- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricu
tag
válasz
szasanyi #45667 üzenetére
Én ezt kértem tőletek:
ui: nem ismer valaki valakit a Debreceni (pesti, akárhol) LG márkaszervizben, aki megnézné, hogy mi a franc baja van?
A debreceniben voltam még anno, de onnan elhajtottak azzal, hogy külön szerződésük van az Aqua-val, csak rajtuk keresztül fogadják a cuccot, csak akkor tudnak foglalkozni vele, ha LG-s garanciapapírom van, nem Aqua-s.
Kéne egy papír arról, hogy tényleg szar, hogy léphessek tovább mert nem adom fel (még)."Erre írta az Aqua szerviz vezetője (gondolom, ő) az imént:
"Ui: Nem gondolnám, hogy egy nyilvános fórumon kell felkérni bárkit is arra, hogy a hivatalos LG Magyarország által kiállított szakvéleményt megkérdőjelező "mutyi" papírt szerezzen."
Vagyis ebből ő azt vette le, hogy én "mutyi" papírt akarok, amivel rávehetem őket a cserére.
Nem, nem akarok mutyi papírt, csak azt szeretném, ha valaki tényleg megnézné, és nem csak felületesen, mint tette a pesti LG (bekapcsol, működik, hang is van, lehet növelni-csökkenteni = mi baja az idiótának? Biztos nem tudja kezelni...) és le is írná, hogy a készülék nem jó (nem elég jó).
Az ugyanis nem normális, bármit is mond az LG, ha egy tv-t egy 20m2-es szobában 100%-os hangerőn kell, lehet hallgatni.
Még nekem is kevés időnként, nemhogy a mamámnak (aki 80 éves).De aki kételkedik: nézze meg bárki a saját bármilyen tv-jét.
Aki csak 100-on tudja élvezhetően hallgatni, szóljon, jövök neki egy sörrel.
Ajánlatom még a VEZETŐ-nek is áll.Arról nem beszélve: ha nekik van igazuk (és jó a tv) mi a jó fenéért akarnám kicseréltetni velük egy ugyanolyanra immár két éve? Mennyivel lennék előrébb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest