- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ez most olyan dolog,hogy mivel nekem is jelentkeznek ezek a be-beakadások néha,én gyanakodnék a szerverre is...van,amikor miniadminban is felmegy MAGA A SZERVER pingje 150fölé,ha játszanak többen,nézegetem néha,ha épp nem tudok menni játszani...kellene egy normális szolgáltatót keresnünk.tegnap irtam az fgc-nek az 1.7 ügyben,válasz:nincs törtjük,keressek én,akkor hamarabb lesz....hát b+.....persze nem találtam.de érdekes,máshol ez nem gond?a fele szeró tegnap át volt állva,és ha hozzáveszem,hogy tegnapelőtt még nem volt magyar 1.7,és a legtöbb helyen nem automatán vált,hanem át kell tenni,mint nálunk is,lehet,hogy lustaság/adminhiány miatt nem volt több...nagyon kezd telelenni a micsodám az fgc-vel,ráadásul ez a folytonos xfire probléma...ezek is kiárulják 500%-osan az egyszem netjüket,meg vettek valami 100ezres szervergépet,és még az is lehet,hogy nyomják a seedszervereket is róla,ha mást nem,magáncélra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest