- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hol nézted,gémben?este nekem szokott a szerónkon ez alatt is lenni,asszem 25-27 között volt eddig a viszonylag folyamatos minimumom.a cfosspeed segit sokat,de érdemes naponta újrakalibrálni,mert ugye dinamikus ip,változó hálózati terhelések...mostanában úgy megyek codozni,hogy közvetlenül előtte kalibrálok újra,szabályok újraelemzése,és akkor tuti rendben van minden aznap este
-
BandiHUN
veterán
hát az szivás....de szerintem állj neki.az miatt is lehet pangás,hogy már nem kell csinálni a firmware-on semmit...gyárilag manapság az eszközök 99,9%-a elavult firmware szempontból,elég,ha csak akár az alaplapot nézzük.de nekem pl.a samsung iróm is átment 2 év alatt 9firmwarecserén,az nec iró fél év alatt 3szor,és mindegyik javitott valamit,ha mást nem is a holtidőkön,ami a lemez berakása és az irás tényleges kezdése között van,stb...
-
BandiHUN
veterán
esetleg megnézhetnéd,nem kellen-e rajta firmware-t frissiteni....az enyém megért kábé 6 frissitést fél év alatt,mire 100%-os lett,de 1éve a gyártó honlapja felé se néztem azóta,semmi gond vele.de előtte pl.az enyém spontán dobálta el a kapcsolatot lanon és wlanon is 1-2 másodpercekre,vagy ritkábban kiakadt,és nem ment át rajta a net,csak restarttal ment újra.megfingatta a sok egyidejű kapcsolat is.mostmár régen kutya baja...
-
gyerpi
aktív tag
hát elég baj, de tervbe vettem a proci vételt is, de csak nyaralás után már ez is eléggé megnyirbálta a család költségvetését
hát natívban játszom 1400:900, de ha már 100- on felül lesz az már jó nekem
eddig nagyon ingadozott 35-140 ig remélem 100 alul nem nagyon lesz sehol -
PyroS
senior tag
Akkor bocsánat
megint nem vettem be a Cavintonomat
.
Gyepri: igen mind a két molex csatit dugd a tápra.
Kavicssli: Van egy olyan beállítás,hogy a hangodra vagy egy billentyű lenyomásra működjön a mikrofonod.Próbáld úgy ki,hogy beállítasz valamilyen gombot,hogy arra kapcsoljon be a mikrofonod.Vagy pedig a mikrofon érzékenységen kell állítani.
-
ovecs
senior tag
Feljövök msn re vagy skypera és a srác egyből eltűnik
Felhívom, erre khm izé-izé.... khm izé-izé..... khm majd!!!
Bali: Egyenlőre napi 1-2 óra faszverés, 1 óra ebédszünet, minden órában 10 perc cigiszünet...
10re megyek 4 kor hazaküldenek....Sajnos holnap megjön a manager, úgyhogy végetér a szerencseszériám
Mondjuk engem 3-4 óra is kikészít a monitor előtt, elég unalmas, scannelt számlákat kell leregisztrálnom, majd jóváhagyás után lekönyvelni....
Mondjuk szerencsére még csak betanulok, így nem nagyon hajtanak -
gyerpi
aktív tag
hát igen ezt át kéne gondolni mert mostanában a kutya sem jár a 20-ra igaz nyár van stb.
jelentem a 20-as 9.9.2008 -ig van kifizetve
a 12-es 1.9.2008 -ig van kifizetve
mivel a 12-es hamarább letelik az meg kéne szüntetni és ahogy már írtuk és ha akarunk 2 szervert akkor az Obinetnél kéne bérelni ahol tudunk cod2-őt is játszani vagy warozni cod2-ben
úgy tudom már utoljára mindenki fizetett a 12 slotosba is nem csak Booz vagy rosszul tudom
vagy mind2 megszüntetni és egy 20 slotosat bérelni az Obinet-től, de mint ha a cod fórumba Pitbullos írta hogy az Obinet elég xar
nem tudom én játszottam Obinetes szerón nem volt rosszabb pingem mint fgc szerón -
Balinov
titán
bazz,de komoly,kicsi a vilag,meg valahogy ereztem is,hogy figyelnek... Ferko baratomnak (mohaa.hu admin 1ebkent) megvan a MOHAA collectors,mondta,probaljam meg,dobjam fel notira,hogy fut.Hat eleg jol,igaz wide felbontast nem tamogat a jatek. Csak szar volt,mert kb gyufasskatulyanyi notiegerentyuvel tudtam csak jatszani,az se az enyem.
Nem Balinov nickkel mentem? hat,ez erdekes,mert tutira...varja.lefosta eloszor a bokajat,lehet restart utan nem irtam be a Nickemet,csak oldalt valasztottam. Te milyen nicken tolod a mohaa-t?
B.
-
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
ez mind igaz amit írtál szóltam a taktikáról amit lehet csinálni csak az első nade után felborul
és igaz már régebben, de játszottunk egy bandával azt hiszem 7 vs7 volt akinél hihetetlenül ment a csapat munka kettesével járkáltak és egymás seggét hihetetlenül tudták védeni - ki is kaptunk nagyon - azt hiszem strike-n volt még Bali is itthon volt
a mapról pedig tegnap beszélgettünk Andris is ott volt és teljesen egyetértek vele be kéne tanulni egy nem népszerű pályát
tudom attól még nem fogunk jobban lőni, de pl. a Next-esek elősször Vacanton agyon vertek utána már kevésbé és mikor utoljára játszottunk Vacantot velük egál volt az igaz, hogy a mi mapunkon megvertek, de mondjuk ha nem a sablonos kedvelt pályák lennének a mapunk akkor lehet több esélyünk volna
-
athomi
veterán
Egy-két ember meg időnként nem tud megülni a seggén mikor szükséges lenne, jórészt ilyenkor bukjuk is a kört. Vki meg olyankor is a sarokban ül, amikor már rég nem kellene.
Ami nagyon idegesít: Ovecs elmegy csak azért is rambózni, mikor előtte körökön át nem jött be neki, Booz meg állandóan késelni akar, mikor le is lőhetné az ellent. Persze mondanom sem kell ezen akciók végeredményét. -
Balinov
titán
ez igaz,tobbszor belegondoltam en is,ha ezeket az iranyelveket tudtam volna kovetni,mikor rendszeresen jatszottunk,akkor szvsz sokkal jobb eredmenyeket lehetett volna elerni,mind war,mind pub soran.Ez feler egy fel taktikai megbeszelessel.
Csak kurva nehez megallni, hogy ne menjen az ember face-to-face rambajozni.
-
Sirandrish
legenda
akkor nem a gépeddel van a gond...próbáltál már pingelni valamit..mert lehet hogy szimplán a szolgáltató hibája...akkor meg baszhatod az uj drivert meg mindent...próbáld ki amit Forceberg mondott..azthiszem másik topicba van leirva..csináld azt és nézd vagy 3percig...ott minden kiderül..
-
Balinov
titán
mee? BBE - 7 days and one week mekkora zene meg most is.Anno az egyik leghiresebb gyori szorakozohelybe ez olyan volt,mint a himnusz.Nomeg annak a regi Juventusos musornak az alafesto zeneje,amiben az a pianos rigmus volt house koritesbe loopolva..
Vagy nem neznel ilyen iranyu zenei erdeklodest belolem,kedves Hunor mester?
-
gyerpi
aktív tag
nekem is van így, de mivel nincs lagmeter berakva nem is látom - lehet be kéne raknom
Pyros szerint nálam a wifi átka lehet, de mondjuk tegnap valami olyasmi is volt, hogy a pingem / ha megnyomtam a tab akkor normál értéket mutatott/ normális volt de még is lagoltam pár másodpercig
nálunk sztem router nem bírja az adatfeldolgozást és ha többen töltenek le nincs más választása a routernek mint hogy megnyújtsa a pingeket -
gyerpi
aktív tag
hát igen ebben lehet valami mármint a jegyzettömbös dolog
de az is érdekes, hogy nekünk sem eredeti a game mégsem dobott ki és még voltak fenn 1 páran akiket szintén nem
elég sokat kidobált főleg multihekkel vagy mivel de akadt aimos és wh-s
mondjuk ez akkor lesz érdekes mikor war-on valakit ki dob ezzel azzal
lesz anyázás bőven -
gyerpi
aktív tag
-
BandiHUN
veterán
nincs ebben extra...mondjuk Kisát csodálom,dehát jól bekavart Ent ezzel a CB-s dologgal,és akkor is megmarad a hatása,ha mégsem lesz CB-zés a nyáron...morognak a klánok,ahonnan ember megy,morognak,akik mentek,mert nem fér mindenki be...ahogy olvastam náluk.meghát gondolom az sem annyira fekszik,hogy nem is Ent alakitotta a PH unoff klánt...de az ő dolguk.mondjuk ebben a BW-T -ben is van,aki ráér,ha jól láttam,nem is klán,hanem Baráti Wegyes Társaság
nem baj mondjuk,sokan vannak,és mindig valami war megy.bár fura dolog,hogy most akkor egy nagyobb csapat kis része ellen nyer vagy veszit az ember
ha nincs szerencséd,4v5 pro,ha igen,akár ugyanennyi gyengébb ellen,de ugyanaz a csapat...
-
BandiHUN
veterán
guid ban,WH,Aimbot... ilyesmik voltak.
senki nem jött vissza reklamálni...mondjuk boozt sem szerette,de hát az az atomerőmű-pc kombó,ami neki van,simán felér egy csalással
1680x1050ben fix 250fps...álom...
én örülök,ha 100van csúcsban,10embernél már nyilt téren lemegyek 50re is.bár booznak magától kilépkedett még a játékból is.mondjuk ma is volt egy fura bugom:farmon egy HC szerón beálltam az MG mögé,és amikor meghúztam a ravaszt,kijött egy wines ablak,hogy programvégrehajtás nem lehetséges
nem futott semmi,csak az xfire,meg a cod4.becsuktam az ablakot,a cod4ből nem estem ki,csak közben lelőttek
valami ilyesmi kellene annak is,aki megpróbál GL-ezni
-
BandiHUN
veterán
na ja...van,akinek simán látszik a killcamban is,de hát az ember már nem is fárasztja magát...a múltkor pl.egy gyerek jumpolt nehezen elérhető helyre,és aimbottal csak fejest lőtt egy magyar zombiszerveren(a DS klánén,ez a reklám helye...),voltak fent a klánból is,mi ment?a röhögés...miért is ne,persze,hogy én voltam a zombi,mert én vittem az előző kört...gondolom,nem tetszett a helyieknek...
mondjuk a DS klánról nem hallani túl sok jót mostanában,Pitbullosék is waroztak velük,elég egyértelmű véleménnyel...remélhetőleg a mi PB-nk mostmár seggberúgja az ilyeneket,ma egész szépen tette a dolgát,nem is maradt senki a PAM szerón meg,csak mi
mondjuk hozzátartozik,hogy a stat alapján a delikvenseket nem nálunk kapták csaláson,de ez azt már jelenti,hogy megy az adatáramlás
remélem,sokan állnak át a game-violations féle megoldásra... márcsak a tetves xfire bosszant,hogy megint nem látszik egyik szeró sem,és szarnak bele láthatólag,pedig a WOW után a második legtöbbet játszott game az xfire-n 260valahány napja...sajna hiába van jó PB,ha üres a szeró,és idegen szervereken kell a csalókkal szemvedni
-
BandiHUN
veterán
az a gond,hogy a cucchoz nem jár se cfg fájl,se leirás...ergó tulképp fingom sincs,mivel lehetne ebbe belenyúlni,hacsak nem a PB dob ki a desaturation miatt,no azon tudok segiteni.de amit a mod tud,az jelenleg "kőbe van vésve",nem lehet piszkálni cfg nélkül.majd átbogarászom a fórumát,megnézem,mit tehetünk.csak gondoltam felrakom,ne mondja senki,hogy lassan mennek a dolgok,nomeg engem is érdekelne egy a csapat által elfogadott mod,ami alatt lehet custom mapozni is.sajnos eddig nem jöttek be az ilyen próbálkozásaim,mindig volt,akinek nem tetszett valami,és a modok is elég bugosak voltak...viszont mostmár százával vannak jobbnál jobb mapok,lehetne újitani párat.
-
BandiHUN
veterán
az tuti...tegnap 3an voltunk,hivatk Mariannék 3v3-ra,még az is érdektelenségbe fulladt...Gyerpi nem jött fel ts-re,booz,csak ott szólt sztem,hogy jön mindjárt,kicsit piszok is voltam,mert nekiálltam bújócskázni Gyerpivel,amit ő zokon is vett,és elment.igy bukta volt az este...nézd már meg,mit ér ez a promod,mostmár az fut,de nincs cfg hozzá,igazán nem tudom,mit nyújt,de én nem tudom az 1.7emmel megnézni sem most
-
-
BandiHUN
veterán
poénból fel is rakom szerintem,hogy szokjuk...meg tényleg hátha jó.a bombaledobás jó poén például,adott esetben nem kell bombástul bemenni "az oroszlán barlangjába"és nem marad halál esetén a plant mellett,de mondjuk 3 kemper kereszttüzében a bomba,mert szükség esetén ott lehet hagyni egy közeli,de védett helyen.mondjuk ami zavar,az hogy nincs konfig fájl a cucchoz külön,meg leirás se,ok,hogy béta,de attól még lehetne valami nyamvadt txt mellétéve,gondolom csak az a cél,hogy terjedjen...
-
-
BandiHUN
veterán
na igen...de mivel nincs szerveroldali,és az xfire még nem lát 1.7es szervert(nem is lehet keresni,csak 1.6ot),nem tudom,mi lesz.az meg hülyeség lenne,ha nem lenne "kötelező" az 1.7,vagyis nem lenne szerveroldali update. a francért adják ki igy,felteszi a sok ember,és koppan,amikor be akarna menni egy szeróra,rakhatja a cod4-et...mert persze nincs a patch-ra uninstall.egyébként meg ki kell kapcsolni a pb-t,és már mehet is a devmap...
-
gyerpi
aktív tag
hát igen mondjuk mindenki most isteníti az ATI-t és biztos, hogy nagyon bejött nekik ez a 4850-es kártya csak megint nekünk laikusoknak mit számít mondjuk az a 14 FPS a játékban
úgy gondolom semmit legalább is az én szemszögemből és már ott is vagyok megint ahol a part szakad nvidia vs ati
tény és való, hogy a 8800 GT-t aprópénzért lehet majd venni télen vagy tavasz elején. de sztem ez lesz a helyzet a 4850 kártyákkal is -
gyerpi
aktív tag
tudom, hogy azt le kell cserélnem csak már megint jár az agyam mert az AMD procik árai is lementek csak most AMD -ben nem vagyok otthon mit éri meg mennyiért és melyik AMD proci hajtsa ki a 3870-et vagy 4850-et
ja és van 39000 FT -ért is, de 512 MB-os amik valami átbszás mert olyan meg sem jelen 512 MB -
Balinov
titán
egyetertek. Viszont lehet,erdemes lenne varni, hogy alakul majd a 4850 kisker ara,meg majd a 4870-e,ha bejon.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest