Új hozzászólás Aktív témák

• Fricu

tag

válasz Sz. Vezető #45657 üzenetére

A VEZETŐNEK:

A privátban történő fenyegetőzést rosszul tűröm!
    Főként egy anonim "vezetőtől". Friss regisztrációval...

Ha jól sejtem ahhoz az úrhoz van szerencsém, aki arról akart meggyőzni, hogy biztos a kábel tv szolgáltató a ludas, és egyáltalán ezek a készülékek nem igazán alkalmasak az analóg bemenetről dolgozni.
    Arra nem kaptam választ, hogy akkor a régi tv miért jó ugyanarról a kábelről?
    És arra sem, hol van állítása leírva a kezelésiben?
    Valamint arra sem, hogy milyen paraméterek felelnek is meg milyen követelményeknek?

Én nem bujkálok, vállalom a nevem, nem titkos a telefonszámom, címem, stb.
    Állok bármiféle eljárás elé!
    Mindent amit leírtam, igaz, bizonyítani tudom, akár a bíróság előtt is!
    Menjünk sorba:

LG szakvéleményt se először, se másodszor, semmikor nem kaptam.

Nem állítottam, hogy nem járt a szervizben, azt írtam, hogy hozzá sem nyúltak (a belsejéhez), ez így van.

Most akkor elfogadtam a 3000-es vizsgálati díjat vagy nem? (kifizette a fiam, mert nem tehettem mást).

A tárolási díjjal való fenyegetőzés mindennapos volt.
    Édesanyám Pesten él, én Hajdúdorogon (címet megadom, ha kéri), többnyire hét végén látogatom, ezért aztán valóban macerás az ügyintézés. Ezt minden alkalommal elmagyaráztam kollégáinak!

Kitől akartam én kamu papírt szerezni? Én azt kértem, hogy ajánljanak valakit, aki VALÓBAN megnézi a TV-t, és papírt tud adni arról, hogy rossz?
    Éppen hogy LG szervizben dolgozó kollégát szeretnék, mert az ért hozzá a legjobban. Így szólt a kérés is!
    Honnan veszi (a bátorságot), hogy én hamis papírral akarom az igazamat?
    Ki mint él, úgy ítél?

Ha a másik fél visszaolvassa, az nekem csak jó, ha már a boltban nem vettek komolyan.

És mellékelve az átvett "szakvélemény"

Ezek után megköszönve a fórum türelmét üdvözlök mindenkit.

Fricu

Új hozzászólás Aktív témák