fellelo helyet nem tud valaki? muanyag kupakos erdekelne leginkabb a fem az nem.zar jol 6db-ra lenne szuksegem, regen eldobaltuk most meg nem talalok.
Persze ha helyben nincs megrendelem.
-
Tamás9x
őstag
Ajto ablak megoldodni latszik Mar csak egy jo futesszerelore lenne szuksegem aki a B tipusbol csinalna nekem Kondenzacios kombi kazant 3 radiatorral tegla epuletbe Nem.olcson es gorsan, hanem jol. Illetve a regi konvektorokhoz huzott hazcsovet szeretnem visszavagatni, teljesen gerincig.
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #72304 üzenetére
Hatha van valaki aki mar kijarta ezt a szamarletrat, mert az a baj bemegyek valahova mindenki a sajat lovat dicseri, ez a Hisec is csorgos bililemez, Muanyagot nem akarok, mert kell a hangszigeteles, de ott meg azt hazudnak ra amit akarnak
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Itt a csoportban van valaki aki ért a bejárati ajtókhoz? Szeretnénk a régit lecserélni, és valami hiperszupert akarnánk betenni, ami nem csörög, nem hőhidas, hangszigetel, az se baj, ha olyan vastag, mint egy páncélajtó. Csak örök legyen, és kitartó, mint a nyomorInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Van esetleg valakinek megbizhato borgyogyasz ismerose?
Mar nem birok a kezemmel.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Megpróbálom mindkettőt, köszönöm.
Kültéren, konzolt tart, rezgést is kap, és igen kellene az A2, mert szénacéllal van összefogva, és 2 évente bontani kell a kötést. Gyárilag A2-70 minden csak nem volt megfelelő a méret, na meg hiányos is volt
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok A2-70-es vagy jobb csavart + önzáró anyát hol lehet venni a városban,
M10-es inbusz 80mm. 2db-ra lenne csak szükségemInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
SR1S6 I5-4590T izgat valakit? Este megy fel hirdetesbe, ha esetleg nem.kell valakinek
-
Tamás9x
őstag
Erre nem tudok valaszolni, egy kerdest meger, max kapsz egy nem-et.
-
Tamás9x
őstag
Hát, ha tudsz 200-250-ért az is jó Nem fogom nagyon húzogatni rá a számat
Középárfolyamban, így én olcsóbban veszem, mint ahogy a váltó adja, ő pedig drágábban adja el mint ahogy a váltó vennéInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
Ha jössz haza nyaralásból, és váltanál pénzt, gondolj rám olyan 5-700eurót szívesen vennék
-
Tamás9x
őstag
Irodai gepbe 0/24- re keresek valami jo tapot 450w felett, ha esetleg van valakinek elado.
-
Tamás9x
őstag
Van fotós ismerősöm aki használ CFast 2.0-át?
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
Nincs valakinek endoszkóp kamerája kölcsönbe 1 napra? 1 Méter bőven elég.
-
Tamás9x
őstag
válasz Drughi #71899 üzenetére
Tavasz utcai háztartási gép szervíz és boltban érdemes rákérdezni, aki szerelő, és számít annak ott tuti megvan a telefonszáma. De érdemes lefényképezett adatlappal érkezni, hogy ne feketeponttal kezdje az ember a beszélgetést.
-
Tamás9x
őstag
Házban nincs de csarnokban igen Ha duplázod az ajánlott szigetelést, és figyelsz a hőhidakra, akkor nem érhet meglepetés a páratartalom problémás, mert nem úgy "lélegzik" Ha esik az eső kicsit zavaró a kopogás, de pár év és észre sem veszed. Ahogy melegszik a külső burkolat, recseg ropog ha nincs jól kivitelezve, simán be is tud lobbanni a tarpézlemez.
Ha már ilyet építenék, akkor nem a téglához hasonló szigetelés méretezéssel dolgoznék, mert semmi értelme Ismétlem mindimum duplája.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Tamás9x
őstag
válasz zsoca67 #71818 üzenetére
Csak annyit akartam vele mondani, hogy ugyan az a kettő, ha valakinek szar a Telekom akkor a Flip is az lesz.
De nekünk volt az Ószőlőn, és nem volt vele gond.
Más panaszkodik, a kérdés a te környékeden myilen a hálózat.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla