Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Eladó cuccok, az ünnepkre való tekintettel minden irányÁR
- Rapoo T6 Curved Touch (fekete), ajándék, pár napot használt.
Karcmentes, dobozában stb. 5K
- 10" - 12"-os tablethez, netbookhoz, ÚJ strapabíró tok, 2,5K
- 21" Samsung Slimfit TV, ezüst-fekete, újszerű 10K
(tényleg karcmentes állapot, nem volt hurcigálva,
sajnálnám ha porosodnia kellene a pincében)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Bobby G.
senior tag
Jó állapotban lévő, sérülésmentes, használt LCD TV-t keresek, nem horror árban.
-
Antimatrix
senior tag
Eladó Xbox360 játékok
- mind Dobozában tokjában - maximum hajszálkarcokGta V - 8500
Fifa 15 - magyar - 6500
Far Cry 4 Limited - 6500
Far Cry 3 - 3900
Fifa 14 - magyar - 3590
Fifa 13 Steel Book - Gyűjtőknek - 1990
Fifa 13 Jatek - magyar - 2790
Max Payne 3 -3590
007 Legends - 2990
Halo Anniversary - 2990
Fifa 12 -magyar - 1500[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
br.rak
őstag
válasz DonThomasino #45994 üzenetére
köszi
-
kstcsk
tag
válasz huliganboy #45993 üzenetére
Kb. ehhez hasonlót keresek. Személy szerint nekem bejön az is amit te vettél, de most ilyesmire van szükség.
-
huliganboy
addikt
válasz kstcsk #45992 üzenetére
Szia
Nem tudom milyen érdekel de én ezt vettem.. Istenem meddig kerestem.. Most sem vennék mást.. Balla bútor meg tudja rendelni..
-
kstcsk
tag
Sarokíróasztalt keresek korrekt áron, tudnátok mondani olyan boltokat ahova érdemes lehet benézni?
Természetesen nem a jysk, praktiker, stb. érdekelne. -
dfg54
tag
IDE HDD-t keresek. Csak hibátlan 100/100-as érdekel, lehetőleg minél kevesebbet futott. 250-400 Gb- os. PM ha van ilyened. Esetleg még USB-s külső HDD is szóba jöhet hasonló kapacitással.
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
br.rak
őstag
sziasztok!
Városi buszbérlet használatához szükséges igazolványt hol lehet kiváltani? Átnéztem a volán üzletszabályzatét, csak éppen az ezt felsoroló melléklet hiányzik belőle...
-
Traxx
őstag
válasz limerik #45985 üzenetére
Az Ambrée-t kóstoltam, de az sokkal másabb. Ez a Noel jóval harmonikusabb, finomabb, az Ambrée-ban az alkohol nagyon durván érződik, "karcosabb" sör, nekem nem jött be Alkoholtartalomra a Noel is ugyanott van, de abban sokkal jobban sikerült megoldani az elrejtését.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
DonThomasino
veterán
válasz anonymus89 #45984 üzenetére
Nem voltam benne....
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
embe
nagyúr
válasz anonymus89 #45984 üzenetére
Micsoda?
-
anonymus89
addikt
Micsoda durranás volt a kórház környékén....
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Archttila
veterán
Akkor nincs senkinel 2 percre egy szabad 1151-es slot?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Traxx
őstag
válasz Ivy.4.Ever #45981 üzenetére
17 meg 15 éves gimis nem fog uborkázni
Játszani sztem nem igazán fognak rajta, arra van xbox. De akkor inkább jobb, ha a mennyiségre megyek rá, tehát marad a 4 gigás modul
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Még 2 alkatrész eladó..
Roccat Kova + 4 hónaposan - 7500 ft
XfX HD 6870 1gb - 17000 ft
-
Traxx
őstag
válasz Madn!ght #45978 üzenetére
Bukó...régebben nagyon sok finom sör volt náluk, de most már nagyon megcsappant a kínálat. 1-2 belga van, pár gyümölcsös, meg cseh Bernard, és ennyi. Pedig ott vettem Orvalt, vagy Kasteel Cuvée-t, amiket sehol máshol a városban nem lehetett kapni. Hetekkel ezelőtt rákérdeztem a karácsonyi sörös témára, nem válaszoltak; még régebben az előbb említett sörökre, hogy be tudják-e szerezni, de kb. egy "meglátjuk"-nál nem kaptam biztatóbb választ.
Más: laptop memória bővítésben mi lenne hasznosabb egy 2 gigás DDR3-1600 MHz-es modul mellé: még egy ugyanilyen (és így van dual channel), vagy egy 4 gigás? Rokonnak keresek RAM-ot, és ezt a részét nem tudom, csak azt, hogy a jelenlegi 2 giga elég kevés a Win 8-nak A felhasználás terén semmi extra nem lesz.
Ja és ha van valakinek jó áron, garanciásan eladó, akkor érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok!
Projektor tisztítással foglalkozik vki itt Nyíregyházán?
van egy pár porszem ami nem kéne hogy ott legyen
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Traxx
őstag
Tud valaki olyan boltot, ahol kapható Bush Noel sör? Eddig csak Bp-n láttam sajnos, de 2 üvegért nem szeretnék rendelni, mert elég drága móka lenne...
-
DonThomasino
veterán
Ipon ból nem tervez vki rendelni?
-
Archttila
veterán
Sracok tudom, hogy hetvege van de surgos lenne, akar egy bolt is jo!! Termeszetesen kifizetem!! 10-15 perc az egesz...
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Tamás9x #45972 üzenetére
Ment privi! A segitseget pedig elore is nagyon szepen koszonom! Remelem meg a hetvegen sort tudunk ra keriteni, mert ha nem akkor megy vissza 3 napon beluli hibaval.
Persze ezzel nincs megoldva semmi, hiszen ugyanez a konfig az elozo lappal sem mukodott. (csak akkor meg ugy veltem az uj lap a hibas)
Csak legalabb a procit es a RAM-t lenne jo kizarni, tap havernal ment, igaz csak 1155-be i3-al neztuk 1x4 pin-nel.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Tamás9x #45967 üzenetére
Koszi kozben sikerult szereznem. Viszont lehet szuksegem lenne egy DDR4-es konfiggal rendelkezo forumtars segitsegere.
Egyszeruen az uj lappal sem mukodik a rendszer, 00 hiabkodot dob a Maximus. Vagy a CPU vagy a RAM nem gyere be neki.Ha valaki tud segiteni levihetem a ket kereses alkatreszt irjon ram legyen szives! Termeszetesen kifizetem.
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #45969 üzenetére
Igen az bukta nincsenek jobb áraim a webesnél. Mall.hu a legjobb eddig
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Drughi
addikt
Eladó:
Sony Xperia Z3 compact.
Független, patika állapot.Logitech K400 vezeték nélküli billentyűzet tapipaddal.
Kb 3x használtam Smart tvhez. Új állapotú.Eladni akarom őket, nem hirdetni, úgyhogy akciósak.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
noh emberek nagyon kellene nekem SOS-be egy Intel LGA1150-es gyari huto! Megjott az uj lapom de a Noctua-ra meg varni kell, szoval orulnek ha lenne valakinek egy elfekvo darab (kolcson is jo megegyezunk)
[ Szerkesztve ]
-
Plero
aktív tag
válasz DonThomasino #45963 üzenetére
Számtech. boltban kerestél már?
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
DonThomasino
veterán
Keresek új garanciás 120 as SSD t sürgősen.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
2.5" IDE HDD-t keresek. 100/100 és 20-40 GB között de jó áron nagyobb is!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
3 hónap Xsplit Broadcaster valakinek ? Gift
-
FRENK1988
veterán
4 pin to 8 pin cpu atalakitot keresek
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
wwhy
veterán
A héten eladók/átvehetők:
- újszerű Lenovo Vibe X2 CU, dual SIM, fóliás, tokkal, vonóval --> 60e Ft
- HP 2530p kifogástalan állapotban, 3GB RAM, 120GB HDD, 64GB SSD, szeptemberben kapott gyári új alaplapot+kijelzőt, magyar billentyűzet --> 45e
- 16 GB Transcend microSD+ SD adapter, bontatlan -->2e
- vannak még fali USB töltők, 1 / 2 A, kábelek (táp, usb, microUSB), SD illetve micros SD kártyához műanyag tok (50 Ft/db)ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Tamás9x
őstag
válasz kicsitrash #45956 üzenetére
Én is odaadtam a Galaxy Tab 2 7 GT-P3110-em 10-be hogy meg tudjam venni a táskám. Ettől még nem alacsony a kerítés, csak fontossági sorrend
-
kicsitrash
aktív tag
-
Sicér
tag
Karcsú árazású crossfire rendszert, vagy ventilátor vezérlőt valaki?
-
Tamás9x
őstag
válasz kstcsk #45953 üzenetére
Van akinek nem jön össze a zseton rá akárhogy is szeretné, 6000-ért volt Samu 850 240 Ha felesleges az ssd és épp kell másra sos a pénz akkor nagyot lehet szakítani, és még bontatlan is volt Telefont vett az előző tulaja fekete pénteken..
-
kstcsk
tag
SSD témához visszakanyarodva, nem értem miért vadászik mindenki használtra. 16.160ft-ért rendeltem 2 napja 120gb-os hyperx fury-t házhozszállítással. Ennél olcsóbban már hova?
Megéri lemondani 3 év garanciáért kb. 2 ezer forint miatt?
-
Tamás9x
őstag
Figyelem ! Ingyen elvihető egy kétes működésű YAKUMO TFT 17 XP (kiég lassan a neon) megy majd elalszik olyankor kikapcs bekapcs... Kondik meghajtás cserélve de másik meghajtásról is befullad egy idő után sárgás a kezdeti képe. majd kifehéredik. Tesztmonitornak tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Tud valaki PS3 kontrollert javítani? Az USB csatlakozása kicsit megadta magát.
-
Traxx
őstag
válasz Tamás9x #45940 üzenetére
A háttérben lévő acer monitorból kiindulva a felbontás miatt legalább nem lesz a játékok alatt VGA limit
mod: ismerős engem is zargat SSD-ügyben
[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
válasz Tamás9x #45937 üzenetére
A kép alapján megvan a válasz a kérdésemre.
-
Tamás9x
őstag
válasz szasanyi #45943 üzenetére
Ha tetszik veszek 1-et csak én 900-ig engedem a lepedőt Teszteletlenül sosem vásárlok.
MOD: nem fogod elhinni de ezek bírják a legjobban. az esést mindenféleképp. a mostani KB3126U törik mint a ropi és csörög isficere: típust árat kérek
[ Szerkesztve ]
-
ficere
aktív tag
Eladó Coolermaster notebook hűtőpad.
Machete nem ír sms-t
-
huliganboy
addikt
válasz DonThomasino #45934 üzenetére
Várakozási idő, változó, nagyon! Általában minimum 2 óra, de nem ritka a 4 is!
A benzin ára a normál 95-ös esetén kb. 18-23UAH x12(váltás függő) =220-250 Ft között mozog attól függ hol tankolsz. Vannakn noname kutak, de van shell, WOG és Okkó amit én is favorizálok!
Az okkó esetében van konrétan a benzinkúton hivatalos váltó, de haesetleg zárva van ami ritka, tudnak mások is váltani
Itt van infó mindig, de rá kell számolni jócskán!
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
lesz majd kép mindenhez de addig is, ha valaki pont valamelyikre vár...
- Rapoo T6 Curved Touch (fekete), 1+ év gar, pár napot használt, lett másik. Karcmentes, dobozában stb. 5K
- új 11-12"-os új Netbook/Tablet tok, infó/kép később.
- 21" Samsung Slimfit TV, ezüst-fekete, újszerű 10K
(tényleg karcmentes állapot, nem volt hurcigálva, sajnálnám ha porosodnia kellene a pincében)iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
DonThomasino
veterán
válasz huliganboy #45930 üzenetére
A benzin ár érdekelne.
Meg aha most kimennék sokat kell e várni?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
embe
nagyúr
válasz anonymus89 #45924 üzenetére
Köszi!
DonThomasino: Szerintem megéri. Hozhatsz 10 l. üzemanyagot pluszba. Na most 2-3 óra alatt megjárom Záhonynál. Volt kollégámnak van az OKKO kútra pontgyűjtő kátyája, azzal kedvezmény van az üzemanyagra. A drágább minőségibb gázolaj max 210 Ft.-ba jön ki. Ossz-szorozz!
"Fapofák a vámosok" - milyenek legyenek? origamizzanak veled, vagy viccet meséljenek? Végzik a munkájukat.
Tamás9x - Már nem dolgozik ott ez a "kiss t" - nevű tag?
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
válasz DonThomasino #45927 üzenetére
Én megyek másfél hetente!
Mire vagy kiváncsi? Én LPG-t tankolok meg néha benzint!
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok!
Projektor tartó konzolt hol érdemes, vagy hol lehet venni itt Nyíregyen?
Köszi
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
dfg54
tag
-
DonThomasino
veterán
válasz kicsitrash #45926 üzenetére
Bocsánat akkor kirándulni.
Csak érdekelne mennyire grízes most ott a helyzet.
MÁS: UTP kábelt tud nyomni nekem vki?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
kicsitrash
aktív tag
válasz DonThomasino #45925 üzenetére
Hát milyen kérdés ez?
Nem tankolni járnak ki az emberek, mivel az "nem támogatja a nemzetgazdaságot". Nézelődni, vásárolni mennek, de ha mindig pont ott fogy ki...
Gondolom ukrajna. Egy kollégám néha kimegy vásárolni, azt mondta elég fapofák lettek a vámosok a magyar oldalon (érthető okokból).
Az árak jók. De csak azért kiutazni már annyira nem éri meg nyiregyről szvsz
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Van itt olyan aki szokott ki járni még tankolni? Érdemes?
-
embe
nagyúr
Egy jó lapotot nem vesz valaki?
-
wwhy
veterán
Keresek 1-2 GB-os pendrive-ot, 6-8 darab kellene.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Tamás9x
őstag
Van az a pillanat amikor ideges leszel és beleborítod egy zsákba , hogy majd kiválogatod... telnek múlnak az évek, kellene belőle valami de biztos nem bontod meg mert tisztában vagy vele, hogy a sötét erő ott várakozik rád, hogy elhozza a káoszt és az apokalipszist a lakásodba Na szóval hétvégén mindmeghalunk mert kinyitom a zsákot
-
tag
Eladó dolgaim:
500gb sata hdd-k 6k/db
sata dvd-írók 1k/db
1gb-os ddr2 ramok 1.5k/db
2gb-os ddr2 ramok
Amd X2 6000+ proci 5k
Zalman CNPS9500 S775 hűtés 2k
EMU 0404 usb-s hangkártya 18k
Pinnacle STUDIO MovieBox Plus 710 USB digitalizáló kártya 7k
Logitech Canada 210 vezeték nélküli szett egér+bill (a billentyűzet fel van matricázva magyar nyelvűre) 3k
Jó állapotú atx házak 2k/db
Lg 17" Lcd monitor 5k
MSI K9N4 ULTRA alaplap 6k
HKC USP-5580 580W táp 3k
Geforce GT 440 1gb vga 8k
Chieftec 400w táp 3k
C2D E8400 proci 3k
HIS HD5870 vga 16k
Sapphire HD5870 vga hibás 7k
Msi P35 Neo lap 7k
Fsp CRG-400 táp 3k
Cooler Master B700 táp 10k
COOLERMASTER Hyper T4 hűtés 5k
Cooler Master Hyper TX3 hűtés (csak az inteles lefogatója van meg) 3k
TP-LINK TL-WN951N wifi kártya 3 antennás 3k
2gb-os ddr3 ramok 3k/db
Logitech m705 egér + K360 bill (csak egyben, mert 1 vevő van hozzájuk, az egéren van egy kis sérülés de nem vészes szerintem és a használatát nem befolyásolja) 9k
Ocz Vertex 3 120gb ssd 11k
HP 60GB ssd MK0060EAVDR 7k
Intel Bad Axe 2 D975XBX2 alaplap 7k[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Akkor ha nem sos- keresek neked itthon tuti lennie kell valahol a dobozok között.
Keresek független Samsung D900-as mobiltelefont. vagy hozzá hasonlót. A lényeg hogy csúsztathatós legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy ha a telekomnál akarok szerződést hosszabbítani készülékvásárlással, de az adott telefon nincs épp készleten, akkor meg tudjuk csinálni a hosszabbítást? A készüléket meg átveszem ha megjött.
-
wwhy
veterán
Keresek: noti 2GB DDR3-1333 MHz SDRAM-ot, próbagarival. Számla jó lenne
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
Üdv!
Olcsóért laptophoz magyar karakteres billentyű matricát árulnak Nyíregyházán valahol? Lehet lesz egy kintről hozott gép, arra kellene átmenetileg. -
Tamás9x
őstag
válasz huliganboy #45905 üzenetére
Hát ööö igenn az sokszor ott van
Előre bocsi sok mindenkitől akinek nem köszönök vissza, vagy észre sem veszem. legtöbbször telefonálok útközben is
-
Tamás9x
őstag
válasz huliganboy #45903 üzenetére
ÖÖÖ visszaköszöntem? ha nem bocsi nagyon el vagyok tájolva ha úton vagyok főleg bringával
-
Tamás9x
őstag
Túzázáshoz keresek valami betétet olyan +30,50kg többlettel taposom szegényke cipőmet így a sima nem bírja ahogy a talpam se
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla