Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
válasz huliganboy #46899 üzenetére
nem de érdekes story az biztos Az EMAG-al nekem még nem volt bajom
leesett tegnap a laptop az ágyról és nem bírta a kábel
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
huliganboy
addikt
-
quby
őstag
válasz Ivy.4.Ever #46891 üzenetére
Ok!
Egyelöre leirták hogy kell ramot tesztelni. Megtehetm itthon is. Megtettem, mind hibátlan....
Most vitte el a futár ujjabb garba.A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Golyo69
senior tag
Hali!
USB-USB kábelt keresek
Ilyen ami laptophűtőhöz kell pl...esetleg rövidebb jobb lenne de mindegy
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Tamás9x
őstag
Keresek számlaképes embert aki tudna nekem szerezni Pentium 1-es lapot procit ramot. Nem röhög, precíziós műszerekhez kell.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szasanyi
félisten
Van egy fölöslegessé váló, csere érett 3+1+1 ülőgarnitúra ami helyett ~2 hét múlva érkezik az új. Előtte 1 esetleg 2 nappal kellene elvinni, egyeztetés után. Nem fogom tudni tárolni, és kell a hely ezért aki érte jön és elviszi annak ingyen odaadom. Garázsba, hétvégi házba - jobb híján - jó lehet, de azt sem bánom ha vki téli tüzelőnek használja fel. Igény esetén küldök képet róla.
Akit komolyan érdekel és vállalja az elszállítását is az priviben keressen meg! De csak az, mert az ott megbeszéltek alapján másnak nem ígérem oda viszont a fent említett ok miatt az új megérkezése előtt el kell vinni.[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
válasz Madn!ght #46892 üzenetére
Ha gondolod van egy ilyen eladó: Tristar IK-6176 1 éves keveset használt. Tartaléknak volt nekünk. 12k az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Szükségem lenne néhány háztartási gépre:
- 1 db. mikrohullámú sütő (10k körül)
- 1 db. indukciós főzőlap (?k)
- 1 db. porszívó (max 10k)Tudtok ajánlani esetleg egy nyíregyi üzletet, ahol olcsón be tudom ezeket szerezni?
Esetleg ha valakinek van fentiekből jó állapotú használaton kívüli, az is érdekelhet. -
huliganboy
addikt
Keresek kölcsön fotós állványos lámpát illetve fényképezőre szerelhető nagyobb vakut....
Természetesen nem ingyen kell!
Köszönöm
-
S.Feri
őstag
Persze onnan lett, most jött haza pont. Sajna sokminden már nem volt nála, mert hazafelé mindent leadott az országban...
De mondtam neki mire van szükségem, és hoz egyet. SSD-vel, minden földi jóval, ha tud.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
őstag
válasz S.Feri #46881 üzenetére
Kellett neked eladni a Lachesis-t (meg 2 egérpadot)
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
S.Feri
őstag
Na vettem nyocszaze...
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #46879 üzenetére
Egy alap usb rágcsáló kell.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Valakinek van egy eladó usb egere? Semmi extra nem kell...
-
-
lajkaa
tag
Üdv!
Eladó félkonfig.Alaplap: Asus P8b75-v
Processzor: Intel Pentium G2020
Memória: Kingston 4gb ddr3
Videókártya: Amd Ati Radeon R7 250 1gb gddr5Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
huliganboy
addikt
Nincs valakinek pár fekete vagy jobb fajta fehér billentyűje? párszázasok érdekelnek csak
[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Inkább vegyetek tőlem valamit!
ELADÓ:
- MSI 9600GT - 512 - OEM - 6e
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal -7e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 3,5e
- mikro headset - 7e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 6e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL) - fényezetlen, igény szerint ajakspoilerrel, új fényezhető hátsó lökhárító - a közepe gyárilag alapozott -12e[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Na, a két genius megmondta a tutit.
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #46868 üzenetére
Olyan gyerekes vagy. Inkább ne szólj bele a felnőttek beszélgetésébe!
-
szasanyi
félisten
Mivel a céltopikban nincs válasz, gondoltam megkérdezem itt is. ez az ESET Smart Security 9 probléma ismert vki számára? Bosszant és nem tudom az okát, sem megoldást rá.
-
quby
őstag
Az a szörnyű hogy tényleg mind paraszt!
Vettem egy Asrock Q1900-itx-et (Ipon). Meg sem mozdult mikor megjött se kép se hang.....visszaküldtem 3 napos cserére 24 órán belül. Délben hozta futár 2-kor láttam hogy szar, 3-ra el is volt fogadva a garanciafutár. Másnap reggel 10kor el is vitte. 3 hétig oda volt. Visszajött hogy hiba náluk nem jelentkezik, (de valamit mókoltak vele, volt BIOS friss stb) mert miután visszajött, egy bizonyos táppal ugyan (amit csak ezért vettem) elindult, igy nem cserélték ki. Ekkor már a számla dátuma és az aktuális dátum közt 24 nap eltelt igy a 14 napos elállást eleve buktam.
A lap továbbra is instabil, HTPC-nek vettem de 10 percnyi filmet sem tudok vele nézni mert ugy megfagy hogy resetelni sem tudok, csak a "ctrl+alt+tápkábel" segít. Tegnap jött vissza a harmadik gariból, amikor már full konfigot küldtem (a házat összekarcolták, a lap teljes doboza papirokkal,kábelekkel eltünt) és megállapitották, hogy az ugyfél (ez én vagyok ) RAM-ja szar. Jelzem a teljes konfig áll 1db RAM modulból, az alaplapból és egy tápból (+nyilván egy ház de tuti nem amiatt fagy). Ügyfél lemegy a Mastermind-ba vesz egy RAM-ot (ezt sem kellett volna) Vissza tesztelni, ugyanaz. Havertól RAM-ot kölcsönkér, ugyanaz. Melóhelyröl kolléga laptopjábol RAM-ot kivesz, azzal, ugyanaz......Azt mondanom sem kell hogy már az elsö RAM +a táp amivel nem indul most sem, egy-egy napi használatban lévő konfigból való.Tegnap irtam egy kellemesebb hangvételü levelet nekik, amiben már elhangzik az NFH és a panasz szavak is, és már a jólszituált inteligens (<-ez is én vagyok ) ügyfél jelmezt is levettem. Most várom a válaszukat, annak tükrében lépek tovább.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
sullerj
tag
ment privát Tamás .-)
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz Ivy.4.Ever #46859 üzenetére
Igen, de egyre kevésbé jellemző. Vannak olyan gyártók akik CSAK a nagykertől veszik át, nem is jellemző a csere, külsőssel javíttatnak, így a gyártóhoz hiába küldöd, őt nem érdekli, és egyénileg nem fogja a hivatalos szerviz felvenni az ügyedet. Ergo a webshopok itt buknak meg. Alkalmi vételekkel nyernek pénzt nem megbízható beszállítótól.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Van 3 darab 8 dBi-s TP-Link wifi antennám eladó.- 1 db. TP-LINK TL-ANT2408C
Csomagolás nélkül. 3eFt.- 2 db. TP-LINK TL-ANT2408CL
1500Ft./db.Érdeklődni privátban. Köszi!
-
diablo1984
veterán
válasz huliganboy #46855 üzenetére
gari ott is éppilyen katasztrófa......
-
quby
őstag
Hi all!
Eddig az Ipon-tól rendeltem mindig tök elégedetten, de most egy december eleje óta húzódó alaplap garanciális fight-ja miatt letettem róluk. Mondjatok plz alternativákat, ami nem drága de megbizható webshop.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Ivanh
senior tag
helló urak/hölgyek!
lenne eladó notim: [link]
cserebere van!
priviben!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy TP-LINK TL-WDR4300 wifi router, dobozos, garis.Érdeklődni privátban. Köszi!
-
Tamás9x
őstag
válasz Tamás9x #46785 üzenetére
Frissítve:
UPS:
Eaton NV800H 6k
Kraun UPS PRO -2060 600VA 4K
LCD:
Samsung S22A350H 25K
LG 1734S 5K
Router
TP-Link TL-WA750RE 4K repeater
PSU:
GPS-400AA-101A- 3K
CPU:
T6600: 3k
T9300: 7K
E3400: 2K
HDD:
ST500LM012 2,5" 109 nap 100/100 7k
Samsung 830 64GB 7K
Laptoptöltők:
Asus ADP-90CD- DB 90W 4K
Asus ADP-90SB BB 90W 4K
HP PPP0012H-S 90W 4K
LiteON PA-1900-24 90W 4K
2db Compaq PPP003S 3K
LI SHIN LSE0202C1990 3K
CPA09-004A 3K
Wouxun KG-UVD1P amatőr rádió 20K
VHF/UHF
HP T5135 3000FT töltő nélkül
HP PV800H 4000FT töltő nélkülInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Garold
senior tag
válasz Tothgera30 #46839 üzenetére
Hát nem esik útba, de ha már ajánlottad akkor kikapom a kereket és kocsival elgurulok.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
A Szarvas utcán lévő Profibringával kinek mi a tapasztalata?
A biciklim hátsó kerekét szeretném javíttatni, a csapágyak jelenleg körmérkőzést játszanak a bennmaradásért.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Tothgera30
Ármester
válasz Tothgera30 #46833 üzenetére
Megoldva.
Azért köszönöm a felajánlásokat, egy barátom végül átveszi.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
Debrecen - Nyíregyháza között elhozna nekem valaki egy pár SPD pedált?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
kriszpontaz
veterán
Eladó:
Gigabyte Hybrid GT-E8000 analóg és digitális Tv Tuner
Gyártó: GIGABYTE
Jelleg: analóg és digitális Tv Tuner kártya
Csatoló: PCI-Express
Külső/Belső: BELSŐ
HW codec: Analog + Digital DVB-T
Bemeneti csatlakozás: Koax
Mini (X1) és Normál PCI-E helyhez is
Állítható méretű antenna
Tartozék távirányító
Teljes vezérlés távirányítóval
A legkisebb PCI-E TV kártya a világon
Kompatibilis Win2000, xp, vista, Win7 operációs rendszerekkel
iPod és PSP kompatibilis fájlok
DVD Player, Játékkonzol support
Új generációs NXP TV tuner, képjavító chip
Teletext, EPG, HDTV, 1080p
Nagyon jó minőségű kép
Power director 7 szoftverrel (ingyenesen használható videó szerkesztő program)
MPEG1/MPEG2/MPEG4
75 ohm
Beépített FM rádió funkció
Time Shifting
Tartozék low-profile hátlapi lemez
Programozott TV adás rögzítés
Rögzítés külső forrásból (Composite RCA vagy S-Video, Audio IN)
Képmentés élő adásbólDriver támogatás csak Windows 7-ig!!!
A távirányító és TV kártya teljesen kompatibilis a Windows Media Centerrel.
A magyarországi földfelszíni digitális (DVB-T) adások vételére alkalmas.Ár: 8000.- Ft.
Képek:
[link] -
tag
Eladó dolgaim:
Zalman CNPS9500 S775 hűtés 2k
EMU 0404 usb-s hangkártya 18k
Pinnacle STUDIO MovieBox Plus 710 USB digitalizáló kártya 7k
Logitech Canada 210 vezeték nélküli szett egér+bill (a billentyűzet fel van matricázva magyar nyelvűre) 3k
Asus M2N-E alaplap 6k
2gb-os ddr3 ramok 2.5k/db
FSP Aurum Modular 650W AU-650M (nincs meg az összes kábele) 15k
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 lap 14k
500gb-os hdd-k 6k/db
ASROCK 990FX Extreme3 garis 18k
Sharkoon Rex 8 Value ház 5k
Amd Athlon II 260 proci 5k
Aerocool Aerocube M40 ház 5k
Cooler Master Cosmos S ház 14k
GA-MA78GM-S2H lap 6k
sata dvd-írók 1k/db
Genius Gila GX egér 7k
ASRock M3A770DE lap 7k
Logitech MK220 bill+egér 3k
Tagan BZ700 700W táp 10k
Asus HD6850 vga 15k
Asus HD7750 vga 14k
OCZ-VERTEX3 SATA-III 120 Gb 11k
4gb-os ddr3 ramok 5k/db
I5 3470 proci 35k
Intel Q9300 proci 13k
Cooler MasterSeidon 120v 11k
Cooler MAster N400 ház 8k
Samsung 19" led monitor 11k
Chieftec 500w táp 5k
Asus P5P43TD lap 10k
C2D E8500 proci 4k
Geforce GTX 750 vga 23k
17" lcd monitorok 5k/db
ASUS P8H77-V LE lap 14k -
XmoD
senior tag
válasz anonymus89 #46827 üzenetére
Redmi note 2-höz nincs valakinek eladó tokja helyben ?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Eladó egy Telekomos Idol 3 22 hónap garanciával csak hívásátirányításra használt.
Topiklakóknak most 34k az ára minden tartozéka megvan garanciapapír, számla egy összegben lett vásárolva.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
zsolti1902
aktív tag
-
XmoD
senior tag
válasz zsolti1902 #46824 üzenetére
-
zsolti1902
aktív tag
-
embe
nagyúr
Valakinek nincs a fiókban egy elfekvő Opel sebváltógomb? A vastagnyakú kellene. Pl. Meriva, Corsa C, stb... van ilyen.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó 2 db. 3,5"-os IDE rack, beépíthető. Egy fekete és egy fehér. 1000Ft./db.- FRACTAL DESIGN Arc Midi R2 dobozában eladó.
Eladó továbbá:
- LG GSA-H20L fehér DVD-újraíró, Dual Layer, Light Scribe, IDE csatlakozós. Ára: 1500 Ft.- Hama univerzális laptop, notebook töltő eladó, újszerű állapotú.
- AMD Phenom 8650 x3 + Asus M3N78SE lap dobozában, hibátlan állapotban.
Eladó egy vadi új SWAT (S2 WRU CK) LEP97 fűzős és cipzáros surranó. 40-es méretű. 15eFt.
Fotók.Samsung S3-ra valakinek fólia nem kell? 3 db. = 1000 Ft.
Egy ~ 3 hónapot használt SanDisk Ultra USB 3.0 16GB pendrive . Hibátlan.
Ára: 3000 Ft.Érdeklődni privátban, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tamás9x #46809 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy abban a topikban bármiféle garancia nyújtása erősen meghökkentő
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Tamás9x
őstag
válasz zsolti1902 #46819 üzenetére
Francia bontó?
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Nyíregyházán hol van a legnagyobb kínálat alufelniből?
Élőben is szeretnék látni pár nekem tetsző formájú felnit, hogy hogyan mutat a valóságban.
Köszi.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #46814 üzenetére
Jelenleg valóban nincs PC-s változata, az ígéretek szerint tavasszal állnak elő vele. És azt én is várom, jobb a gépen tanulni
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szasanyi
félisten
Köszi, megnézem. Azt olvastam, hogy az egyik legjobb (hanem a legjobb) nyelvtanuláshoz.
-
Traxx
őstag
válasz szasanyi #46810 üzenetére
Xeropan? Bár az szerintem nem 0 kezdőknek a legideálisabb, viszont nekem sokkal jobban tetszik, mint a duolingo, még úgy is, hogy béta a cucc, de az új funkciók fokozatosan kerülnek bele / élesednek. Egy próbát bőven megér, leszámítva, ha WP-n tolnád, mert csak Droidra és almára elérhető perpill.
Jah és nem full ingyenes a cucc, de folyamatos tanulással, gyakorlással lényegében azzá tudod tenni, na meg így tanulsz igazán hatékonyan
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szasanyi
félisten
Tud-e vki olyan internetes oldalt, videót esetleg kiadvány ahol / amiből jól lehet angol nyelvet tanulni? Alapfok összefoglalásszerűen ismétlő jelleggel illetve a középfok érdekelne.
-
Tamás9x
őstag
válasz ati012 #46806 üzenetére
Persze... semmi bajom veled félre ne értsd csak cseppet sem vagy hiteles 4 hirdetés ugyan az a kép, egy sincs a gépedről, vajon miért is? Amúgy nem ajánlom senkinek, 1 ok miatt: 2 hét garancia. Zoli 6 hónapnál kezdődik ahogy én is.
Ha egy picit értenél hozzá, szégyellnél kitenni egy ilyen összefolyt túlhevített chip képét. Ezt eltekintve még lehet minőségi a munkád.
[ Szerkesztve ]
-
-
ati012
őstag
Vállalom notebookok, videókártyák, konzolok javítását Scottle ir3600 -al, 2 hét garanciával! 8000 Ft / eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN